1inch Foundation wijst 10 miljoen tokens toe aan het Delegation Incentive Program


1inch Network, een DEX-aggregatieplatform, heeft 10 miljoen INCH-tokens toegewezen aan zijn Delegation Incentive Program, een persbericht op 24 januari shows. Het doel is om meer 1INCH-stakers te stimuleren om hun Unicorn Power te delegeren aan resolvers.

Stimuleer de delegatie van 1inch Stakers naar Resolvers

1inch Network wil het aantal resolvers binnen haar platform vergroten. Daarom lanceerde het in december 2022 het 1inch Resolver Incentive Program. Het doel van het programma was om resolvers te compenseren voor de gaskosten die ze betalen als ze gebruikersorders invullen.

Als onderdeel van deze regeling moedigt de aggregator zijn gebruikers aan om 1INCH, hun native governance-token, in te zetten. Elke gebruiker die het governance-token inzet, ontvangt Unicorn Power in plaats van delegatiebeloningen.

Unicorn Power kan worden gedelegeerd aan resolvers of worden gebruikt bij het stemmen over cruciale netwerkbeslissingen. De aggregator heeft verklaard dat het aantal ontvangen Unicorn Power direct afhangt van de lockup-periode. Stakers die hun activa langer vergrendelen, ontvangen meer Unicorn Power.

Na deze aankondiging zal 1inch Network nu wekelijks 250.000 1INCH distribueren naar resolvers. Het programma loopt totdat alle 10 miljoen 1INCH zijn gedistribueerd. Fondsen van de stichting zullen op hun beurt worden gebruikt om 1INCH-stakers te belonen die ervoor kiezen hun Unicorn Power te delegeren. De 1inch Foundation heeft echter verklaard dat het aantal ontvangen 1INCH zal variëren tussen de resolvers, afhankelijk van hun netwerkshare.

Programma volgt lancering van Fusion

Eind december 2022 lanceerde 1inch Network de Fusion Mode. Met Fusion kunnen gebruikers transacties uitwisselen zonder netwerkkosten te betalen.

Afhankelijk van het onderliggende platform kunnen netwerkkosten variëren van bijna nul cent tot dubbele cijfers, uitgedrukt in USD, in sommige blockchains, voornamelijk Ethereum. Gaskosten hebben de neiging om te stijgen wanneer het Ethereum-netwerk overbelast is. Dit kan vervolgens de kosten verhogen van het ruilen van transacties in de beste gedecentraliseerde beurzen zoals Uniswap, een platform waarvan de prijsfeeds worden verzameld door het 1inch-netwerk.

In de Fusion-modus spelen resolvers een cruciale rol om gebruikers in staat te stellen te wisselen zonder transactiekosten te betalen. In deze opstelling vullen resolvers lopende orders in. Deze resolvers zijn professionele marktmakers die namens de gebruiker de onderliggende gasvergoedingen betalen. Door hun deelname profiteren ze van arbitragehandel.

De lancering van Fusion was beschreven als een enorme stap voorwaarts voor de hele DeFi-ruimte door Sergej Kunz, de mede-oprichter van 1Inch Network. Hij voegde eraan toe dat swappen op het platform met behulp van Fusion veel kostenefficiënter en veiliger zal zijn.

“Dit is een enorme stap voorwaarts voor de hele DeFi-ruimte. Fusion maakt swaps op 1inch aanzienlijk kostenefficiënter, omdat gebruikers geen netwerkkosten hoeven te betalen, plus een extra beveiligingslaag die gebruikers beschermt tegen sandwich-aanvallen.”

1INCH wordt op 25 januari verhandeld tegen $ 0,514.

1INCH Prijzen op 25 januari| Bron: 1INCHUSDT op TradingView

Functieafbeelding van Canva, grafiek van TradingView

Plaats een reactie