7DTV – Het grootste business video platform voor ondernemend Nederland.

laatste update: 05-2022


Waar Netflix het platform is voor films en series, is 7DTV dat voor ondernemersverhalen.
Bedrijven met een zakelijke doelgroep doen steeds meer aan content marketing om hun doelgroep te boeien en video wordt hierin steeds belangrijker. Terecht, want alleen reclame maken en vertellen hoe goed je bent, is niet meer voldoende.

Waar het om gaat is relevantie. En dat bereik je door content te maken waar jouw doelgroep in geïnteresseerd is.

Dat is niet alleen prettig voor je doelgroep, maar ook voor jouw bedrijf. Je creëert autoriteit op jouw vakgebied, onderscheidt je van je concurrenten, je bindt je klanten en prospects, wordt beter gevonden in de zoekmachines en online bereik en betrokkenheid stijgt, om maar een paar dingen te noemen.

Maar online video op een goede manier maken en publiceren is een vak apart. 7DTV is gespecialiseerd in het maken en publiceren van boeiende business gesprekken en maakt deze in samenwerking met bedrijven en organisaties.

We beschikken over een tv studio, professionele presentatoren, redactionele formats én over een platform met inmiddels meer dan 1000 interviews en meer dan 150.000 kijkers per maand.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe content partners. Bedrijven die zien hoe belangrijk online video kan zijn, maar ook merken hoe lastig het is het allemaal zelf te doen.

7DTV komt graag met je in contact!

Kijk al onze video’s op
Informatie voor bedrijven op l