AANDELEN & CRYPTO dalen fors in prijs!


πŸ’° DEGIRO (tip): πŸ’°
πŸ”· Crypto kopen bij Bitvavo: πŸ”·
πŸ‘¨β€πŸŽ“ GRATIS Minicursus beleggen: πŸ‘¨β€πŸŽ“

De afgelopen weken zijn zowel de aandelenbeurs als cryptocurrencies zoals Bitcoin flink in prijs gedaald. In deze video deel ik hoe ik naar de huidige situatie kijk, en benadruk ik dat de prijs niets veranderd aan mijn strategie.

πŸ’¬ Onze Discord Chat: πŸ’¬
πŸ’° Aandelen kopen bij DEGIRO (tip): πŸ’°
πŸ”· Crypto kopen bij Bitvavo: πŸ”·

Disclaimer:
Beleggen brengt risico’s met zich mee, je kan je inleg verliezen.
De inhoud van mijn media is gebaseerd op persoonlijke ervaringen en is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Aan de informatie uit deze video kunnen geen rechten worden ontleend, je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen handelen. Niets dat ik schrijf of bespreek mag worden opgevat als investerings, juridisch, regelgevend, boekhoudkundig, fiscaal of ander soort advies.

Om de schijn van belangenverstrengeling te voorkomen ben ik graag open over de posities die ik zelf bezit. Besproken posities in deze video die ik zelf bezit zijn:
– VWRL
– Bitcoin

In deze video wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Meer informatie over mijn samenwerkingen en vergoedingen vind je op mijn website onder /

19 gedachten over “AANDELEN & CRYPTO dalen fors in prijs!”

 1. Mooie video weer. Heerlijk hoe je altijd alles rustig uitlegt.

 2. Goeie video weer! Wel kleine correctie: je legt het voorbeeld met Euro en Dollar verkeerd om uit. Amerikaanse aandelen in Dollars die je vorig jaar hebt gekocht, zijn met het stijgen van de Dollar juist in waarde toegenomen. Dat betekent dat je momenteel met het kopen van Amerikaanse aandelen meer marge moet houden. Je krijgt namelijk minder aandelen voor je bedrag in Euro’s. En houd er rekening mee dat aandelen die je al in bezit hebt, in waarde gaan afnemen als de Euro gaat stijgen. (Als de Euro 10% in waarde stijgt, gaat je portefeuille van Amerikaanse aandelen 10% onderuit bij dezelfde koers van de aandelen).

 3. Wat ga je doen Tim als de Bitcoin onder de 30K komt? Aangezien je zegt dat dit gevolgen heeft voor de lange termijn koers. Heb zelf geen crypto's en ga het ook niet kopen, dus ik vraag dit puur uit interesse. πŸ˜‰

 4. Ik wil een jaar lang ieder maand 200 euro investeren in crypto. zodat ik ongeveer 2400 euro heb geΓ―nvesteerd in een jaar. Dat is mijn maximum dat ik kan missen. Is dat een verstandig plan? ik zou 100 in bitcoin doen en 100 in Etherieum

 5. Veel aandelen die ik wil die ik wil kopen zijn nog steeds te hoog in prijs zoals: Coca Cola, Exxon,Shell en ahold etc. Ik hoop dat die binnenkort ook flink gaan zakken!

 6. Al mijn vermogen in crypto gestopt afgelopen jaar… letterlijk alles

 7. Ik ben deze maand begonnen met beleggen en ben wel blij met deze daling 😁
  Thanks voor de update, je hebt er een abbonee bij!

 8. Hi Tim, het winst/verlies staaf diagram, zit die ook in je vermogensgroei excel bestand wat je beschikbaar hebt gemaakt? Ik zie alleen de andere 2 categorieΓ«n.

 9. Dat ziet eruit als een fijne spreadsheet, is er een mogelijkheid dat je deze deelt met je community?

  Bedankt voor de update en je uitleg in verschillende video's.

 10. Jij blijft nog altijd chill πŸ™‚ Tim, mag ik weten wat voor treading viewer je gebruikt ? Alvast bedankt.

 11. Ik ben sinds pas begonnen met beheerd beleggen bij Rabobank, sns en Abn Amro, maar zie helaas mijn inleg dalen. Als starter heb ik in boeken gelezen dat ik juist nu niet in paniek moet raken om alles weer op te heffen en te verkopen enz… Maar rustig te blijven, want mogelijk maakt de toekomst dit huidige verlies wel goed? Maar goed niemand kan in een glazen bol kijken en voorspellen wat er komen gaat. Natuurlijk voelt het als starter die het uiteraard ook nog eens laat beheren wel zuur dat je de waarde ziet dalen dan als je het gewoon op een spaarrekening had laten staan. Ik ben wel benieuwd of er ook andere starters zijn met beheerd beleggen en hoe zij er naar kijken.

 12. Ha Tim, Het valt me op dat je steeds meer spreekt over het investeren in gespreide ETF's in plaats van losse aandelen. Kan ik daaruit opmaken dat het "stock picking" bij jou op z'n retour is? Ik vind zelf dat Ben Felix er interessante video's over maakt.

 13. Hallo Tm, ik heb heel veel aan je videos! Is het verstandig om nu in groene energie te steken, toch? Wat/welke raad jij mij aan?

Reacties zijn gesloten.