(287) De koers – de libra – stablecoins – ETH 2 0


Nu BTC weer wat verder geduikeld is, doemen er ook weer allerlei worst case scenario’s op. Wees ervan bewust: Hoe laag we ook zullen gaan, er zullen ALTIJD kaarten opduiken die een verdere halvering voorspellen.
Zoals jullie weten is het zaak om je niet door emoties te laten beïnvloeden, maar rationeel te oordelen. Houd daarbij het langere termijn plaatje in het oog.
Ook besteed ik aandacht aan de Libra, aan stablecoins en de transitie van ETH 1.0 naar ETH 2.0.

Disclaimer: Niets in deze video is financieel advies. Ik ben geen financieel adviseur. Alles is louter voor educatie en vermaak.

Heb je vragen, of behoefte je aan te sluiten bij een objectief onderzoekende, enthousiaste groep? Kom dan ook bij onze discord:

https://www.coindesk.com/us-lawmaker-introduces-bill-classifying-stablecoins-as-securities

https://www.coindesk.com/5-takeaways-on-ethereum-2-0-from-vitaliks-beast-mode-blog-posts

Alle uitzendingen zijn ook te zien op Bittubers.com (en daar verdien jij crypto door te kijken naar video’s – en ook ik verdien crypto als je daar kijkt):

Tip: installeer de airtime extensie in je browser en verdien gratis crypto: referral link:

Mocht je lid willen worden van een van onderstaande beurzen, gebruik dan a.u.b. onderstaande links. Hiermee ondersteun je dit kanaal, bij Coinbase krijg je bovendien zelf ook € 8,-, bij de andere beurzen kost het je zelf niets:
Coinbase:
Binance:
Kucoin:

Een donatie? O wat aardig, dank je wel 🙂
BTC adres: 3NbCjJACuha6tZ6GPhDjbKvLgYHvuJf5JE

10 gedachten over “(287) De koers – de libra – stablecoins – ETH 2 0”

  1. Mooi, kan ik t vervolg zien waar Meestercrypto zijn vorige tube heeft mee afgesloten….helemaal niks…

  2. Flap drol kon wel eens gelijk hebben En wat zo.n beetje alle bitcoin helden hebben is de arrogantie dat er niks anders is dan bitcoin En ze hebben allemaal hogeschool in economie maar weten eigenlijk helemaal niks.

  3. Ok dus btc zal eventueel nog kunnen zakken tot 6800 ongeveer, en eth, zal dat tot 140 kunnen zakken?

  4. Als je vrouw deze intro hoort/ziet en weer de sleutels kwijt is, komt ze echt niet meer storen.

  5. Uw QNT verhaal klopt niet Meester! Qnt krijgt een centrale bank in mid november (Italië). Die gaat echt wel los van ETH omhoog. Uw kaart is ook niet up to date. Hij staat nu 14% hoger en de verwachtingen (oftewel FOMO) in de communities zijn heel groot.

  6. Supper video weer 👍👍👍nou je net uitgelegt heb dat er een flinke coretie aan de gang is door de groote stijging wat denk je dan van chainlink zal die ook nog ff lekker gaan coriceren die is tenslote ook aardig wat %gestegen 🚀🚀🤑👍

Reacties zijn gesloten.