Beleggers verkiezen Bitcoin boven goud | BTC nieuws vandaag | #511


Voor investeerders die niet direct durven te beleggen in bitcoin is er nu een oplossing, een ETF waarmee je indirect in Tesla, PayPal en Twitter investeert. Maar ondertussen zijn er genoeg investeerders die wel voor BTC gaan. Volgens JP Morgan verkiezen institutionele partijen bitcoin boven goud om zich te beschermen tegen inflatie. En opvallend: Ethereum miners houden een recordaantal ETH vast. Wat betekent dat? Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
01:07 SEC keurt voorloper BTC ETF goed
03:38 Bedrijven willen BTC i.p.v. goud
06:04 Arcade Research voorziet enorme groei Lightning Network
09:24 ETH miners maximaal aan het accumuleren
12:12 VS stemt in met hoger schuldenplafond
14:20 Koerrrsen koerrrsen!
19:26 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Hardware wallets:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

6 gedachten over “Beleggers verkiezen Bitcoin boven goud | BTC nieuws vandaag | #511”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Wat denk je van fanton, FTM.
    Nu 2 euro, einde jaar 8 euro mogelijk?

Reacties zijn gesloten.