80% van de Uniswap-houders ondersteunt BNB Chain voor V3-protocol


Uniswap (UNI), een gedecentraliseerd protocol, is klaar om de derde versie van zijn platform uit te rollen. Het protocol is bedoeld om een ​​geschikt platform te bieden waar gebruikers naadloos ERC-20-tokens kunnen uitwisselen zonder een orderboek te gebruiken.

Voor de lancering van v3 voerde het protocol een ’temperatuurtest’ uit om een ​​mogelijke blockchain te gebruiken. Het voorstel was om Uniswap v3 te implementeren op de Binance Smart Chain (BNB) in plaats van de Ethereum-blockchain. Het voorstel zorgde ervoor dat de UNI-gemeenschap op haar regeringsforum stemde met hun UNI-tokens.

Verrassend genoeg steunde ongeveer 80% van de UNI-houders de Uniswap v3-implementatie op de BNB Chain, de rivaal van Ethereum. Helaas bleef hierdoor een kleiner percentage stemmen over voor de Ethereum-blockchain, waardoor het het voorstel voor temperatuurcontrole verloor.

0xPlasma Labs, een gedecentraliseerd financieringsprotocol, draagt ​​bij aan het voorstel. Volgens het bericht op Twitter heeft het bedrijf dat is genoteerd dat de “Temperature Check” op het voorstel 20 miljoen stemmen kreeg voor ‘JA’. Bovendien kwamen de ondersteunende stemmen van 6.495 $ UNI-kiezers, de belangrijkste stemaantallen in de geschiedenis van Uniswap’s Governance-systeem.

De CEO van 0xPlasma Labs somt de voordelen op van de implementatie van Uniswap V3 op BNB Chain

Onlangs heeft de CEO van 0xPlasma Labs, Ilia Maksimenka, schreef een voorstel voor het inzetten van het Uniswap v3-protocol. De CEO zette zijn argument uiteen over de voordelen van het inzetten van het nieuwe v3-protocol op de BNB Chain.

Maksimenka noemde het verlopen van de licentie van Uniswap een van de redenen om voor BNB Chain te kiezen. Hij zei ook dat de keten veel pakketten heeft die de populariteit van Uniswap in de DeFi-ruimte zouden vergroten. Sommige bevatten hoge transacties, lage kosten, staking-mogelijkheden, cross-chain-ondersteuning, enz.

Ook erkende de CEO dat Binance een wereldwijde aanwezigheid had verworven en werd beoordeeld als de grootste crypto-uitwisseling ter wereld. Daarom zal het gebruik van de BNB Chain, als een sterk merk, de bekendheid en acceptatie van de v3-versie wereldwijd voor Uniswap versnellen.

Het voorstel krijgt steun

Het voorstel heeft steun gekregen van andere bedrijven en crypto-deelnemers. ConsenSys, een blockchain-softwarebedrijf achter een van de belangrijkste klanten van Ethereum, is bijvoorbeeld optimistisch over de implementatie.

De bestuursstrateeg van DAO bij ConsenSys, Cameron O’Donnell, onthuld het standpunt van het bedrijf. Ten eerste merkte het bedrijf op dat Uniswap agnostisch moet zijn in zijn service aan gebruikers, vooral in de Web3-ruimte, zelfs met het aflopen van de licentie in april.

Daarom beweerde O’Donnell dat bestaande en toekomstige platformgebruikers zouden genieten van een beveiligd en robuust platform voor gedecentraliseerde uitwisseling via de BSC-markt. Ander ondersteunende opmerkingen kwam van Brian-Armstrong, CEO bij Coinbase, en Modong ook optimistisch over de inzet van Uniswap v3 op BNB Chain.

Het Plasma Finance-team startte zijn werkzaamheden nadat de bestuursgemeenschap van Uniswap het voorstel had goedgekeurd. Het team merkte op dat het vijf tot acht weken kan duren om alle relevante slimme contracten van Uniswap in de BNB-keten te implementeren.

De prijs prestatie van UNI was de afgelopen 30 dagen volledig op de positieve baan. Het token won de afgelopen maand meer dan 28% en heeft de afgelopen zeven dagen een lichte stijging van 0,38% laten zien.

UNI daalt naar beneden op de dagelijkse kaars l UNIUSDT op Tradingview.com

Maar op het moment van schrijven handelt UNI op $ 6,60wat wijst op een daling in de afgelopen 24 uur.

Uitgelichte afbeelding van CityAM, grafieken van Tradingview



Plaats een reactie