50% meer Ethereum kopen zonder eigen geld in 2022

laatste update: 09-2022


Liqour, ladies en leverage, dat zijn drie manieren om financieel ten onder te gaan. Leverage is alleen ook de olie van de wereldwijde economie.

In deze video bespreken we een strategie om je Ethereum positie fors uit te breiden, zonder eigen inleg. Pas op: in deze strategie gebruiken we dus wel leverage.

Wil je deze strategie toepassen, maar nog enkele vragen? Als abonnee kan je ons altijd mailen; info@beursbrink.com.

Belangrijke links

DeFi Saver Liquity frond-end:

Liquity:

—————————————————————————

Deze video is geen beleggingsadvies. Het is geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie, op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. BeursBrink raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden.

Tenzij anders vermeld, zullen wij deze video niet actualiseren. Het kan dus goed zijn dat de inhoud van dit artikel bij latere lezing is achterhaald door de actualiteiten en de ontwikkelingen. Het kan ook zijn dat met een bepaald aspect in het artikel geen rekening is gehouden. Hoewel BeursBrink zorgvuldigheid betracht, kan het ook voorkomen dat er onvolkomenheden in het artikel staan.

U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan de video en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. De video is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. BeursBrink is nooit aansprakelijk voor gebruik van dit artikel of de daarin opgenomen informatie.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst BeursBrink erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

BeursBrink is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in het artikel. Evenmin is BeursBrink verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van het artikel via internet verzonden worden.

3 gedachten over “50% meer Ethereum kopen zonder eigen geld in 2022”

  1. Leuke en informatie video! Zelf maak ik gebruik van AAVE om stablecoins te lenen tegen mijn bitcoin. Dat gebruik ik dan voor day trading, gezien daar de markt nu beter voor is. Dat maakt het nog risicovoller, maar ook extra kansen om meer cash op te bouwen in deze berenmarkt

  2. "The meaning of life is to find your gift. The purpose of life is to give it away." –Anonymous

  3. 😂 noemen hex luchtkastelen en vervolgens leren ze leverage trading 🤣🤣🤣 REKT

Reacties zijn gesloten.