BEREID JE VOOR OP EEN AANDELEN CRASH (BELANGRIJKE TIPS) in 2022

laatste update: 05-2022


💎 DEGIRO (AANBEVOLEN):
💎 Coinmerce account aanmaken:
💎 The Financial Hub Discord:

Ik maakte een tijd geleden een video over een mogelijke aandelen crash. Nu een video waarmee jij als belegger je kan voorbereiden.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Zakelijk contact: focuss.contact@gmail.com

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Beleggen in aandelen brengt risico’s met zich mee. Je kan een gedeelte of zelfs je volledige inleg verliezen. Ik maak video’s over beleggen maar ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Op dit kanaal wil ik mensen op weghelpen in het beleggen. Of het nou beleggen is voor beginners of beginners met veel ervaring. Beleggen in aandelen zou ik bespreken maar het beleggen in goud en zilver komt ook ten sprake. Investeren in crypto zal ook behandeld worden. Aandelentips is een groot gedeelte van het kanaal maar vooral mensen bewust maken dat beleggen je financieel vrij kan maken. Of dat nou via groeiaandelen gaat gebeuren of via ETFs zoals de Vanguard All World (VWRL) maakt niet uit. Je kan ook kiezen om een dividend portfolio te beginnen, kortom alles omtrent financiën zal ik bespreken.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

#AANDELEN
#BELEGGEN
#INVESTEREN

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tags:
aandelen
aandelen voor beginners
aandelen kopen
aandelen tips
aandelen 2020
investeren
investeren voor beginners
investeren in aandelen
beleggen
beleggen voor beginners
beleggen in aandelen
beleggen 2020
beleggen met weinig geld
beginnen met beleggen
beginnen met aandelen
financiën
focuss op financiën
focus op financiën
brokers
passief inkomen
dividend
vermogen
ETF
Index
goud
crypto
coinmerce
portfolio
bitcoin
facebook
draftkings
dkng
nio
canoo
goev
apxt
dmyd
fuse
ttcf
degiro
de giro
spac
talkspace
HEC

30 gedachten over “BEREID JE VOOR OP EEN AANDELEN CRASH (BELANGRIJKE TIPS) in 2022”

 1. Mooi verwoord. Het is heel makkelijk. Tijdens een crash niets verkopen met verlies. Uiteindelijk gaan de aandelen weer omhoog. Investeren op lange termijn 😉

 2. Bereid je voor: Gewoon maandelijks blijven kopen (Gemiddelde Aankoop Koers / GAK). Spreiden met ETF’s en investeer in bedrijven met een mooie toekomst. Buy en hold.. de markt timen is erg lastig in mijn optiek.

 3. 20% cash, ik ben er klaar voor! No stress. Geld verdienen of kansen benutten. Wat er ook gebeurt, ik ben er klaar voor.

 4. Ik heb een vraag focus.
  Je zegt kijkt altijd naar de lange termijn, maar stel je bent 53 en op je 55 wil je met pensioen. Maar wanneer je 53 ben is er een enorme crash, wat doe je dan ? Of moet je BV zorgen naarmate je ouder word je meer in obligaties zit dan in aandelen of etfs ? Om zo je winst veilig te stellen ?

  Ik hoor graag jullie mening 🙂

 5. Focuss, zou je een video willen maken over waar en hoe je een huis in Spanje gaat kopen. Ik ben hier erg benieuwd naar en wil zelf niet ook ooit iets kopen in Spanje!

 6. Hey Jeffrey, ik ben wel benieuwd naar jouw plan bij een crash, heb je aandelen oid op je netvlies die je dan juist graag wilt kopen? Of verlaag je dan de gak van je huidige portefeuille?

 7. Maat geweldige video's, geweldige stem. Kun je een keer laten zien hoe jij daytrade of doe je dat niet? en Misschien ook crypto daytarden

 8. Moet je je ook zorgen maken als je aandelen hebt die al vrij laag of normaal gewaardeerd staan ? ING, Shell enzo of zouden die ook geraakt kunnen worden ? Lijkt mij meer om de Tesla’s en Alfens te gaan toch ?

 9. Hoi Jeffrey,
  Het is een beslissing/besluit NEMEN en een keuze MAKEN. Voor de inhoud van je video's overigens mijn oprechte complimenten 👍

 10. Ik beleg zelf momenteel ook met 50% cash positie en ben mijn positie voor goud en zilver ETF’s aan het uitbreiden naar zo’n 20% van mijn portefeuille. Ook koop ik geen extra EV aandelen meer bij, omdat deze aandelen naar mijn mening veel te hoog gewaardeerd zijn en deze dus het hardst worden getroffen bij een evt crash.

 11. Ik zou nu al beginnen. Met wat zekerheden in te bouwen dus van een stukje vastgoed erbij en bitcoins en bv goud en zilver belegging en wat spaar. Tegoed hebben voor als er een crash is dat je direct in kan stappen.

 12. Sjonge jonge! Kijk vandaag RTL-Z eens!!!!! Gaat over influenzers die de markt zouden "manipuleren/verzieken".
  Ze balen gewoon dat zij niet meer goed de markt kunnen analiseren – wat een sukkels

 13. Kan iemand mij uitleggen hoe dit komt? Ik heb in totaal meer winst dan er staat aangegeven op DeGiro en ik snap niet hoe dit kan. Ik neem even een voorbeeld omdat ik niet mijn echte winst hier wil zeggen. Voorbeeld: ik had €200 winst en nu staat er nog maar dat ik €170 winst heb, terwijl als ik in mijn portfolio ga kijken bij totaal winst en verlies staat er wel dat ik uiteindelijk €200 winst heb. Kan iemand mij uitleggen hoe dit kan?

 14. Hi focuss. Bedankt voor alle videos. Ik zou graag een overzicht willen zien van je wishlist en watchlist met de daarbij behorende instapkoersen. Wat is een goed instapmoment voor bepaalde aandelen met een goede moat. Het instappen op lage koersen hoort ook bij een goede voorbereiding

 15. Wacht even, hoe kom je bij ruim een miljoen wanneer je 40 jaar lang maandelijks 200 inlegt bij een gemiddeld rendement van 8.6%????
  Volgens mij blijf je hangen bij net geen 8 ton.

Reacties zijn gesloten.