All-Time High voor Bitcoin! Wat is het beste moment om je Bitcoin te verkopen?


Zojuist bereikte de prijs van Bitcoin een nieuw record. Hoe reageer je daar het beste op? Op welk moment beslis je om je Bitcoin te verkopen? In deze video krijg je een paar handige strategieën.

Vond je deze video interessant? LIKE hem dan alsjeblieft even! En… abonneer je en druk op de ‘bel’ om te weten wanneer er een nieuwe video is!

Wil je LIVE trades zien, in het CryptoCoiners Café? www.cryptocoiners.nl/cafe

Wil je meer weten over de scanner?

TIP: word NU lid van de CryptoCoiners Chat-groepen:

CryptoCoiners Trading-chat

💶 💶 💶 BESPAAR-TIP: 20% korting op je trades met Binance? www.cryptocoiners.nl/binance 💶 💶 💶

💶 BESPAAR-TIP: koop je Bitcoin bij Bitvavo, via deze link, en betaal een week lang geen commissie: 💶

💶 BESPAAR-TIP: 15% korting op een jaarlidmaatschap van altrady, de Nederlandse app die traden een stuk gemakkelijker maakt: 💶

Wil je leren traden? Begin dan met deze video: www.cryptocoiners.nl/traden-met-bitcoin-video

Veilig leren traden, met een heldere strategie?

Praat mee, stel vragen enz.:

VOLG ONS!
Telegram:
Facebook:
Twitter:
Instagram:
Podcast:

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief:

Net begonnen met Bitcoin en crypto en op zoek naar een starterscursus? s

24 gedachten over “All-Time High voor Bitcoin! Wat is het beste moment om je Bitcoin te verkopen?”

 1. Wat met belastingen die je moet betalen op bitcoin die je omwisseld naar euro's? Moet je dit in verrekening brengen als je winst probeert te maken? En hoe hou je deze bij voor de fiscus als je constant aan het kopen en verkopen bent? Alvast bedankt.

 2. Was deze video er maar eerder geweest. heb een paar dagen geleden te goedkoop alle btc verkocht en daarna is de koers als een gek blijven stijgen. Ik had dus in meerdere beetjes moeten verkopen. Nu hoop ik op een flinke dip maar ik zie het donker in ……. Heb wel geleerd van deze fout.

 3. Dank voor de uitleg Roelf! Als je een DCA methode hebt met bv BTC/USDT of BTC/PAXG hoe vaak zou je dan deze weer 50/50 zetten? Elke dag of elke week?

 4. Werkt de rebalancing strategie die je hier uit de doeken doet ook met andere assets ipv fiat? Bvb. als ik een balans van 50%-50% aanhou tussen Bitcoin en Pax Gold?

 5. Ben al een tijdje bezig met BTC, maar dit is BY FAR de beste video ever. Dank, dank dank!!!!

 6. Fijne, heldere, rustige uitleg!👏🏻 Ik vind het echt super dat je nog steeds tijd vrijmaakt voor de beginnende en onervaren trader, ondanks dat je zelf ervaren bent en dit al vaker behandeld hebt. Top! Enorm bedankt Roelf.👍🏻

 7. Super Roelf dat je hier tijd voor hebt gemaakt. Dank je wel voor deze heldere uitleg👌

 8. Is de prijs waarvoor je je bitcoins, laten we zeggen een maand geleden, gekocht hebt ook nog van invloed op je beslissing om te verkopen, of doet dat er niet toe?

 9. Wauw ik luister u sinds vandaag, wat een goede duidelijke en rustige uitleg geeft u!!

 10. Maar had graag wel die tool willen bekijken..
  Heeft u een naam?

 11. Roelf top uitleg neemt weer een stukje onzekerheid weg en gewoon in jip en janneke taal bedankt

 12. En kan je ook kopen verkopen met bnb/btc doen of is het het meest lonend btc/usd?

 13. Beste Roelf, Ik begrijp je verhaal volledig met wanneer te kopen en verkopen op basis van de analyse. Dit is voornamelijk gebaseerd op trading. Maar geld dit dan ook ook voor de long term. Kun je ook (zoals ik) je investering laten staan HODL en gewoon goed in de gaten blijven houden wat de charts doen.

 14. Bedankt voor de fijne uitleg! Is het slim om bij het balanceren dit bijv. wekelijks op een vast tijdstip te doen? En gebruik je dan een market order? (om niet in de verleiding te komen om alsnog een koersstijging of daling mee te willen pakken).

 15. Top uitleg. Ballanceren vind ik alleen lastig. Dan moet ik in altrady steeds mijn wallet in de gaten houden of het 50/50 is. En dan verkopen en weer kopen, verkopen en weer bijkopen. Maar het moet dan exact weer het bedrag zijn om je portfolio in balans te zetten.

 16. Roelf, je hebt er voor de community weer een video aan toegevoegd die voor velen hout gaat snijden! Ik luister al een paar jaar je podcasts, video’s en cafés zodra het kan en al die uurtjes en herhalingen hebben mij zoveel meer inzicht en rust gebracht waarvoor ontzettend dank! 🙏🏻 Echter wel benieuwd op welk tijdframe jij de P&T strategie toepast om te (ver)kopen? 1H, 1D…? Dit om al te grote prijsschommelingen met BTC te voorkomen. Alvast hartelijk dank voor het lezen en je mogelijke reactie!

 17. Heb de video op 13 februari bekeken en tradingview erbij geopend. Dan kan je ook zien hoe het nu is maar het roept ook nieuwe vragen op. Zoals de vloer is het plafond geworden maar wat doe je dan met het vorige plafond oftewel in dit geval de ath. Weet nu wel dat ik mijn btc niet had moeten verkopen toen het maandag omhoogschoot en waarom niet. Hij is daarna nog doorgeschoten. Maar het is me vooral duidelijk geworden dat je geduld moet hebben. Er zit uren tussen de vloer en de volgende kooporder. En daarna weer. Nou ja, ik snap nu weer 1 sathoshi meer. Nog vele te gaan. Bedankt.

Reacties zijn gesloten.