3 CRYPTOCURRENCY ALTCOINS DIE JOU MILJONAIR KUNNEN MAKEN IN 2024


In deze video geef ik jou 3 cryptocurrencies die jou miljonair kunnen maken in 2024.

Ik waardeer een like & subscribe enorm!

ByBit $4550 trade tegoed + zero fees + $100 dollar gratis trading positie):
Gratis crypto training:
Crypto signalen:
Cryptonite Pro Indicator:

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Connect met mij & the Wolfpack!
Join de gratis WolfPack Discord:
Voeg me toe op Instagram:
Voeg me toe op Twitter:
Voeg me toe op TikTok:
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Op zoek naar meer informatie omtrent cryptocurrencies & NFT’s? Check dan ook de artikelen op eens. Of ga naar voor alle tools die ik gebruik voor crypto & nft traden.
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Al mijn video’s zijn strikt persoonlijke meningen. Zorg ervoor dat jij je eigen onderzoek doet. Neem nooit de mening van één persoon voor financiële begeleiding aan. Er zijn meerdere strategieën en niet alle strategieën passen bij alle mensen. Mijn video’s ZIJN GEEN financieel advies.

Outro music copyright: OCTILARY – CHILL TRAP BEAT | No Copyright Trap

#crypto #miljonair #beleggen

30 gedachten over “3 CRYPTOCURRENCY ALTCOINS DIE JOU MILJONAIR KUNNEN MAKEN IN 2024”

 1. Korte info is ook info hahaha een snel filmpje zeg…
  Maar duidelijk.
  Bedankt kerel

  Mensen na het kijken even li(j)ken
  Zodat corne nog meer mensen kan berei(j)ken

 2. Wat een uit de duim gezogen content lol. Echt zo een oplichter

 3. Mag ik als eerste even roepen dat jou keuze in achtergrond muziek briljant is!

  Verder is Holo een slapende reus en ben het hier meteen eens mee.
  Korte video met voldoende info en eindelijk eens zonder reclame.

  Keep up the good work Corne.

 4. Klinkt wel heel logisch en Vchain zit nu al een stijgende lijk in 😉👍✌

 5. Top. Ik ga er eens naar kijken. LunaC heb ik nog een beetje van. Niet veel. 9000 stuks of zoiets.

 6. Twee van de altcoins die je noemt heb ik dus ik hoop dat je zooooo gelijk krijgt 🤑

 7. Luna classic is denk ik een optie. Op voorwaarde dat de devs er in slagen repeg met ust te herinstalleren zodat de gigantische supply aan coins kunnen geburned worden. Ik vrees echter dat dit niet meer gaat gebeuren en dat dit project een stille dood zal sterven maar om me later niets te kunnen beklagen, heb ik toch zelf een potje van 1,1M coins staan.

 8. lekker man! zoals altijd goede videos en duidelijkheid, altijd je zelf !

 9. Wooww oke, en ik maar denken dat beetje holo dat ik verkoop ik wel een keer. Hmm.. toch maar even hodl 🤞 Thanks.

 10. Wat een gelul zeg.. ga je ook nog vertellen hoeveel je er van moet aanschaffen om feitelijk miljonair te worden? Echt een treurig account dit, alleen maar voor de clicks. Zorg is dat mensen leren van je, en niet dit slappe gelul dat je zomaar miljonair wordt.

 11. I love the grounded reality of this channel… TA is all well and good but I find it truly baffling that all major crypto YouTubers just look at pure TA and completely ignore the bigger narrative of why BTC is pumping and why the future outlook might not be as rosy as it seems. It's kinda irresponsible to ignore the fact that each ETF launch so far has caused a major dump at the peaks of BTC. We were already on shaky footing with historically low volume and almost pure whale pumps, narrowly avoiding a long-term bear market. This is the worst possible time in history to invest as so many don't back up their crypto assets. More emphasis should be put on day trading as it is less affected by the unpredictable nature of the market. I have made over 1.8btc from day trading with Jim Detterick’s insights and signals in less than 2 weeks, this is one of the best mediums to backup your assets in case it goes bearish.<The fact is, BTC is the future of crypto and the questions traders ask themselves now if this is the right time to invest? before jumping to a conclusion I think you should take a look at things first.. while others still continue to trade without the fear of making a loss, others are being patient. it all depends on the pattern with which you trade and the source of your signal. You can reach Jim Detterick on ͲeIєɠɾαm
  👉👉
  ( Dettericktrade.) He runs a program for investors/newbies who lack an understanding of how trading Bitcoin works.

 12. Wat voor soort investering u ook besluit te doen, ik denk dat de belangrijkste boodschap hier of voor mij eerder is om te beginnen met beleggen, hoe klein ook. Als u investeert, koopt u een dag die u niet hoeft te kopen

 13. Ik had al een zakje lunc en hot. Dus jouw video bevestigd weer mijn gedachtengang. Heerlijk Corne ga zo door met jouw content

 14. Deze coins hebben de hype laatste bullrun al gehad, daarna (te veel) gezakt. Dit is gokken… Dan zou ik gaan voor COTI 👀

 15. Ik ben heel benieuwd naar je analyse over skale network. Bedankt voor deze video

 16. Hoi corne bedankt weer wat denk je van shiba gaat die nog wat doen in 2024?

 17. Mooi. In de week nog een mailtje gehad voor een holoport te kunnen aanschaffen 👍

 18. Zo werkt het niet, nieuwe coins zullen komen, en daarna zal het meeste geld naartoe gaan, veel coins zullen hen oude all time high nooit meer halen.

 19. Maar kun je dan ook zeggen hoeveel coins je per altcoin moet hebben om dat dan te bereiken. Als ik al € 500.000,= in moet leggen, dan wordt het een lastig verhaal🙂

 20. Corne even een vraag.
  Ik heb nu 400k Holo.
  Is dit voldoende voor een volgende run?
  Of zou ik hier veel meer in moeten investeren?

  Is een serieuze vraag!

Reacties zijn gesloten.