Balenciaga accepteert bitcoin | Drake verliest BTC door Verstappen | BTC nieuws vandaag | #651


Balenciaga heeft de keuze gemaakt om bitcoin en ethereum te accepteren. Daarnaast verloor rapper Drake veel bitcoin door Max Verstappen. Hoe dat kan? Dit en meer zie je vandaag in de video van Axel. Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
01:07 PayPal zet volop in op crypto
03:43 Onderzoek FED: 12% Amerikanen aan de crypto
06:25 Balenciaga gaat crypto accepteren
08:21 Vitalik niet langer miljardair (aldus Vitalik)
10:19 Drake verliest BTC weddenschap
11:44 Koerrrsen koerrrsen!
15:40 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Hardware wallets:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

8 gedachten over “Balenciaga accepteert bitcoin | Drake verliest BTC door Verstappen | BTC nieuws vandaag | #651”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Dit zou wel eens een zeer slecht jaar voor crypto kunnen worden . Als een lange termijn investeerder en wekelijks dca , is het nu wel goedkoop( per ) om mijn coins te kopen en dat loont op termijn .

  3. ☝☝☝🇱🇷 Investing in Bitcoin is the best investment anyone  should think of doing, because it has made a lot of people millionaire. I pray anyone who reads this will be successful in life.
    Thanks for changing my finance status…

  4. ☝☝☝🇱🇷 Investing in Bitcoin is the best investment anyone  should think of doing, because it has made a lot of people millionaire. I pray anyone who reads this will be successful in life.
    Thanks for changing my finance status…

  5. Leuke video alsjeblieft, de beste manier om te beginnen met beleggen. Cryptocurrency En wat is een goede winst? Ik ben mezelf al een tijdje aan het onderzoeken. Maar weet nog steeds niet waar te beginnen

Reacties zijn gesloten.