ALERT!! Bitcoin STILTE voor de STORM!? | Marktanalyse met Elroy Ryon | Dollar (DXY), SPY500 & BTC


Stilte voor de storm in de Cryptomarkt?? De Dollar en de SPY-500 en de samenhang tussen de markten! Bij deze, welkom bij de marktanalyse met Elroy Ryon, van dinsdag 13 juli. Vandaag behandel ik een nieuwe technische analyse voor de grootste cryptocurrency munt, Bitcoin. Ook neem ik de dollar en de SPY-500 mee!

Wil jij meer en beter up-to-date blijven? Join dan Het Premium kanaal van Het Crypto Huis!

———————————————-

Volg mij ook op:
💥Instagram:
💥Website:

Mijn naam is Elroy Heisterkamp en ik ben eigenaar en T.A. specialist bij Het Crypto Huis. Bent u geïnteresseerd in cryptocurrencies, het leren lezen van de markt maar weet u niet hoe u moet beginnen? Neem dan gerust een kijkje op:

———————————————-

✅ Trading VIP Pakket:
✅ Elliott wave cursus:
✅ Trading & Mindset – Leer traden als een PRO! :

———————————————-
DISCLAIMER

Het Crypto Huis is opgericht voor educatieve doeleinden. Het handelen in Crypto valuta brengt risico’s met zich mee. Het Crypto Huis leert jou, door middel van online trainingen, YouTube video’s en het premium kanaal, hoe jij deze risico’s kunt verkleinen en jouw winsten vergroten. Te allen tijde geeft Het Crypto Huis GEEN financieel advies! Alle content die wij publiceren is voor educatieve doeleinden en je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor je eigen handelen. Investeer nooit meer dan je bereid bent te verliezen en raadpleeg voor advies altijd een erkend financieel adviseur.

5 gedachten over “ALERT!! Bitcoin STILTE voor de STORM!? | Marktanalyse met Elroy Ryon | Dollar (DXY), SPY500 & BTC”

  1. Bedankt voor de analyse. Valt er nog iets af te lezen aan de btc dominantie?

  2. Wederom weer bedankt voor je TA, klopt het dat je geluid een stuk zachter staat, voor mij ben je heel slecht te verstaan.

  3. Niemand weet het echt wanneer het is allemaal speculatie s. Het kan nog maanden zijwaarts gaan , gewoon lekker holden

Reacties zijn gesloten.