Ben jij een BOVENGEMIDDELDE BELEGGER? – De Markt Verslaan


Meer beurscontent:

Word nu lid –

🧠 DOWNLOAD DE MOBIELE APP 🧠

Als je een leuke review achter laat maak je kans op één jaar gratis lidmaatschap!

🧠 INSTAGRAM voor Dagelijkse Updates:

Ik ben inmiddels meer dan negen jaar bezig met beleggen. Wat begon als korte termijn handel waar ik meer frustratie dan rendement mee heb gehaald is na twee jaar, vallen en opstaan, uitgegroeid tot een strategie die mij een vermogen van ruim meer dan driekwart miljoen heeft opgeleverd. Niet door het verkopen van een onderneming, overwaarde op een huis of een erfenis. Maar maandelijks beleggen naast een gewone baan.

Mijn kennis deel ik via het maken van content op YouTube, Instagram, Colums, Radio en podcasts. Samen met duizenden community leden streven we naar financiële vrijheid en het opbouwen van een vermogen, op een weloverwogen en verantwoordelijke manier.

🧠 De Belegger Discord:

#beleggen #aandelen #investeren #geld #aandelenkopen #financieel

Let op: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kan (een gedeelte) van je inleg verliezen. Dit kanaal is 100% expertise-vrij & mag niet worden beschouwd als financieel advies.

WEBSITE:
INSTAGRAM: /

30 gedachten over “Ben jij een BOVENGEMIDDELDE BELEGGER? – De Markt Verslaan”

 1. Eens, goed dit ook eens te horen. Ik vind statements als "88% verslaat de markt niet", wel goed als waarschuwing wat je aan het denken zet over wat die 88% dan precies doet, zodat jij het anders kan doen.

 2. Ik vind het juist leuk om er een sport van te maken om de markt proberen te verslaan. Voor mij als Nederlander is de AEX de benchmark.

 3. Maat, ik ben een volger sinds day1. Open weer ff je portefeuille op de website. Ik snap dat je wat dingen voor betaalde leden wilt hebben en ik wil best wel wat doneren maar om 169 voor alleen je portefeuille te betalen vind ik iets te gek. Zo is het hele idee van de community van de Belegger weg; samen dat portefeuille voor de 2 500 000 opbouwen…

 4. leuke video, ik luister graag naar zulke onderwerpen. ga zo door !

 5. Als ik een melding krijg op YouTube van een nieuwe video van Rabi moet alles er meteen voor wijken😂. Prachtige plek waar je bent, geniet van je vakantie en voor meerdere video’s ben je altijd welkom die te delen!

 6. Idd wel goed om zulke uitspraken over 'het verslaan van de markt' in perspectief te zetten. Ik denk dat etf's vooral handig zijn als je je risico wilt spreiden en daarmee wilt verminderen. Ook de lage kosten zijn misschien wel een argument om etf's aan te schaffen

 7. Zou graag een video willen zien waarin jij uitlegt waarom je vechain onzin vindt. Ben erg benieuwd!

 8. Je zegt dat spreiden ervoor zorgt dat je geldt vaak “ veiliger “ is. Waarom heb jij de keuze gemaakt om alleen maar in tech te investeren?

 9. Zeker een nodige nuance op de recente hype op ETF’s > individuele aandelen. Die hype was niet per se slecht, omdat nieuwe beleggers met onvoldoende financiële kennis grote risico’s gingen nemen door aandelenportefeuille’s van YTers over te nemen en op hun expertise te bouwen.

  Toch een goede nuance: individuele aandelen met onderzoek kan simpelweg beter uitpakken en hoeft niet buitensporig ingewikkeld te zijn!

 10. De setting van een cursus wappie met een goed genuanceerd verhaal, even wennen 😂! Thanks voor deze video Rabi, veel van geleerd ga zo door! 💪🏻

 11. Ik vraag mij alleen af hoe de fuck hij op vakantie kan zijn terwijl ik een jaar lang thuis zit.

 12. Interessante video weer en op een hele gave plek gemaakt.

 13. Prima video weer! Bij mij blijft nu wel de vraag hangen of jouw hypothese ooit getoetst is. Kun je met beleggen voor de lange termijn, waarbij onderzoek naar die bedrijven de basis is en volhouden een voorwaarde is, wél de markt verslaan?

  Verder zou ik vooral genieten daar en even niet bezig willen zijn met beleggen! Er is een tijd van knallen en een tijd van relaxen. Als je in Tanzania bent, vooral het laatste 😉

 14. Kan je uitleggen waarom je Vechain niks vindt? Of noem je die toevallig en bedoel je dat je alle altcoins onzin vindt?

  Vechain lijkt me juist 1 van de weinige munten waar een duidelijke oplossing van een probleem achter zit.

 15. Kan je een keer uitleggen hoe we ons geld beschermen tegen inflatie? Vooral met betrekking tot de dollar.

 16. Interessant gesprek als altijd en goede vakantie!
  Zoals Leon hieronder ook aangaf lijkt mij een interessant thema hoe ons in te dekken tegen koersschommelingen in aandelen aangeschaft niet in Euro's, met name de Dollar waar inflatie op de loer ligt.

 17. Een van de beste video’s omtrent belggen naar mijn mening en dat ff tijdens het zitten op een hangmat in Tanzania op het strand!
  Lekker bezig Rabi!

 18. Toffe video Rabi! Fijn verblijf in Tanzania.
  En volgens mij zit je zonnebril een beetje scheef 😜

 19. In de 10 jaar dat ik in de markt zit, heb ik de laatste 8 jaar de “markt” ruimschoots verslagen, het heeft gezorgd dat ik met 33 met pensioen kon gaan. Echter wat je zegt klopt helemaal, je gaat niet even snel de markt verslaan met wat YouTube filmpjes en Instagram posts

 20. M2 money supply is de benchmark. Bitcoin is de beste asset van de laatste 10 jaar. Als je daar niets mee doet, dan loop je achter de feiten aan.

 21. Perfect uitgelegd, denk dat er heel wat mensen wakker zijn gemaakt door dit filmpje en dat ze in plaats van die voorgestelde ETFS door youtubers ook zelf onderzoek gaan doen naar bepaalde losse aandelen ipv alles in ETFS te stoppen. Snap sowieso niet waarom men S&P500 beschouwd als "De Markt" maar dat is weer een hele andere discussie..

 22. Ik hanteert het principe "you don't lose money if you don't click sell"

Reacties zijn gesloten.