Bekijk Deze Video Voor Je Een Crypto Betaalkaart Neemt | Crypto.com & Binance kaart

laatste update: 08-2022


💳 Cryptocom debitcard $25 BONUS*: 💳
Code: y6yqyh6nkb
Let op: Inmiddels zijn de cashback tarieven van deze kaart gewijzigd
*Zo lang de actie loopt. Ontvang het tegoed bij aanvraag van Ruby Steel of hoger. je ontvangt het tegoed in CRO coin. Zie voorwaarden op de website van Cryptocom

💬 Onze Discord Chat: 💬
💰 Aandelen kopen bij DEGIRO (tip): 💰
🔷 Crypto kopen bij Bitvavo: 🔷
🥇 Fysiek goud kopen bij GoldRepublic: 🥇

00:00 Introductie
01:06 Disclaimer: Geen toezicht en regelgeving
01:41 Wat zijn creditcards en wat maakt deze kaarten anders?
04:10 Hoe kan men cashback aanbieden?
05:26 Crypto.com betaalkaarten
10:51 Kaart aanschaffen met $25 tegoed
11:59 Nadelen en gevaren van crypto betaalkaarten
15:55 Binance crypto betaalkaart
18:37 Hoe werken de kaarten in de praktijk?
20:28 Afsluiting

Disclaimer:
Beleggen brengt risico’s met zich mee, je kan je inleg verliezen.
De inhoud van mijn media is gebaseerd op persoonlijke ervaringen en is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Aan de informatie uit deze video kunnen geen rechten worden ontleend, je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen handelen. Niets dat ik schrijf of bespreek mag worden opgevat als investerings, juridisch, regelgevend, boekhoudkundig, fiscaal of ander soort advies.

Om de schijn van belangenverstrengeling te voorkomen ben ik graag open over de posities die ik zelf bezit. Besproken posities in deze video die ik zelf bezit zijn:
– Bitcoin
– Ethereum

In deze video wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Meer informatie over mijn samenwerkingen en vergoedingen vind je op mijn website onder /

30 gedachten over “Bekijk Deze Video Voor Je Een Crypto Betaalkaart Neemt | Crypto.com & Binance kaart”

 1. Ik had vanochtend een heel stuk informatie getikt over cdc, inc mijn referral link, maar volgens mij blockt YouTube dat automatisch?

 2. Hey Tim @LangzaamRijker
  Zet je dan uiteindelijk euro op die kaart of de crypto munt cro/bnb. Want die winkel ontvangt neem ik aan euro? Of toch crypto en als het euro is dan moet er toch een wissel gedaan worden naar euro en wat kost dat dan??

 3. Vraagje, is die 350 euro die je staked in cro ook direct het debit geld wat je met de kaart kunt gebruiken of moet je eerst 350 euro staken en daarna geld erop zetten om te kunnen gebruiken?

 4. Hey Tim… Thanks weer heel intresant.
  Nog een vraagje…. bij gebruik kies je dan welke crypto je wil inwisselen? Of hoe zit dat?
  Groeten

 5. Niet bij de AH en een onbemand tankstation pff dat zijn juist de plekken waar ik er veel aan zou verdienen. Volgens mij is een bemande pomp meer dan 3% duurder en het dus niet waard. Andere supermarkt overwegen kan dan weer wel.

 6. Zelf gebruik ik voor de lol de Binance kaart, cro zou ik me niet zo snel aan wagen en idd al helemaal niet omdat je daar 6 maanden moet staken.

 7. Ik ben al sinds 3 maanden in het bezit van de jade green visa kaart. Tot nu toe zeer tevreden over. Online kun je er overal mee betalen. Fysieke winkels alleen ah, jan linders en de plus niet. Ik zie dit systeem ideaal om te dca'en.

 8. @LangzaamRijker werken deze betaalkaarten ook daadwerkelijk met crypto transacties? Of zijn het puur Visa debet kaarten met de brand van de desbetreffende crypto?

 9. Heldere video, ik leef denk een beetje onder een steen want ik kende het nog niet. Interessant, nu betaal ik elke maand voor mijn Visa kaart. Ik vroeg me nog wel af of je gewoon je kaart in Euro's kan opwaarderen of moet je dat ook in crypto doen?

 10. als je het niet vertrouwd moet je gewoon met de gratis kaart beginnen en spaar je rustig voor de 350 kaart. Vertrouwen komt vanzelf

 11. Mooie, heldere review Tim en goed om te wijzen op de risico's!

  Wilde nog een mooie aanvulling melden op de CRO en Binance kaart, maar dat bericht wordt telkens verwijderd? (zit een link in, maar niet van CRO – ik gun Tim uiteraard zijn $25 kickback! 🙂 – maar van die aanvulling, kan/mag dat niet???)

 12. Goed dat je het enthousiasme wat je hier en daar hoort, even afremt. Je weet als geen ander wat de reacties kunnen zijn bedankt hiervoor. Ik heb de cryptokaart ook besteld, de 6 weken zijn al ruimschoots om en ik hoor meer geluiden dat het enorm lang kan duren, minpunt dus. Bedankt en suc6 met de volgende 👌

 13. Nog een tip voor het betalen. Als je de crypto kaart koppelt aan een curve kaart. Wat een mastercard is kan je deze op nog meer fysieke en online plaatsen gebruiken. Deze kan je ook toevoegen aan je Apple Wallet.

 14. Duidelijke video weer, Tim! Ik was me er al even in aan het verdiepen, er zijn dan ook vele videos over te vinden. Jouw video vond ik de meest waardevolle en de eerlijkste. Inmiddels een account geopend en gebruik gemaakt van jouw link. Thanks!

 15. Kan je ook rechtstreeks euro's storten? Of moet het met een crypto wallet gekoppeld worden? Krijg mijn bitvavo niet gekoppeld en wil mijn Coinbase liever niet gebruiken gezien de belachelijke kosten

 16. Bedankt Tim voor deze video.
  Twee dingen zijn mij niet duidelijk, als je na 6 maanden die cro tokens er weer afhaalt
  heb je daarna de voordelen nog?
  Tweede vraag, waar stort je het bedrag om de debetcard te kunnen oploaden?
  Moet je je ook aanmelden bij Visa?
  Groet

 17. I have a question, so you get up to 8% money back of what you spent and it will be delivered to your binance account in BNB, but most of us are gonna get the 1% back cause ain’t no way anyone is spending 200K on BNB. So most of us have a 1% money back but on the website it says the transaction fees are up to 0.9% so does that mean that we have to pay 0.9% extra every time you use the card and than get a 1% money back resulting in a 0.1% profit? Cause I don’t really get it. Can you explain?

Reacties zijn gesloten.