Amerikaanse economie medische schuld Black Swan-evenement – Bitcoin MagazineBekijk deze aflevering op YouTube

Luister hier naar de aflevering:

In deze aflevering van “Bitcoin Bottom Line” worden hosts CJ Wilson en Josh Olszewicz vergezeld door speciale gast Mike Hobart. Hij is een auteur bij Bitcoin Magazine, een minachting voor zaadolie en een voormalig lid van het Amerikaanse leger. Wilson, Olszewicz en Hobart openen de aflevering door te praten over wat er momenteel gebeurt in de investeringsruimte. Olszewicz stelt dat er momenteel geen goed nieuws is en we zien hoe tariefverhogingen niet effectief werken.

Wilson heeft gezien dat mensen de inflatie en de rentetarieven in twijfel begonnen te trekken, terwijl ze zagen dat er een persoon voor verantwoordelijk was. Hij gelooft dat de oplossing de Bitcoin-mantra is: regels zonder heersers. Hobart merkt op dat energiebedrijven het potentieel hebben om ook een significante impact te hebben op de acceptatie van bitcoin. “Ik geloof dat we een stuk dichterbij zullen komen na energiebedrijven als Exxon[Mobil], Chevron en ConocoPhillips worden vocaal over hoe ze bitcoin-mining gebruiken om hun productieaantallen en inkomsten te helpen. Ik heb gemerkt dat iedereen Bitcoin wil behandelen als een aandeel en eigen vermogen of als een zware steen als goud. Het is beide en geen van beide tegelijkertijd. Hoe meer informatie er over Bitcoin naar buiten wordt gebracht, hoe meer begrip mensen zullen hebben en de acceptatiegraad zal nog exponentieel toenemen.”

Hobart sluit de aflevering af door de dreiging van medische schuld voor onze economie te delen. “Met de rest van de macro-economische situatie kijkt de hele markt naar huisvesting vanwege 2008; olie, energie en gas vanwege Oekraïne; evenals leverings- en verzendkosten vanwege covid. Ik denk dat de markten de zwarte zwaan uit de gezondheidssector zullen laten komen. Wat diabetes betreft, heeft 10% van de bevolking diabetes en zijn 97 miljoen mensen prediabetisch. Ongeveer 40% van de bevolking neemt of gebruikt insuline. Dit verklaart niet alle andere metabole ziekten die in de samenleving voorkomen. Er zijn biljoenen dollars aan medische schulden in de Verenigde Staten, en niemand heeft het over hoe deze schuld de economie zal beïnvloeden.”

Plaats een reactie