AMP Wat Is Het? Prijsverwachtingen? Waar Kan Je AMP Token Kopen -Coinbase Effect in 2022

laatste update: 09-2022


AMP is een cryptomunt wat in een hele korte tijd ontzettend veel is gestegen maar wat is AMP prijsverwachtingen van AMP moet je AMP kopen? het Coinbase effect op AMP.

00:00 Intro
00:48 Wat is AMP
02:28 AMP prijsverwachting
06:34 Waar kan je AMP kopen
06:52 Outro

*Social Media:*
✔️ Instagram ➽

Op dit Kanaal zal ik voornamelijk Leerzame en informatieve video’s maken over hoe ik online geld verdien en ook jij online geld kan verdienen. Dit zijn voornamelijk Video’s over beleggen in crypto, forex bots en beleggen in aandelen maar het zou ook kunnen gaan over je mindset.

Beleggen brengt risico´s met zich mee. je kan een deel of zelfs al je inleg verliezen. Ik heb geen licentie om financieel advies te geven en ben dus geen financieel adviseur. Doe altijd zelf onderzoek deze video´s zijn geen financieel advies. Aan de inhoud van deze video op het kanaal Danny van Zwol – Beleggen & Investeren kunnen geen rechten worden ontleend. Alle video’s worden gemaakt met een vermakend doel. Alle verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening. Dit is geen financieel advies. Je blijft ten alle tijden verantwoordelijk voor je eigen handelen.

#AMP #investeren #crypto

2 gedachten over “AMP Wat Is Het? Prijsverwachtingen? Waar Kan Je AMP Token Kopen -Coinbase Effect in 2022”

Reacties zijn gesloten.