AIRDROP PLAN IS VERANDERD!! – WAT DOEN BITVAVO & BLOX ? – LUNA UPDATE

laatste update: 06-2022


Terra luna update, de airdrop distributie veranderd, reacties van Bitvavo en Blox!

Hoe kan je Luna op een Metamask wallet zetten?

Verandering van de airdrop.

Instagram: Gewoon Crypto

Persoonlijk gebruik ik Bitvavo voor mijn portfolio. Met de onderstaande Link help je het kanaal en krijg je zelf €1000,- korting op je transacties:
Registreer hier:

De dagelijkse crypto entertainment op Gewoon Crypto.
Hier neem ik jullie mee in de entertainment van de Crypto markt, niks wat ik zeg moet je als advies of aanbeveling beschouwen, ik ben dan ook geen financieel adviseur 😉 .
Wil je andere cryptocurrencies zien, laat het vooral weten.

Bedankt dat je kijk, vergeet niet op de Like button te klikken en te abonneren voor dagelijkse updates!

Disclaimer: Ik ben geen financieel adviseur en alles besproken in de video is mijn mening en geen financieel advies. De informatie in de video is algemeen van aard en neemt niet de kijkers perspectief mee. Dit enkel en alleen voor entertainment doeleinde opgenomen!
De kijker moet altijd:
1. Zijn eigen onderzoek doen.
2. Nooit meer investeren dan ze bereid zijn te verliezen.
3. Zelf onafhankelijk advies inwinnen bij een jurist, financieel adviseur of andere professioneel als ze besluiten informatie uit de video te gebruiken
Alle uitingen van Gewoon Crypto, is de mening van Gewoon Crypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. Gewoon Crypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.

17 gedachten over “AIRDROP PLAN IS VERANDERD!! – WAT DOEN BITVAVO & BLOX ? – LUNA UPDATE”

  1. Ik heb ze een tijd geleden al gekocht. Had er geen vertrouwen meer in. Wel winst op gemaakt voor meme coin begrippen nadat ik mijn eerste Luna token naar 0 zag dalen.

  2. Ik had helaas 4500 Luna via Bitvavo. Adviseer je even om even af te wachten? Want als bitvavo dat ook gaat doen is het wellicht makkelijk? Echt zuur hoor (ben eigenlijk klaar met crypto hierdoor)

  3. Ik heb pas gekocht toen het heel laag was maar mijn vraag is nu wie krijgt nou allemaal nieuwe tokens ?

  4. Ik las je moet je Luna tokens naar je terra wallet verplaatsen VOOR 27ste om die airdrop te krijgen. Maar Bitvavo laten dit niet toe.

  5. ik wilde even duidelijkheid als je dat kan geven als ik nu helemaal niks doe gewoon mijn huidige luna hou dan zou dat toch ook gewoon omhoog gaan als alles weer goed gaat en fork of wat dan ook er is?

  6. Het is een risico, maar nu Luna kopen om de nieuwe Luna airdop te krijgen kan winstgevend zijn

    Wel long-therm

  7. Is het zo dat je de Luna tokens over moet zetten op een Wallet die de airdrop wel ondersteund voor dat de snapshot genomen word?

  8. @Gewoon Crypto als ik mijn Luna tokens verplaats vanuit Bitvavo naar een andere wallet die wel de airdrop ondersteunt. Komt het dan goed met de airdrop aangezien de snapshot al op 7 mei is genomen? Op die datum had ik de tokens op bitvavo staan of werkt dat niet zo?

Reacties zijn gesloten.