Banken VS wankelen, BTC +5%! | Nieuwe BTC spot ETF aanvraag | Crypto nieuws vandaag | #867


Terwijl er wéér een bank wankelt inde VS, gaat het juist erg goed met bitcoin, ethereum en heel veel andere cryptocurrencies! Zó goed zelfs, dat 21Shares en Ark Invest samen een nieuwe poging doen een BTC Spot ETF in de VS te lanceren 😉 Dit en meer in de video van Axel! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:40 BTC, ETH en meer stijgen hard, hoe kan dit?
04:05 Grote partijen kopen weer massaal stablecoins in, verdere stijging op komst?
06:25 Nieuwe BTC Spot ETF aanvraag ingediend
08:43 Shanghai ETH 2 weken later, wat is de balans?
11:11 Visa werkt aan nieuwe crypto infrastructuur
13:30 Koerrrsen koerrrsen!
16:05 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

5 gedachten over “Banken VS wankelen, BTC +5%! | Nieuwe BTC spot ETF aanvraag | Crypto nieuws vandaag | #867”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Gooi avond Axel gaat lekker met BITc.rond de 29 tegen de 30K maar geen probleem denk ik maar lekker groenwens team van BLOX hele mooi avond en voor morgen lekker konings dag vieren groetjes 😀😍💯

  3. Hallo, ik ben nieuw bij Bitcoin en ik heb enorme verliezen geleden, maar ik zie de laatste tijd veel mensen eraan verdienen. Kan iemand me alsjeblieft vertellen wat ik moet doen?

Reacties zijn gesloten.