Bedankt aan Bitcoin – Bitcoin MagazineDit is een opinieredactioneel commentaar van Mickey Koss, afgestudeerd aan West Point met een graad in economie. Hij bracht vier jaar door in de infanterie voordat hij overstapte naar het Finance Corps.

Ik schreef eerder dit jaar over hoe FTX het redden van andere bedrijven geen altruïsme was, maar eerder goed voor het bedrijfsleven. Ik had geen idee hoe essentieel het uiteindelijk was voor het bedrijfsleven. Het was hun laatste wanhopige poging tot zelfbehoud, uiteindelijk voordat ze crashten en verbrandden in een regelrechte liquiditeitscrisis.

Terwijl ik hier al het nieuws rond FTX in me opneem, kan ik niet anders dan dankbaar zijn voor Bitcoiners die door de cryptocurrency-gemeenschap als giftig worden beschouwd. Het zijn niemand minder dan die giftige maxi’s zoals Matt Odell, Marty Bent en Cory Klippsten die me van mijn reet hebben gehaald om daadwerkelijk positieve stappen te ondernemen om mijn stack veilig te stellen en zelfbescherming te nemen.

Ik denk dat velen van ons dank verschuldigd zijn aan mensen als Ben bij BTCSessions, die ongetwijfeld tienduizenden van ons hebben geleerd hoe ze deze ooit intimiderende apparaten moeten gebruiken die worden gebruikt om privésleutels te genereren en transacties te ondertekenen.

Zonder deze heren waren mijn vrouw en ik alles kwijt. Velen deden dat. Maar dankzij hen gaat het prima met ons. Dank je.

Thanksgiving is voor familie

Nu we naar Thanksgiving gaan, onthoud de lessen die je hebt geleerd van het worden van een geharde en doorgewinterde bitcoiner. Eerst en vooral is het hebben van een lage tijdsvoorkeur.

Onlangs ging er een oproep uit voor artikelen met tips over hoe je vrienden en familie een sinaasappelpil kunt geven tijdens Thanksgiving. Mijn advies aan jou: niet doen.

Luister meer en praat minder. Tijd is het enige dat zo schaars is als je sats. Geniet van je tijd. Maak je geen zorgen om mensen op het reddingsvlot te krijgen. Als opmerkingen over de prijs onvermijdelijk naar voren komen, hoeft u alleen maar te glimlachen en te knikken.

Ik weet zeker dat ze al weten waar je het over hebt. Ze komen naar je toe als ze er klaar voor zijn. Geniet in de tussentijd gewoon van quality time en de mogelijkheid om informatiearbitrage uit te voeren op het grootste deel van de rest van de wereld. Ze zullen uiteindelijk aanslaan.

Ten slotte wil ik aankondigen dat de CEO van bitcoin tot nader order een speciale Black Friday-uitverkoop op bitcoin heeft. Tot 73% korting. Gebruik code BTFD bij uw lokale bitcoin-only exchange zoals Swan, River of Strike.

Veel plezier met stapelen en een fijne Thanksgiving.

Dit is een gastpost van Mickey Koss. Geuite meningen zijn volledig van henzelf en komen niet noodzakelijkerwijs overeen met die van BTC Inc. of Bitcoin Magazine.

Plaats een reactie