(94) Bitcoin naar 18000?: Head & Shoulders…


Interessante ontwikkeling aan het Bitcoin front deze dagen. Er lijkt zich een head & shoulders te formeren. En waar die ons brengt…

Wanneer je vragen hebt, of tips of gewoon zin om over cryptocurrency te praten, kom dan bij onze Discord CryptoClub:

Meester Crypto helpt jou, help jij meester Crypto?

BTC adres: 3NbCjJACuha6tZ6GPhDjbKvLgYHvuJf5JE

Monero adres: 42ynuCkcHWB3JBHKBouYcygR2txLo7ssqWeTmKT4svn2fqSuWnxfpPtgGkuHeiNZSW7c8h8WbS5WX8MHV8TMom4iCkcWS4E

20 gedachten over “(94) Bitcoin naar 18000?: Head & Shoulders…”

 1. Erg interessant, kan je ook zoiets over Ethereum maken…lees dat ze de 10k waard worden en bitcoin verslaan van de eerste plek

 2. Knap hoe je die reverse Head en Shoulders weet te herkennen en dat je op tijd weer wat Bitcoin verkoopt op die rechter Shoulder. Ik ga dit een naspelen in Tradingview. Dank voor de tijdige melding!

 3. Ik heb NEO op binance maar ik krijg dus niks van de airdrop? Welke NEO wallet moet ik aanmaken?

 4. fantastische uitleg ,dankjewel!
  heb je een mening over LiteB en hun eigen wallet

 5. Ik wil niet opspelen maar btc zou nog steeds naar 6k (opnieuw) gaan en later naar 7k. Nu is er ineens positief sentiment en wordt het “maar” 8.7k. Leuke lijntjes en voorspellingen maar er klopt tot nu toe nog weinig van. Groetjes x

 6. Een cardano analyse lijkt me ook zeer interessant. Verwachting zijn hoog, maar zie er nog weinig van terug. Wat jij meester crypto?

 7. Heel gaaf om te zien! Hier wil ik wel meer video's van .. voorspellingen komen niet altijd uit bij je 🙂 technische analyse op bitcoin is ook moeilijk. Keep going strong!

 8. ik snap de logica niet meer. Van Elliot naar head and shoulders. Ik maar denken dat t in de fase 2 zit van de
  Elliot.Dat we down gaan( wave 2) leek me duidelijk. En dat de 3 ( meestal de langste wave van de Elliot) naar 15.500 reikt. Blijkbaar snap ik er geen bal van

 9. Philakone, jouw held beticht ik niet echt op eenlijnigheid. Mits en maar en soms ook in 24 uur tegen de draad in. Door zijn vele posts lijkt het misschien dat hij vaak juist hebt( correctie), maar door de head and shoulders, uiteindelijk verschilt t niet veel met de Elliotwave , schat jij het rond 18000, en ik op 15.500

 10. Allesio Rastani vind ik een ook een goede. Philakone is ook geen verkeerde, maar het gevecht tussen bull en bear lopen schreeuwen zonder enige onderbouwing vind ik jammer. Vimnd een grapje best leuk, mits het belang van informatie in acht blijft. Tenslotte zitten we niet voor niks op jullie channel.
  Geeft dus aan dat ik het zeer waardeer in wat jullie doen.

 11. Hey meester check de video van philakone van vandaag (22feb bitcoin ta), lijkt wel een reactie op jouw video te zijn. Dont follow the sheep, lol. Wat een arrogante kerel is het toch (al heeft ie opvallend vaak gelijk). Kijk elke dag uit naar je videos, keep up the good work. Neblio too the moon

 12. Mooie uitleg, kan ik zeker nog wat van leren! Bedankt voor het delen..

 13. Hahaha haha dit vind ik zo grappig. Ik zie bitcoin, vind ik dus interessant. Vervolgens zie ik head and shoulders plaatje… Ik denk huh?? Vervolgens zie ik de kale hoofd van deze man 😂😂😂 sorry maar dan zie ik het voor me hoor

 14. Bedankt voor de interessante video! Het was me niet helemaal duidelijk hoe dat de neklijnen worden gemeten. Van laagste punt shoulder 1 naar laagste punt shoulder 2? Alvast bedankt en een fijne dag, Rowenna

Reacties zijn gesloten.