Altcoins ontploffen! Ethereum en Polkadot | BTC Nieuws vandaag | #530


De maand begint goed! Bitcoin stijgt, alts stijgen en de beurzen lopen leeg. Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:49 DOT op nieuwe ATH
03:29 Cardano deelt belangrijke ontwikkelingen
06:05 Photoshop krijgt speciale NFT functie
09:04 Squid Game token blijkt scam
11:10 NL telt méér miljardairs dan ooit
13:23 Koerrrsen koerrrsen!
19:05 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Hardware wallets:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

16 gedachten over “Altcoins ontploffen! Ethereum en Polkadot | BTC Nieuws vandaag | #530”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Goeie video weer. Thx polkadot en ethereum yes i have🥳🥳

  3. En pas ook op voor video's als deze waarin beweerd word dat crypto's naar de maan of mars gaan, of gaat ontploffen, exploderen en meer van dat soort grootsheidwaanzin,
    en dat alles in de hoop dat u het niet meer trekt en u snel zich arm koopt aan crypto's en dat de prijs opdrijft en zij dan lekker kunnen cashen.

Reacties zijn gesloten.