(284) Chainlink: Mis dit niet!


Iedere keer wanneer ik me verdiep in Chainlink val ik in nieuwe verbazingen over de orde van grootte, de impact die Chainlink in onze markten gaat hebben.
Het is voor mij niet meer een óf, maar een wanneer. En het gaat niet meer over een beetje, of veel, maar over gigantisch.
Voor mij is Chainlink na BTC en ETH dé altcoin om in je portfolio te hebben (geen financieel advies). Waarom dat is, dat tracht ik in deze en de volgende aflevering duidelijk te maken.

Disclaimer: Niets in deze video is financieel advies. Ik ben geen financieel adviseur. Alles is louter voor educatie en vermaak.

https://blog.chain.link/solving-deep-seeded-trust-problems-in-derivatives-using-chainlink-enabled-smart-contracts/

Alle uitzendingen zijn ook te zien op Bittubers.com (en daar verdien jij crypto door te kijken naar video’s – en ook ik verdien crypto als je daar kijkt):

Tip: installeer de airtime extensie in je browser en verdien gratis crypto: referral link:

Mocht je lid willen worden van een van onderstaande beurzen, gebruik dan a.u.b. onderstaande links. Hiermee ondersteun je dit kanaal, bij Coinbase krijg je bovendien zelf ook € 8,-, bij de andere beurzen kost het je zelf niets:
Coinbase:
Binance:
Kucoin:

Een donatie? O wat aardig, dank je wel 🙂
BTC adres: 3NbCjJACuha6tZ6GPhDjbKvLgYHvuJf5JE

20 gedachten over “(284) Chainlink: Mis dit niet!”

 1. Ik wilde net gaan pitten, maar een STINKY LINKY filmpje sla ik nooit over

 2. Een Meesterlijke eenvoudige topuitleg over de derivaten jungle, en wederom tnx voor dit meganieuws.

 3. Heb Chainlink al ruim half jaar en ben het helemaal met je eens. ALTIJD de vraag stellen bij een Alt : what's your world saving problem. BOEM, met Chainlink is dit heel duidelijk. en BAM : over een use case gesproken.. Helemaal in Jip en Janneke taal uitgelegd, zoals het moet…Keep on going the good work and hope to see you soon ?

 4. Xrp shitcoin vanwege de banken en chainlink ????????? Wat een ……….@@ zijn jullie

 5. Goed bezig! Informatieve content.. onderscheidend wat mij betreft.. ga zo door

 6. Als het te mooi is om waar te zijn ,dan is het ook te mooi om waar te zijn . Deze partijen bezitten zo veel geld waarom zouden ze chain link gebruiken ze kunnen toch zo iets als chain link zelf ontwikkelen , dat denk ik tenminste .

 7. Wederom bedankt voor uw leuke vids👍 ik zie er altijd naar uit, naar een nieuwe meester crypto. Ff een dilemma.. wat verkies je tussen Quant en Chainlink?

 8. Wat is voor een newbie de beste manier om de crypto wereld in te stappen? Wat zou jij doen als je nu in zou stappen? Waar koop je met euros je bitcoins en daarna van bitcoins je chainlinks (Binance?)? Ik weet dat alles wat je zegt zeeeeeeeeeeeker geen advies is maar ter lering en vermaak 😉 Graag zou ik ter lering en vermaak willen weten wat jij zou doen als je nieuw bent. Is het verstandig om een Ledger Nano S of X aan te schaffen? Alvast bedankt voor de les (geen advies)

 9. Allemaal leuk en aardig, maar we wachten op je visie over Vechain! 😉

 10. Weer een prima video heelaas moet je keuses makken en mij keuzen is op dit moment nog steeds btc 90% heb wel wat ander alts uit de top 10 mocht link nog een keer richting de €1,50 gaan ga ik het weer bekijken hoe mij portemenee er bij staat kan heelaas niet overal in zitten maa jij kan niet zeggen als ie op €100 staat had ik het niet gezegt 👍👍👍👍🍺

 11. Eindelijk een heldere uitleg vd werking v Chainlink in het Nederlands! Top!

 12. kijk eens naar TNT Tierion (dell, microsoft, etc) ook heel mooie positie momenteel in de markt. Vergelijkbaar met link

 13. Uitstekende vlog en uitleg, kende je niet maar meteen geabonneerd.

 14. Goede uitleg. Aardige man ook. maakt een eerlijke en integere indruk

 15. Had er al twee jaar geleden op moeten investeren, maar gelukkig is het nog niet te laat, munt inmiddels wel stuk duurder geworden, dat zegt ook iets over Chainlink die inmiddels al behoorlijke stappen heeft gemaakt.

 16. Zeker niet taai, fijn om zulke verdieping te zien in een video.

Reacties zijn gesloten.