(57) Hoge verwachtingen voor 2018

laatste update: 06-2022


Bitcoin zit nog altijd op onzeker terrein, met een mogelijke heald & shoulders, wiebelend in een driehoek naar 1 januari. Maar wat was het vandaag een mooie altcoindag.
Op naar 2018!

Wanneer je vragen hebt, of tips of gewoon zin om over cryptocurrency te praten, kom dan bij onze Discord CryptoClub:

Meester Crypto helpt jou, help jij meester Crypto?

BTC adres: 3NbCjJACuha6tZ6GPhDjbKvLgYHvuJf5JE

Monero adres: 42ynuCkcHWB3JBHKBouYcygR2txLo7ssqWeTmKT4svn2fqSuWnxfpPtgGkuHeiNZSW7c8h8WbS5WX8MHV8TMom4iCkcWS4E

5 gedachten over “(57) Hoge verwachtingen voor 2018”

  1. bedankt voor al je inbreng van het afgelopen jaar! ik heb al je filmpjes gezien en zal ze zeker het komende jaar ook bekijken! happy newyear alvast, en een goed 2018 voor neblio 😉

  2. Ik heb een vraagje (het antwoord is waarschijnlijk heel simpel, maar ik kom er eventjes niet helemaal uit), als ik met bitcoin een altcoin heb gekocht en hier bijvoorbeeld wat winst mee heb gemaakt, en ik dit weer om wil wisselen naar bitcoin, hangt de vraag of dat slim is natuurlijk dan erg af van hoe bitcoin gestegen of gedaald is. Ook met het kopen van coins loop ik hier tegenaan. Moet de prijs van bitcoin juist gestegen of gedaald zijn als ik deze om wil wisselen voor altcoins, of altcoins weer in wil wisselen voor bitcoin? Hoop dat het niet te onduidelijk is haha

  3. Zeer goede video!
    Wat is uw mening over Swissborg?
    Ik hoop dat u het gaat bespreken in uw volgende video!

  4. Hey Crypto meester. Heel erg leerzaam en leuk om naar je filmpjes te kijken. Ben nog maar net begonnen, maar wel aardig erin gedoken. Nou stuitte ik laatst op DFINITY. Heb je hier al eens van gehoord? Het moet nog gelanceerd worden, maar het systeem lijkt mij ontzettend interessant. Voor zover ik het begrijp. Hoor graag van je!

Reacties zijn gesloten.