Binance Aus schort AUD fiat-services op vanwege problemen met derdenCryptocurrency-uitwisseling Binance heeft diensten in Australische dollars opgeschort omdat de lokale betalingsdienstaanbieder schijnbaar de ondersteuning voor de uitwisseling heeft stopgezet.

Op 18 mei tweette Binance dat AUD PayID-stortingen en opnames van bankoverschrijvingen waren opgeschort “vanwege een beslissing van onze externe betalingsdienstaanbieder.”

“We hebben van onze externe betalingsdienstaanbieder begrepen dat opnames via bankoverschrijvingen ook zullen worden beïnvloed en we zullen gebruikers informeren over de tijdlijn wanneer dit wordt bevestigd”, voegde het eraan toe.

Binance zei dat het nu werkt aan het vinden van een alternatieve provider om AUD-stortingen en -opnames aan zijn gebruikers te blijven aanbieden.

De mogelijkheid om crypto te kopen en verkopen met creditcards of betaalpassen is nog steeds beschikbaar, voegde het eraan toe.

“Met name kunt u nog steeds crypto kopen en verkopen met een creditcard of betaalpas en onze Binance P2P-marktplaats blijft ook gewoon werken. U kunt er zeker van zijn dat uw geld veilig is via het Secure Asset Fund for Users (SAFU), een verzekeringsfonds dat biedt bescherming aan Binance-gebruikers en hun geld in het geval van extreme situaties”, voegde het eraan toe.

Dit is een zich ontwikkelend verhaal en verdere informatie zal worden toegevoegd zodra deze beschikbaar komt.Plaats een reactie