Apollo Global Partners met Anchorage om Crypto namens hun klanten te houden


Door een samenwerking met Anchorage Digital, dat toevallig een platform voor digitale activa is, is Apollo Global Management Inc. begonnen met het aanbieden van crypto-bewaardiensten namens zijn klanten via een partnerschap.

Deze stap is een strategie van het bedrijf die zal helpen crypto-diensten te introduceren bij institutionele beleggers.

De markt heeft het grootste deel van dit jaar een neerwaartse trend laten zien, en zelfs met bearish sentimenten bleven institutionele beleggers interesse tonen in cryptocurrencies.

Dit is een positieve stap voor het crypto-ecosysteem, aangezien Apollo, als grootste vermogensbeheerder, institutionele investeringen naar de crypto-industrie probeert te trekken.

Uit een recent onderzoek is gebleken dat bijna 58% van de institutionele beleggers in de eerste maanden van 2022 in digitale activa heeft geïnvesteerd.

De institutionele beleggingen zijn vanaf 2021 met 6% gestegen. Nog eens 74% heeft aangegeven geïnteresseerd te zijn in de aankoop van digitale activa in de komende maanden.

De president van Anchorage Digital heeft verklaard dat,

Het is de bevestiging van deze onophoudelijke drumbeat die hier blijft.

Anchorage Digital vermeldt dat de volatiliteit op korte termijn voor grote instellingen niet veel zorgen baart. Deze instellingen zijn meer gericht op het langetermijn- en toekomstige rendement van de crypto-industrie.

Langetermijnplannen van Apollo met betrekking tot crypto

Diogo Monica, president van Anchorage Digital, het cryptobedrijf dat een nationaal trustbankcharter heeft van het Office of the Comptroller of the Currency, verklaarde:

Dit is een proces en technologie met een zeer lange termijn horizon en dat het voor de grote instellingen niet echt uitmaakt dat er op korte termijn volatiliteit is.

Apollo heeft niet al te veel gezegd over het soort crypto-activa dat het bezit, en het heeft geweigerd om bekend te maken wat voor soort activa het aanhoudt. Apollo’s relatie met Anchorage gaat terug tot medio 2021.

Dit was het moment waarop het bedrijf voor het eerst begon te onderzoeken hoe het kon werken aan het beschermen van de digitale activa van zijn klant. Apollo nam later deel aan de Series D-financieringsronde van Anchorage, die in december 2021 werd afgerond.

Kernplannen

Een voormalig directeur van JPMorgan Chase was in dienst als hoofd Digital Asset Strategy.

Christine Moy is de voormalige directeur van JPMorgan Chase die de strategie voor digitale activa zou leiden.

Dit zou een keerpunt zijn voor de investeringsbeslissingen van het bedrijf over blockchain, cryptocurrency en ook Web 3.

Adab Eling, chief operating officer van Apollo’s digitale activa-team, zei dat het team probeert innovatieve manieren te vinden om blockchain-technologie te integreren in Apollo’s activiteiten.

Hij beweerde,

We kijken ernaar uit om samen te werken met Anchorage voor de bewaring van activa van klanten.

Ondertussen maakt Apollo op woensdag 2 november 2022, voor de opening van de New York Stock Exchange voor de handel, ook de financiële resultaten over het derde kwartaal van 2022 bekend.

Plaats een reactie