Altcoin bearmarkt verwachting: -95% tot -99% | + Analyse BTC/ETH/ADA/AVAX/LINK in 2022

laatste update: 06-2022


Kun je de content waarderen? Vergeet dan niet te liken en abonneren. Zo blijf je ook op de hoogte van de nieuwe updates.
In deze video een analyse van BTC/ETH/ADA?AVAX?LINK. Deze video wordt in samenwerking gemaakt met Crypto Insiders. Je bereikt ze via de volgende link:
Wil je ook leren traden? Kijk dan naar mijn cursus waarin je van A tot Z leert hoe je kunt handelen.

Of www.debitcoinconsultant.nl

Mijn favoriete beurs voor traden FTX (review):
Betrouwbare, Nederlandse beurs:
Cursussen:
Premium Discord Groep: bit.ly/premium-discord-groep
Bitcoin webshop: bit.ly/bitcoindebuut-webshop

0:00 Intro & nieuws
1:18 DXY
2:46 SP500
4:06 BTC
8:46 ETH
8:59 ADA
9:35 AVAX
12:58 LINK

#debitcoinconsultant #Bitcoin #cryptoinsiders

Disclaimer: Ik ben geen financieel adviseur en alles besproken in de video is mijn mening en geen financieel advies. De informatie in de video is algemeen van aard en neemt niet de kijkers perspectief mee.
De kijker moet altijd:
1. Zijn eigen onderzoek doen.
2. Nooit meer investeren dan ze bereid zijn te verliezen.
3. Zelf onafhankelijk advies inwinnen bij een jurist, financieel adviseur of andere professioneel als ze besluiten informatie uit de video te gebruiken.

30 gedachten over “Altcoin bearmarkt verwachting: -95% tot -99% | + Analyse BTC/ETH/ADA/AVAX/LINK in 2022”

 1. Bedankt voor de content weer. Helder en duidelijk als altijd.
  De DXY is in 2015 uitgebroken. Consolidatie tot dusver. Double bottom zojuist uitgebroken. Met alles wat er gaande is, macro-economisch en geopolitiek, bepaald geen top klimaat om het over ATH's te hebben.
  Maar wat zal BTC kunnen doen wanneer de DXY de aankomende anderhalf jaar zich tussen de 110 en 100 zal consolideren?

 2. Fijn dat je diep ingaat op factoren die op crypto een effect hebben, zoals de dollar, SP500 en macro economie. Geeft net dat stuk extra verklaring bovenop de TA die we kennen.

 3. Dank John! Als ik het goed heb, heb je wel is gezegd dat Eth niet meer als een altcoin gezien wordt. Sta je hier nog steeds achter?

 4. En 1 week groen en men roept alweer 100k inzicht. Overigens heeft luna dan mooi afgetrapt met 99%. Ik zat zelf te denken aan dca de komende maanden, maar wellicht is het dus nog beter om even te wachten. Echter, behaalde resultaten in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. En merk dat men vaak grafieken over elkaar legt. Ander ding. Weekelijkse bitcoin laat die niet A,B,C (eliotwave) in de maak vanaf de ath zien?

 5. Wat een ongekende ontnuchtering deze markt. En dan zijn we nog niet heel erg lang de bearmarkt ingestapt. Je hoort ook geen enkele extended cycle boy meer lol. De Wall Street Cheat sheet heeft toch weer gelijk. IMO: Afgezien van 'n incidenteel pumpje, de volgende échte run komt pas begin 2025, een flink aantal maanden na de halving in mei 2024

 6. In de zomer van 2021 dacht ook het gros van de mensen dat BTC veel dieper zou gaan dan de 28k, we weten hoe dat uiteindelijk is afgelopen. Wellicht verrast BTC en de rest van de cryptomarkt ons weer en gaat het juist het tegenovergestelde doen van een diepe bearmarkt die 2 jaar gaat duren en de altcoins naar -95 tot -99 procent trekt. Het is goed dat je het bearscenario noemt maar een bull scenario benoemen zou niet misstaan. Kijk eens naar alle adoptie die er gaande is en naar de verschillen van de markt van toen en nu, die zijn enorm te noemen. Blij met je video elke dag weer, keep up the good work!

 7. "People who succeed have momentum. The more they succeed, the more they want to succeed, and the more they find a way to succeed. Similarly, when someone is failing, the tendency is to get on a downward spiral that can even become a self-fulfilling prophecy." -Tony Robbins

 8. <, kwam vandaag net een paar van je video's tegen, die ik erg informatief vond en me op je kanaal heb geabonneerd. Je video houdt me positief over de toekomst van crypto. De wereldwijde cryptomarkten blijven bearish te midden van een heersende sentiment van "extreme angst". Het draait allemaal om voorraad voor de cryptomarkt. Het lijkt erop dat de paniek wat minder is geworden en iedereen met het hoofd begon te denken, en vooral, ze realiseerden zich hoe goed het nu is om Bitcoin te kopen. Zolang de bitcoin laag is, zullen mensen blijven investeren, want zelfs een fractie die je hebt gekocht en begint te handelen, kan je veel goeds doen in je financiële systeemaspect. Niemand kan van de ene op de andere dag financieel succesvol worden. Ze hebben achtergrondwerk gedaan, maar we hebben de neiging om het voltooide deel te zien. Angst is een gevaarlijke component, die ons ervan weerhoudt om moedige stappen te nemen die we bij anderen nodig hebben om onze doelen te bereiken. Daghandel is logisch, maar mensen moeten de markt observeren en contant klaar zijn voor de dip in plaats van het gemiddelde te verlagen. Ik haat het dat de markt kan worden gemanipuleerd door een groep mensen. ze gaan over het doden van kleine beleggers, maar ik ben van mening dat ze emotieloos zijn tegenover de markt, doe geen FUD of FOMO, wat er ook gebeurt, houd in gedachten dat de markt altijd een kans zal bieden. ik zal altijd voorstellen om voorlopig met professionals te handelen. De heer, Vance Brantley zal anders en uniek zijn, ik heb al over een paar maanden ongeveer 12 btc verdiend met daghandel met een aanvankelijke 1.8 btc, het enige wat ik deed was zijn dagelijkse handelssignalen kopiëren, ik ben klaar met hartzeer om mezelf vast te houden en te handelen . U kunt contact opnemen met de heer Vance Brantley op ͲeIєɠɾαm {@Brantleysignals }voor meer updates over hoe u kunt handelen en verdienen met zijn expliciete handelssignaal. Controleer de gebruikers-ID voordat u een gesprek start om nabootsers te voorkomen. Ik merkte een paar buffers op..

 9. Het voorspellen van een omkering van een trend is riskant, en nog erger. Ik geloof dat er meer in deze markt zit dan we op dit moment begrijpen. Wanneer mensen verliezen, streven ze er niet naar om hun gemiddelde te verhogen, maar dat kan alleen veranderen als je een persoonlijke handelsgids en signaalaanbieder hebt zoals die van de heer Dean Vella, wat me bijna 9,5 heeft opgeleverd op een 2 btc handelskapitaal de afgelopen 2 maanden. Neem de verstandige beslissing. Markten fluctueren in cycli die van enkele dagen tot meerdere jaren kunnen duren. In het geval van BTC is het moeilijk om een ​​bullish case te maken door simpelweg naar de grafieken te kijken. voor meer informatie en begeleiding kunt u contact opnemen met de heer Dean op telegram @deanvella1970 ook op whatsapp +33755531299.

 10. We zitten vanaf november al in een downtrend en de meeste alts zijn al 90-95% gedaald van hun top. Je kan dus zeggen dat we al maanden in een bearmarkt zitten voor de alts

 11. all possible maybe it's the bottom now and if not then still maybe 2 weeks down to 20 and still very good chance to buy for long term trade

Reacties zijn gesloten.