Als we polarisatie kunnen negeren, zal Bitcoin tweeledig autoritarisme oplossenDit is een opinieredactioneel commentaar van Mickey Koss, afgestudeerd aan West Point met een graad in economie. Hij bracht vier jaar door in de infanterie voordat hij overstapte naar het Finance Corps.

Of het nu gaat om de Patriot Act, COVID-19-maatregelen of de voorgestelde RESTRICT Act, het lijkt erop dat het enige waarover Amerikaanse politici het eens kunnen worden, is dat het wegnemen van vrijheden essentieel is. Het is voor je eigen veiligheid, zie je. En we mogen ook de beveiliging niet vergeten. Wie wil er nou niet veilig en beschermd zijn?

De eenzijdige overeenkomst rond deze maatregelen heeft de uitdrukking “tweeledig” in mijn ogen tot een waarschuwingssignaal gemaakt en ik maak me steeds meer zorgen over de richting waarin we gaan.

Brood, Circussen En Conflicten

Ik kreeg onlangs kritiek op NOSTR omdat ik milieuactivist Bitcoiners deed, met als rechtvaardiging dat de milieubeweging een netto negatief effect heeft op de samenleving. Hoewel ik begrijp waar deze persoon die mij bekritiseerde vandaan komt, denk ik dat er een aantal diepere zorgen verborgen zitten achter hun opmerkingen.

Na enig nadenken kwam ik tot het besef: mensen zijn niet echt bezorgd om de milieubeweging. In feite zijn mensen helemaal niet bezig met politiek. De meeste politieke meningsverschillen zijn oppervlakkige proxy-oorlogen voor een veel dieper argument: het argument over controle.

Wie gaat de controle hebben? Waar gaan ze het voor gebruiken? Hoe gaat dit mijn leven beïnvloeden?

Naarmate regeringen in toenemende mate uitbreiden, groeit de angst over wie de controle heeft mee. Ik denk dat dit de wortel is van de polarisatie die we vandaag zien. De echte zorg gaat over centrale planners en centrale planning. Al het andere is een afleiding. Ik denk dat dat de echte psyop is.

Bitcoin Defunds Centrale Planners

Naarmate meer en meer mensen bitcoin gebruiken als hun spaarvehikel, kunnen we beginnen met het laten groeien van de parallelle economie en het exorbitante voorrecht van het drukken van geld uit handen nemen van degenen die het willen misbruiken.

Door dit te doen, kunnen we langzaam maar zeker de centrale planners, waar zovelen bang voor zijn, onschadelijk maken. Door dit te doen, kunnen we het niveau van controle verminderen dat ons ’s nachts wakker houdt. Door dit te doen, kunnen we de hoeveelheid politieke polarisatie verminderen die het land schijnbaar uit elkaar scheurt.

Ik denk dat te veel mensen de verkeerde strijd voeren en door de bomen het bos missen. Als Bitcoin echt onomkoopbaar is, waarom maakt het u dan uit wie ervoor kiest om het te ondersteunen? Waarom niet iedereen de kans geven om hun ego’s en vooroordelen over de wereld absoluut te laten verbrijzelen door dit toestemmingloze monetaire protocol.

Bitcoin is voor iedereen. We kunnen niet toestaan ​​dat de cultuuroorlogen ons manipuleren tot eigen vuur. We kunnen niet toestaan ​​dat politieke verhalen Bitcoin coöpteren tot een wapen dat politici tegen ons kunnen gebruiken. Het maakt niet uit of je je kleine schermutseling wint als de oorlog je kort daarna overspoelt.

Hoe sneller we adoptie kunnen krijgen, hoe sneller we al deze kleine argumenten irrelevant kunnen maken. Zodra centrale planners hun controlevermogen verliezen, wordt de stem van uw buren minder belangrijk. Zonder de mogelijkheid om geld bij te drukken, moeten regeringen opeens weer nadenken over compromissen. De herinvoering van een gezonde geldstandaard verhelpt de politieke polarisatie.

Dit is een gastpost van Mickey Koss. Geuite meningen zijn volledig van henzelf en komen niet noodzakelijkerwijs overeen met die van BTC Inc of Bitcoin Magazine.

Plaats een reactie