BELEGGERS MAKEN ZICH ZORGEN: WE BLIJVEN DALEN OP DE AANDELEN MARKT

laatste update: 05-2022


💎 DEGIRO (AANBEVOLEN):
💎 Gratis aandeel BUX:
💎 Coinmerce account aanmaken:
💎 The Financial Hub Discord:

We blijven op de aandelen markt maar verder dalen

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Zakelijk contact: focuss.contact@gmail.com

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Beleggen in aandelen brengt risico’s met zich mee. Je kan een gedeelte of zelfs je volledige inleg verliezen. Ik maak video’s over beleggen maar ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Mijn naam is Jeffrey en op het kanaal Focuss op Financiën wil ik mensen de kracht van beleggen laten zien. Ik laat zien in mijn openbaar portfolio hoe ik beleg voor de lange termijn. Dat is ook mijn doel met dit kanaal, mensen die vermogen willen opbouwen door te investeren voor de lange termijn. Ik deel daarom bijna dagelijks video’s over persoonlijke financiën en beleggen in aandelen en crypto. Dit doe ik vanaf halverwege 2020 en heb ook het idee dat ik dit nog een lange tijd blijf doen

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

#AANDELEN
#INVESTEREN
#BELEGGEN

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tags:
aandelen
aandelen voor beginners
aandelen kopen
aandelen tips
aandelen 2022
investeren
investeren voor beginners
investeren in aandelen
beleggen
beleggen voor beginners
beleggen in aandelen
beleggen 2022
beleggen met weinig geld
beginnen met beleggen
beginnen met aandelen
financiën
focuss op financiën
focus op financiën
brokers
passief inkomen
dividend
vermogen
ETF
Index
goud
crypto
dogecoin
coinmerce
portfolio
bitcoin
facebook
beheerd beleggen
dmyd
nio
ttcf
dbx
apxt
vechain
chainlink
litecoin
eos
ethereum
xlm
baba
ethereum
alibaba
coinbase

13 gedachten over “BELEGGERS MAKEN ZICH ZORGEN: WE BLIJVEN DALEN OP DE AANDELEN MARKT”

  1. Bedankt voor dit soort (long term mindset) content man! Wordt gewaardeerd in dit soort tijden waarbij iedereen "bearish" video's lijkt te maken😜

  2. gezien de afgelopen 2jaar waarop "sky is the limit" het motto was zit het er wel in dat er een keer een klap komt, en die is er nu gewoon. er is nou eenmaal geen oneindige groei en je moet ook realistisch blijven uiteraard. en in de toekomst zal alles groeien, maar geld word ook steeds minder waard op het moment dat er meer komt

  3. Bedankt voor deze video man! Ik ga gewoon door en kijkend naar de lange termijn. Niet alles groeit dus het gaat gewoon met pieken en dalen.

  4. ik wil een doel halen 100k maar ik weet echt niet hoe ik moet beginnen in heb elke maand 1000 aan salaris paar tips zou ik super erg waadeeren

Reacties zijn gesloten.