Als ik DIT WIST was ik er NOOIT aan begonnen!


Als ik DIT WIST was ik er NOOIT aan begonnen!

Het is weer tijd voor een pratertje! Het onderwerp van vandaag is: Hoe Doopiecash ons leven heeft veranderd en wat de impact daar van is. Dit doen we zoals gewoonlijk in een hele dikke wagen en vandaag is dat de Mercedes e63 AMG met dank aan Mercedes-Benz Den Haag

Offical partners:
🏆 BYBIT (tot $4000 Bonus):
🏆 Bitvavo (€1000 gratis handelskosten*):

Meest recente auto video:
___________________________________________________________________

Content:
🔶Altcoin Serie:
🔶Copytrading Serie:
🔶Earnings Serie:
🔶Aan Tafel met Doopiecash:

Check hier onze Trading Leerprogramma’s :
🔶(Gratis) Cursus:
🔶Swingtraden:
🔶Daytraden:
🔶Platinum club:

Social Media:
🔶Youtube:
🔶Twitter: @Doopiecash
🔶 Instagram: @Doopiecash
🔶 Discord:
🔶 Facebook:

___________________________________________________________________

*Geldig voor de eerste 7 dagen na aanmelding

Disclaimer: Denk goed na alvorens je een investering maakt en investeer nooit meer dan je zou kunnen missen. Wij van DoopieCash geven geen financieel advies en zijn niet verantwoordelijk voor financieel verlies. De content die wij aanbieden heeft louter een amuserende en educatieve waarde. Er kunnen geen rechten worden onttrokken aan de acties en giveaways. Tevens behoudt DoopieCash de mogelijkheid om op ieder moment de voorwaarden te kunnen aanpassen.

#Bitcoin #mercedes #Doopiecash

30 gedachten over “Als ik DIT WIST was ik er NOOIT aan begonnen!”

 1. Respect voor jullie toewijding aan het vak, transparantie en wat jullie bereikt hebben. Ga zo door strijders.

 2. Als ik iets wil ga ik er ook keihard voor werken en alles wat in de weg kan staan elimineer ik gewoon. En als ik mijn doel haal, dan is het natuurlijk genieten. Voor even toch en dan weer knallen! Work hard, play hard!

 3. Dikke video. Top content!! Elke dag blijven jagen ❤️❤️

 4. Mooi realistisch beeld thanks!! Ben zelf beginnend en t is me zeker wel al duidelijk dat je t idd moet zien als een leefstijl met alle pro's en cons. Uiteindelijk doe je het idd voor dat stukje onafhankelijk zoals Berry het perfect omschrijft. Dat is iig 1 van mijn grootste drijfveren.
  Maar vraagje aan Chris. die rush van de chase die jij als nadeel ziet, is dat eigenlijk niet ook juist hetgeen waardoor je volhoudt? Naast dat het in zekere zin natuurlijk ook een passie zal moeten zijn wil je het 24/7 volhouden

 5. Berry, waar ik nog wel benieuwd naar ben is hoe heb jij je leven omgetoverd van werken en sociaal zijn naar full time achter een computer zitten en traden. Lijkt me voor een extrovert persoon best lastig.

 6. Super mooie en eerlijke video.
  Hoop dat het mensen tot denken zet. Iets met het leven van een trader gaat niet altijd over 🌹🌹🌹. Kudos !!

 7. Jullie vergeten een klein beetje in deze video hoeveel jullie hebben gedaan voor andere jullie hebben meer dan 100 al dan niet een paar honderd mensen hun leven veranderd veel liefde voor jullie inzet en kennis die gedeeld word al sinds het begin 💪 thanks boys 💯❤🍻

 8. Ge-we-ld-ige video! Heb al tijd niet meer zo aandachtelijk naar een YT Video gekeken! Chapua 🙂

 9. Mooie video!, zou een aanbeveling moeten zijn voor iedere starter in het trader wereldje. Respect voor jullie toewijding😊

 10. Kan me goed voorstellen hoe dat moet voelen als van je verwacht wordt nu je succesvol bent je alles maar voor iedereen betaald. Je echte vrienden leer je dan wel kennen toch? Tijd vinden is niet altijd makkelijk als moeder en vrouw van en als je dan ook nog vaak migraine heb. Maar elke keer als ik een moment heb zit ik naar de charts en Doopiecash te kijken. Voor iedereen zijn de doelen anders maar ik geniet als we lekker thuis ons ding kunnen doen. Wat ik het liefst zou willen is gewoon van die klote migraine af.

 11. Gast 2/3 trades per maand en je pakt 4K plus of veeeeel meer of dikke 200K dan moet je je uitgaven beperken..

 12. Mooie video boys! Jullie mogen trots zijn op wat jullie hebben bereikt in al die jaren. Van video's streamen afzonderlijk van elkaar tot aan een eigen pand met professioneel team. De beginvideo's zijn legend! En niet te vergeten de betekenis die jullie hebben voor de community: jullie adviezen, nuchtere no nonsens blik op dingen etc. Herkenbaar ook dat mensen van buiten de "space" denken dat je wel even betaalt. Niet erg, maar ze onderschatten wat je er zelf voor moet doen EN laten. Ik heb zelf eens een vriend een dagje mee laten kijken bij me, die dacht dat je even op een knop drukt en het geld dan binnenstroomt…NEE, markt scannen, TA etc. etc. "Het is net werk" zei ik cynisch tegen hem terwijl hij klapperend met zijn oren al het vakjargon 8 uur lang had aangehoord. Om af te sluiten met: het is een marathon en er staat geen lambo voor de deur volgende week zoals sommige YT 'ers doen geloven. Het is serious business! Nogmaals dank jullie wel voor al jullie input de afgelopen jaren waardoor ik mijn leven heb kunnen veranderen en blij dat ik van jullie community deel uitmaak! Laters!

 13. Dit was weer een hele lekkere prater! Hier kan ik wel uren naar kijken. Typisch gevalletje van een echte motivatie video!! 🙂

  Zelf ook bezig met traden/investeren van aandelen sinds 2008 en sinds 2017 ook met crypto. Opoffering, doorzetten, focus op je doel en weinig aantrekken wat anderen ervan vinden is key 🙂

  Zoals altijd duimpje omhoog en keep up the good work.

 14. 19:58 – Hier ben ik het denk ik niet mee eens. Mensen kunnen echt enorm veranderen. Echter vaak is er voor de verandering in je geloofsstructuren wel een heftige confrontatie nodig. Het komt niet door argumenteren / redeneren en ook niet zomaar.

  Beetje vergelijkbaar met een ex drugsverslaafde die echt oprecht veranderd is. Als de verandering oprecht en echt is moet deze persoon wel echt rock-bottom geraakt hebben.

  Bedankt voor de video's.

 15. wel erg jammer dat mensen verwachten dat je dan alles betaald. Ik zou die meteen links laten liggen.

 16. Ik heb al super veel respect voor jullie. Maar na dit gesprek is dat nog meer geworden. Alles wat jullie hebben gelaten om te bereiken en om te blijven groeien is indrukwekkend.
  En jullie nuchtere blik op alles blijft altijd een genot om te horen en te zien.

 17. 1.54min … onderweg in de C 63 s?
  Kom op mannen… dit is geen C klasse.

 18. Wanneer gaat die man beseffen dat hij in een E63S zit (1 minuut 55 )

 19. Chris gaat diep met ze gesprekstof 👌 mooi hoe jullie allebij de ervaringen en gedachten blijven delen 💪💪

Reacties zijn gesloten.