Beginnen met Beleggen bij eToro


Beginnen met Beleggen bij eToro

Beleggen in Aandelen, Crypto, Grondstoffen, Valuta, indexen & ETF’s

Welkom bij DoopieCash! Het beste investering en trading platform van Nederland & België. Voor alles wat betreft Traden & investeren: Van Crypto tot Commodities en van Futures tot reguliere Aandelen.

🔥

CFD’s zijn complexe instrumenten en brengen, vanwege het gebruik van hefbomen, een hoog risico met zich mee dat u geld verliest.68% van de particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s met deze provider. Ga na of u begrijpt hoe CFD’s werken en overweeg of u zich het hoge risico op verlies van uw geld kunt veroorloven.

🔥(Gratis) Cursus / Leerprogramma:

___________________________________________________________________

Social Media:
Youtube:
Twitter:
Instagram:
Facebook:

🔥Discord:

📧Vragen: info@doopiecash.nl
___________________________________________________________________

Disclaimer:
Denk goed na alvorens je een investering maakt en investeer nooit meer dan je zou kunnen missen. Wij van Doopie Cash geven geen financieel advies en zijn niet verantwoordelijk voor financieel verlies. De content die wij aanbieden heeft louter een amuserende en educatieve waarde.
Er kunnen geen rechten worden ontrokken aan de acties en giveaways. Tevens behoud Doopie Cash de mogelijkheid om op ieder moment de voorwaarden te kunnen aanpassen.

#beleggen #etoro #doopiecash

22 gedachten over “Beginnen met Beleggen bij eToro”

 1. Dankjewel voor deze video maakt weer veel duidelijker. Gisteren gestort en vandaag kopieren gedaan.
  De BTC aankoop gemist maar toch meteen een min (klein %). Kunnen jullie dat verklaren? Was al voor ING aankoop die nu -2.41% staat. En bij BTC staat onder gem. open 6954.22 maar 6723.65 was het hoogste bedrag dat jullie plaatsten. Kijk al uit naar de volgende video.

 2. Is dit long term? Denken jullie niet dat er nog meer downside is? De economie verwacht een crisis, is het wel slim om nu in te stappen? Hoor graag jullie mening.

 3. Yesssss daar zijn de Etoro boyssss ..cool! top dat jullie dit doen!

 4. Ik doe mee! Hoe vaak posten jullie een video over dit portfolio? Ik kan natuurlijk niet achterblijven 😉

 5. helaas maximaal aantal volgers bereikt…. is hier een oplossing voor?

 6. Hi man,
  Ik handel op het eToro-platform
  Vorige week vroeg ik om een opname van $ 1106 ongeveer 900 euro. en dit is de eerste keer. Maar gisteren ontving ik slechts 656 euro.
  Ik gebruik ING Bank
  Wat denk je dat het probleem is?

 7. BTC: 6859 usd, ETH: 157 usd….Hahahaha! Wat is er veel gebeurd in een jaar he? Thx boys voor deze vid weer, nu verdieping aan het zoeken in aandelen. Fijn weekend alvast en tot later in de livestream!

 8. Dankzij jullie filmpje van vanavond heb ik mijn eerste investering gedaan op eToro. Jullie zijn echt top gasten en hebben gewoon weg de beste content die er is. Ga zo door mannen!!!

 9. Zeer leerzaam en duidelijk! Alvast even een voorproefje voor de nieuwe livestream.
  Mocht je echt maar 100 kwijt kunnen op het moment. Zouden jullie dan adviseren dat eerst met traden uit te bereiden en later over te gaan op investeren? Omdat het toch voor langere tijd vast zal staan..
  Jullie video(s) gezien van ben je een trader of ben je een investeerder. Ik ben een trader. Maar vind dit wel heel leuk voor erbij uiteindelijk maar moet met een klein account starten. Die cursus ga ik in ieder geval volgen!
  Bedankt en mVg!

Reacties zijn gesloten.