ANKR samenwerking met Microsoft +54% | Paxos in gesprek met SEC | Crypto nieuws vandaag | #824


Vandaag gaat Axel het hebben over Paxos. Het cryptobedrijf heeft namelijk gesprekken met de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). Daarnaast gaat hij in op ANKR. Deze crypto steeg 54% na de aankondiging van een samenwerking met Microsoft. Wij hebben de belangrijkste nieuwtjes voor je op een rij gezet! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:27 Een van de belangrijkste bitcoin developers gaat ermee stoppen
03:45 Paxos toch weer in gesprek met SEC
06:16 Resultaten Q4 Coinbase beter dan verwacht
08:58 ANKR koers ontploft: +52% dankzij grote aankondiging
10:58 Stablecoins verdwijnen snel van exchanges, wat zegt dit?
12:58 Koerrrsen koerrrsen!
16:23 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

2 gedachten over “ANKR samenwerking met Microsoft +54% | Paxos in gesprek met SEC | Crypto nieuws vandaag | #824”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

Reacties zijn gesloten.