(59) Snovio – Een parel met potentie


In de video vandaag beschrijf ik Snovio. Een cryptomunt die nooit de top 10 zal behalen, maar wel een zeer goede kans maakt om zich een definitieve plek in het cryptolandschap te verwerven.
Een munt met een mogelijk ZEER HOOG roi voor 2018.
Kijk mijn video en oordeel zelf!

https://snov.io/

Wanneer je vragen hebt, of tips of gewoon zin om over cryptocurrency te praten, kom dan bij onze Discord CryptoClub:

Meester Crypto helpt jou, help jij meester Crypto?

BTC adres: 3NbCjJACuha6tZ6GPhDjbKvLgYHvuJf5JE

Monero adres: 42ynuCkcHWB3JBHKBouYcygR2txLo7ssqWeTmKT4svn2fqSuWnxfpPtgGkuHeiNZSW7c8h8WbS5WX8MHV8TMom4iCkcWS4E

8 gedachten over “(59) Snovio – Een parel met potentie”

  1. Zeer interessante munt, zeker met het oog op big data. Ben benieuwd of de token ook goed ingericht is op de nieuwe Europese privacywetgeving (AVG) die in Mei dit jaar actief wordt. Persoonsgegevens mogen niet onderling met bedrijven gedeeld worden, mits de persoon hier toestemming voor geeft. Kan wellicht voor de Europese markt problemen opleveren?

  2. Ik denk dat NICO wel een punt heeft, ben zelf ook zeer benieuwd. Heb zelf 20k en die houdt ik nog wel even vast, maar wat deze wet kan betekenen voor deze onderneming is natuurlijk een moeilijke vraag. @nico, enige is wel dat dit allemaal amerikaanse ondernemingen zijn, betekend dit ook voor hun een barrier in europa?

  3. Ik zie vaker van die coins waarbij ik denk: hmm, interessant… Maar wanneer ik kijk waar ik die coins kan aanschaffen kom ik vaker zo'n kort lijstje tegen waarbij er geen tussenstaat die ik gebruik. (op het moment: binance, bittrex, poloniex).

    EtherDelta is voor mij een bekende naam, maar niet meer dan dat. Is dit een betrouwbare exchange volgens jou?

  4. Fijne uitleg! Nu wachten totdat die weer een beetje hersteld en dan toch maar een positie innemen. Whitepaper heeft nog een aantal amateuristische foutjes, maar zeker potentie. Market cap van onder de 100 miljoen, nog genoeg ruimte om te groeien dus.

  5. Kunnen jullie uitleggen hoe je de Snovio kan kopen via Tidex? Ik heb daar een bedrag in BTC gestort en vervolgens aangeschaft. Mijn buy staat nog steeds bij de open orders. Als ik SNOV opzoek dan staat die op 0. Alvast bedankt

Reacties zijn gesloten.