AANDELEN BLIJVEN MAAR ZAKKEN, MAKEN WE NU EEN MARKET CRASH MEE?


💎 DEGIRO (AANBEVOLEN):
💎 Coinmerce account aanmaken:
💎 The Financial Hub Discord:
💎 The Financial Hub Website:

Wat is er aan de hand met aandelen?

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Zakelijk contact: focuss.contact@gmail.com

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Beleggen in aandelen brengt risico’s met zich mee. Je kan een gedeelte of zelfs je volledige inleg verliezen. Ik maak video’s over beleggen maar ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Op dit kanaal wil ik mensen op weghelpen in het beleggen. Of het nou beleggen is voor beginners of beginners met veel ervaring. Beleggen in aandelen zou ik bespreken maar het beleggen in goud en zilver komt ook ten sprake. Investeren in crypto zal ook behandeld worden. Aandelentips is een groot gedeelte van het kanaal maar vooral mensen bewust maken dat beleggen je financieel vrij kan maken. Of dat nou via groeiaandelen gaat gebeuren of via ETFs zoals de Vanguard All World (VWRL) maakt niet uit. Je kan ook kiezen om een dividend portfolio te beginnen, kortom alles omtrent financiën zal ik bespreken.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

#AANDELEN
#BELEGGEN
#INVESTEREN

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tags:
aandelen
aandelen voor beginners
aandelen kopen
aandelen tips
aandelen 2020
investeren
investeren voor beginners
investeren in aandelen
beleggen
beleggen voor beginners
beleggen in aandelen
beleggen 2020
beleggen met weinig geld
beginnen met beleggen
beginnen met aandelen
financiën
focuss op financiën
focus op financiën
brokers
passief inkomen
dividend
vermogen
ETF
Index
goud
crypto
coinmerce
portfolio
bitcoin
facebook
draftkings
dkng
nio
canoo
goev
apxt
dmyd
fuse
ttcf
degiro
de giro
spac
talkspace
HEC
desktop metal
apple
AMD
tesla

30 gedachten over “AANDELEN BLIJVEN MAAR ZAKKEN, MAKEN WE NU EEN MARKET CRASH MEE?”

 1. Welke aandelen denk je dat in de toekomst gaan stijgen? Enig idee?

 2. De aandelen die jij bespreekt blijven zakken. Beurzen in Amsterdam en Amerika staan op all time high!
  Lijkt me niet dat we van een MARKET CRASH kunnen spreken 😉

 3. Ik sta er het best voor in maanden😁 duidelijk andere soort aandelen.

 4. Ik zou toch oppassen met ETF en indexen zoals de S&P 500. Staan zo hoog gewaardeerd dat het straks jaren lang stil kan gaan staan.

 5. De reclames zijn zo irritant. Kan je dat iets minderen

 6. Ben door jou begonnen met beleggen, ben nu 20 en hoop dat ik mijn kinderen later een financiele boost kan geven met het geld wat ik nu niet uitgeef. Ga zo door !

 7. Thnx voor de motivator, wij hebben de afgelopen weken aandelen als Just eat, apple asml en tesla gekocht. Allemaal dik in de min geschoten…… Dan ga je wel ff twee tellen nadenken, maar ook niet langer dan dat
  Daarentegen wel leuke ETF’s gekocht, die t goed doen. Eerdaags nog een aantal vastgoed ETF’s toevoegen aan de portfolio en dan zitten we denk ik wel leuk gespreid en zien we wel waar de losse aandelen heengaan. Alles voor de lange horizon, dus no worries idd

 8. Ik heb veel losse aandelen verkocht en hiervoor in de plaats geïnvesteerd in grondstoffen ETF's. Ik verwacht dat in combinatie met de inflatie de prijzen van grondstoffen zullen stijgen de komende periode.

 9. Ik wacht 'even' op de klap van 30% omlaag …. en dán is het goed zakendoen. 😉

 10. Als je zelf niet verwacht "de markt" te kunnen verslaan op de lange termijn, wat is dan voor jou de reden om toch te beleggen in losse aandelen?

 11. Zeer interessante video's.

  Echter wat ik mis, en graag wel zou zien, is screenshots van de rendementen en / of verliezen welke je portfolio per ETF doormaakt.

 12. Drie reclames TIJDENS het filmpje? Dat is echt super irritante

 13. Je bent gek als je nu nog aandelen koopt. Veel beter om je geld in Bitcoin en Ethereum (de toekomst) te stoppen. Betrouwbaarder en véél meer rendement!

 14. yes goeie video! weer we blijven zeker door gaan bang geld maakt geen geld! idd sp500 is een van me enige groene al me losse aandellen rood maarja zie wel wat er mee gebeurt

 15. Ik heb mijn geld in vechain en wil het andere geld op mijn account op ehtereum zetten nog wanneer is het slim om in te stappen, advies?

 16. Ik heb voor mijzelf besloten om alle losse aandelen geleidelijk te verkopen. Wil volledig in ETF gaan zitten, want losse aandelen vind ik niet interessant meer door de onzekerheid.

 17. Een correctie snap ik, maar die afslachting van Peloton, Beyond Meat, Lemonade, Galapagos en Tilray vind ik buitengewoon.

 18. Hey coach, mijn ervaring is gelijk hoewel ik meer grow stocks heb en dit juist als goedkope inkoop tijden beschouw voor deze stocks en dus minder Etf koop. Iets wat in de aanbieding is en goed is qua balans en toekomstige verwachtingen. Mijn winsten uit crypto beleg ik dus steeds een beetje in grow stocks.

 19. Ik denk er nog niet aan om te stoppen. In november begonnen en 70% etf gekocht. Staat er prima voor 10 a 12% in de plus. Daarnaast losse (dividend) aandelen gekocht. Ook deze gaan vooral sinds begin vorig jaar goed.

 20. Daarom heb ik mijn aandelen, die in de winst staan, verkocht en het geld doorverschoven naar crypto. In een paar maanden tijd is mijn portfolio met 30% gestegen. Dat gaat nooit lukken met een portfolio met alleen ETFs….

 21. Ik ben nu 20 en ben sinds 2021 begonnen met beleggen, ik wil elke maand 200 euro in aandelen stoppen dus ik ben erg blij dat de markt wat inzakt. Dit betekent op de lange termijn dat ik alles met korting heb ingekocht, ik zie het graag nog een aantal maanden zakken!

 22. Als je snel geld wilt verdienen moet je AMC kopen, komt een grote short squeeze aan net als bij GME in januari 🦍🚀📈

 23. Heerlijk dit! Lijkt dat iedereen de aandelenmarkt verlaat om zijn geld te pompen in valuta waarvan de waarde niet gekend is. Vroeg of laat zal die ceyptocurrency bubbel ook barsten… gevolg, al die mensen die miljoenen dachten te maken met deze gebakken lucht komen met hangende pootjes terug naar de aandelenmarkt. Ik zal dan dik in de aandelen zitten, en met veel plezier toekijken hoe die cryptokuddebeesten het geld dat ze nog over hebben terug massaal in aandelen steken.

 24. Walgelijk al die groeiaandelen. Stond zo veel winst op NIO, virgin galactic, waterstof aandelen etc. Letterlijk ALLE winst is weg

 25. Wauw, ik had dit blijkbaar echt even nodig want ik ben zo'n beginnende ETF belegger met een plan, maar ik verloor mijn geloof in het plan en heb ik een deel verkocht voor crypto en overwoog om full in crypto te gaan. Nu blijf ik toch beide doen. Dank voor de motivatie en alle helder uitgelegde videos!

Reacties zijn gesloten.