Bekijk vervolgens deze Bitcoin-prijsniveaus terwijl BTC 3% daalt in een schokkerig weekend


Bitcoin (BTC) zag op 6 mei nieuwe volatiliteit toen de weekendhandel met lage liquiditeit de moed van zijn handelsbereik op de proef stelde.

BTC/USD kaarsgrafiek van 1 uur (Bitstamp). Bron: TradingView

Bitcoin is “in limbo” ondanks de volatiliteit

Uit gegevens van Cointelegraph Markets Pro en TradingView bleek dat BTC/USD binnen enkele uren op een dag meer dan $1.000, of 3%, verloor.

De grootste cryptocurrency zag levendigere omstandigheden die typerend zijn voor weekendhandel, terwijl ze wekenlang niet in staat was om een ​​bredere corridor te verlaten.

Temidden van een gebrek aan munitie om de weerstand van $ 30.000 op te heffen of te dalen in de richting van belangrijke trendlijnen in de buurt van $ 25.000, frustreerde BTC/USD marktdeelnemers.

“Bitcoin bevindt zich momenteel echt in het ongewisse en weet niet wat te doen.. Ik ben weer uit een positie en wacht gewoon weer tot een kant van dit bereik breekt om weer binnen te komen,” populaire handelaar Crypto Tony verteld Twitter-volgers.

Een begeleidende grafiek toonde potentiële doelen in het geval van een bearish uitval.

BTC/USD geannoteerde grafiek. Bron: CryptoTony/Twitter

Een aanvullende analyse die eerder op de dag werd gepubliceerd, herhaalde ondertussen bestaande voorspellingen dat $32.000 in het spel zou komen, zou een bullish momentum moeten opleveren.

In een aparte berichtgeving beschreef collega-handelaar CryptoBullet de verliezen van de dag als “niets bijzonders”.

“Laatste dip voor de uitbraak”, betoogde een deel van het commentaar, met een grafiek die BTC/USD in een smaller wordende wig presenteerde met een beslissing over het uitstaptraject.

BTC-prijsstieren moeten $ 30.000 vrijmaken

Zoals altijd waren langere tijdsbestekken een reden voor meer optimistische opvattingen.

Gerelateerd: Bitcoin-handelaar kijkt naar $ 63K BTC-prijs voor nieuwe Bollinger Bands ‘breakout’

Analyzing the weekly chart, analyst Gert van Lagen gemarkeerd het 200-weeks eenvoudig voortschrijdend gemiddelde (SMA) als de weerstandslijn die vervolgens moet worden gewist, waarbij Bitcoin mogelijk een even bullish inverse head-and-schouders-grafiekpatroon voltooit.

BTC/USD geannoteerde grafiek. Bron: Gert van Lagen/Twitter

Handelaar en investeerder CryptoAce benadrukte ondertussen een grote wekelijkse weerstandszone voor stieren om aan te pakken.

“Blijf hieronder en $ 24k is waar de prijs over enkele weken zal worden verhandeld, imo”, een deel van een update over handelsactiviteit die op de dag werd gelezen.

Tijdschrift: Onstabiele munten: Depegging, bankruns en andere risico’s doemen op

Dit artikel bevat geen beleggingsadvies of aanbevelingen. Elke investerings- en handelsbeweging brengt risico’s met zich mee en lezers moeten hun eigen onderzoek doen bij het nemen van een beslissing.Plaats een reactie