Beginnen met Beleggen in 2021


Beginnen met Beleggen in 2021

Beleggen in aandelen is een goede manier om je vermogen te laten groeien. Voor lange termijn investeerders zijn aandelen misschien wel de beste investering, zelfs als de markt veel op en neer beweegt. Dit bereiken we door een gevarieerde en gebalanceerde mix samen te stellen met het oog op maximaal rendement tegen een zo laag mogelijk risico

___________________________________________________________________

Welkom bij DoopieCash!
Het beste investering en trading platform van Nederland & België. Voor alles wat betreft Traden Beleggen & Investeren: Van Bitcoin tot Commodities en van Futures tot reguliere Aandelen.

🔥
🔥(Gratis) Cursus / Leerprogramma:

___________________________________________________________________

Social Media: Youtube:
Twitter:
Instagram:
Facebook:
🔥 Discord: De invite link staat op de homepage van
📧Vragen: info@doopiecash.nl ___________________________________________________________________
Disclaimer: Denk goed na alvorens je een investering maakt en investeer nooit meer dan je zou kunnen missen. Wij van DoopieCash geven geen financieel advies en zijn niet verantwoordelijk voor financieel verlies. De content die wij aanbieden heeft louter een amuserende en educatieve waarde. Er kunnen geen rechten worden ontrokken aan de acties en giveaways. Tevens behoud DoopieCash de mogelijkheid om op ieder moment de voorwaarden te kunnen aanpassen.

#Beleggen #Aandelen #Doopiecash

30 gedachten over “Beginnen met Beleggen in 2021”

 1. Ik ben begonnen met kopiëren van Doopie cash via EToro . Heb ik dat dividend op EToro nu wel of niet gehad van jullie?

 2. Lekkere video weer heren, ook wel leuk om wat meer over beleggen te zien. Vooral voor mij (beginnende belegger) os dit een top video, veel van geleerd. Ga zo door!

 3. Ik heb jullie kanaal als aanrader gekregen en dat is het tot nu toe zeker! Deze video is oprecht heel nuttig.
  Zouden jullie een video kunnen besteden aan het opmaken van een portfolio? Dus zegmaar hoe je je keuzes het best kunt maken om in wel bedrijf te gaan zitten en welke niet?

 4. Wanneer je sectoren hebt bepaald voor jouw portfolio. Is het dan nog handig om binnen de sectoren te kijken uit welk land ze komen? Anders heb je straks alleen Amerikaanse aandelen? Of is dat voor ‘stabiele basis’ niet erg?

 5. Goeie video zeer informatief voor het opzetten van je beleggingsporto

 6. Wat is de reden (het voordeel) voor het aanraden van het aanschaffen van verschillende ETF’s per continent i.p.v. VWRL ETF waarbij je in 1 ETF de volledige spreiding al hebt?

 7. Toevallig gisteren begonnen met beleggen. Goede timing deze video 😊

 8. Net begonnen met crypto, deze video kijk ik later nog wel een keertje.

 9. Kunnen jullie binnekort een filmpje maken over welke brokers jullie het fijnst vinden 👌

 10. Ben ook aan het beleggen naast crypto. Leuk om ook deze markt te onderzoeken. Gaat best lekker, nu ook Doopiecash gekopieerd…:)

 11. heerlijke video! zouden jullie misschien een video net als de willen maken over de financiële analyses wanneer iets wel en niet toegankelijk zou kunnen zijn? en dit dan gericht op langere termijn.

 12. Mannen! Damn, hier een schoolvoorbeeld 😖. Begonnen met Nikola, flinke winsten gepakt. Ik dacht: dat gaat lekker, op naar de volgende. Weg winst. Nu 50% Vanguard en de rest aandelen. Wel teveel tech, dus werk aan de winkel. Ik hoor jullie een discord benoemen, hoe kom je daar in? Thnx!

 13. Top video weer! Dan ben ik toch goed begonnen tijdje terug :). Ben begonnen met VWRL ETF elke maand aan te kopen, omdat ik niet zoveel verstand had van welke aandelen nou handig zijn om te hebben. Daarna naar de nederlandse aandelen aangekocht, zoals shell , unilever,basic fit Wou ook wat tech hebben maar vond ze wat overgewaardeerd dus maar ETF EQQQ gekocht. En nu al weer tijdje met amerikaanse aandelen bezig, ook voor dividend , heb nu coca cola, AT&T , target corp, Johnson & Johnson, en wat hogere risico aandelen zoals NIO en fcel. En gaat allemaal erg lekker mooi rendement al zo 🙂

 14. Inhoudelijk weer top!! Zeer waardevol hoe jullie jullie kennis en ervaring op deze manier brengen. Ook om gewoon up to date te blijven in de markten. En dat gratis!! Dank heren voor het goede werk dat jullie verrichten.

 15. Ik ben erg beniewd naar de mening van jullie & de overige kijkers over wat nou een goede broker is om te traden met aandelen. Degiro is leuk voor long term beleggen maar niet echt om te traden. Wat raden jullie hiervoor aan? Of wat gebruiken andere mensen hier wat ze aan kunnen raden?

 16. Goeie video weer gasten! SPACs spreek je trouwens uit als 'speks' en niet 'spaks' 🙂

 17. Mannen top video! Ik had alleen een vraagje. Stel er komt een grote wereldwijde crisis, krijgt de aandelenmarkt dan niet een gigantische klap? Thanks!

 18. Top video weer voor niet alleen de beginners! Thanks voor de credits aan ons @bodemvissers 😌😂

 19. Hahah ja dit is inderdaad zwaar op mij van toepassing hoor. Lekker zonder fundering grootendeels in AMC en GME geld steken en dan ook nog geld stoppen in een goedkoop aandeel dat helemaal omhoog schoot en daarna weeer helemaal inzakte. Achja, je moet wat met je geld en je leven op dit moment

 20. Ik wil graag starten met aandelen,Hoe moet ik die spreiding zien om te beginnen? Als je 400 euro per maand wilt besteden, hoe kan je dit uitbreiden dan? Elke maand 100 euro naar 4 verschillende of elke maand 400 in 1 ETF?

  Kan je beter 20 jaar 400 in 1 ETF stoppe of 100 in 1 van de 4? Voor 20 jaar

Reacties zijn gesloten.