5 CRYPTOCURRENCIES OM TE KOPEN IN DECEMBER 2023!! πŸš€πŸš€


5 CRYPTOCURRENCIES OM TE KOPEN IN DECEMBER 2023!! πŸš€πŸš€

Wil je enkele of meerdere van deze altcoins kopen? Dit kan bij onderstaande exchanges:

πŸ₯‡ Bybit:
πŸ‘‰ Sign-up, Deposit and win rewards now!
πŸ₯‡ Bitvavo:

πŸ“ˆ Cryptonite Signalen: Crypto signalen:
πŸ“’ Benieuwd naar mijn top 5 cryptocurrencies van 2023?! Download mijn GRATIS onderzoek via deze link:
πŸŽ₯ Gratis crypto training:
πŸ“Š Cryptonite Pro Indicator:

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Top 5 cryptos to invest & hold in 2023. Top crypto coins to buy in december 2023. Top crypto to buy in 2023. Top 5 cryptocurrencies om in te investeren en vast te houden in 2023. Top 5 altcoins om te kopen in 2023. Top 5 altcoins to buy in 2023.
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●

Wat we bespreken:

00:00 – 02:05 Introductie
02:05 – 04:37 Celestia $TIA
04:37 – 06:58 Chiliz $CHZ
06:58 – 11:20 Seedify $SFUND
11:20 – 13:18 Enjin Coin $ENJ
13:18 – 16:30 Bonk $BONK

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Connect met mij & the Wolfpack!
Join de gratis WolfPack Discord:
Voeg me toe op Instagram:
Voeg me toe op Twitter:
Voeg me toe op TikTok:
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Op zoek naar meer informatie omtrent cryptocurrencies & NFT’s? Check dan ook de artikelen op eens. Of ga naar voor alle tools die ik gebruik voor crypto & nft traden.
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Al mijn video’s zijn strikt persoonlijke meningen. Zorg ervoor dat jij je eigen onderzoek doet. Neem nooit de mening van één persoon voor financiΓ«le begeleiding aan. Er zijn meerdere strategieΓ«n en niet alle strategieΓ«n passen bij alle mensen. Mijn video’s ZIJN GEEN financieel advies.

#crypto #kopen #altcoins

30 gedachten over “5 CRYPTOCURRENCIES OM TE KOPEN IN DECEMBER 2023!! πŸš€πŸš€”

 1. merci voor jouw kijk op deze coins, ik hou ze zeker in het achterhoofd

 2. Bedankt voor de info. Heb jij ook tips voor handelen in korte periodes?

 3. Is het niet beter dat je 20€ aan xrp of iets anders geeft want usdt daar betaal je toch enorm veel kosten op per transactie? Bij veel platforms is da boven de 5usdt dus is enorm veel kosten toch of niet? Bv xrp is meestal geen kosten of bv near maar 0,01 is dat dan niet slimmer dan bespaar je veel aan kosten niet?

 4. Dankzij jouw scherpe analyses heb ik weer vertrouwen in crypto πŸ”₯

 5. Hi CornΓ©, ik ben nu geabonneerd op jouw podcast, groet Harko..

 6. Geabonneerd, fijn dat je zo rustig en duidelijk uitlegt!

 7. Gaat shiba inu ooit nog eens flink stijgen? Duurt lang πŸ˜…

 8. Het handelen in rechten heeft mijn kijk op hoe iemand in het leven kan slagen veranderd. Ik heb mijn schulden kunnen afbetalen en heb een overschot om voor mijn gezin te zorgen. Meerdere banen werken voor geld is niet de optimale manier om financiΓ«le vrijheid te bereiken. Helaas komen we hier later in het leven achter. Goede video

 9. Enjin coin ..nu al 4 jaar holder. Goed project, mooie komende winst ❀

 10. Dit was weer een lekkere Corne! Ben zelf even goed in de whitepaper van BONK gedoken, 13 december voor 200 euro ingekocht, heb op die 'kleine' hoeveelheid nu al 300 euro winst! De perfecte tip op het juiste moment!

 11. Ik zal altijd dankbaar zijn dat je mijn hele leven hebt veranderd en ik zal je naam blijven verkondigen om de wereld te vertellen dat je me met een kleine investering van een grote financiΓ«le schuld hebt gered. Bedankt mevrouw Evelyn Morgan. . . .

 12. Ik zal je voor altijd dank verschuldigd zijn. Jessica Camilla, je hebt mijn hele leven veranderd. Ik zal namens u blijven preken, zodat de wereld zal horen dat u mij met slechts een kleine investering van enorme financiΓ«le schulden heeft gered. Hartelijk dank. Jessica Camilla

Reacties zijn gesloten.