15 juni 2022: Bitcoin en crypto – Hoe weet je wanneer de prijsdalingen voorbij zijn?


De prijs van Bitcoin lijkt in een vrije val te zijn geraakt. De kans dat de $20.000-grens wordt doorbroken is groot en het einde van de daling lijkt nog niet in zicht. Logisch dat één van de meest gestelde vragen is: “wanneer is de prijsdaling voorbij?”

REAGEER op deze aflevering! Doe dat bijvoorbeeld op ons populaire BitClout-kanaal:

De links uit deze aflevering:

De LIVE Clinic “Starten met traden”:

Het webinar “Beleggen met Bitcoin”:

De CryptoCoiners Scanner:

Chat mee over Bitcoin en crypto, in onze chat-groep op Telegram:

💶 BESPAAR-TIP: koop je Bitcoin bij Bitvavo, via deze link, en betaal geen commissie over de eerste 1000 euro aan crypto die je koopt en verkoopt: 💶

💶 💶 💶 BESPAAR-TIP: 20% korting op je trades met Binance? 💶 💶 💶

NIEUW: volg ons op BitClout!

TIP: word NU lid van de CryptoCoiners Chat-groepen:

http://www.cryptocoiners.nl/trading-chat

💶 BESPAAR-TIP: 15% korting op een jaarlidmaatschap van altrady, de Nederlandse app die traden een stuk gemakkelijker maakt: 💶

Wil je zelf leren traden? Begin dan met deze populaire video: www.cryptocoiners.nl/traden-met-bitcoin-video

Praat mee, stel vragen enz.:

VOLG ONS!
Medium:

BitClout:
Telegram:
Twitter:
Facebook:
Instagram:
Podcast:

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief:

Net begonnen met Bitcoin en crypto en op zoek naar een starterscursus?

Volg Roelf op Medium (Engelstalig): m

13 gedachten over “15 juni 2022: Bitcoin en crypto – Hoe weet je wanneer de prijsdalingen voorbij zijn?”

  1. Dank voor de heldere podcast en altijd fijn om deze extra info op de dag te vernemen. Ondanks deze turbulente tijden moeten we maar blij zijn met het mooie weer en daar de komende paar dagen van genieten. Volgende week pakken we de draad wel weer op. Tis even wat het is. Stilzitten en afwachten dus maar.

  2. Mbt het verhaal bij goud. De grote goudvonst in Uganda zal hier ook zeker aan bijgedragen hebben, denk je niet?

  3. Hallo Roelf ik wist het al van de pieken en dalen maar ik ben diabetes 1 patiënt en wat nu leuk daarvan is dat mijn suiker metingen per dag ook met de zelfde pieken en dalen werkt en je ook daarmee kan aantonen welke kant je op gaat en je hier op je insuline kan regelen dus dit werkt altijd dus ook voor meerdere dingen.
    Mijn reactie is dus ook van ja hele belangrijke informatie om naar te kijken van de trend doet en je daarop kan handelen..

  4. Leerzaam en geeft een mooie houvast. Waar je natuurlijk altijd naar op zoek bent, is een bevestiging dat Bitcoin in de basis een solide investestering is en blijft en dat de zon weer gaat schijnen, al duurt het nog een jaar of langer……

  5. Ik begrijp dat je een verdien model hebt…… een mening is altijd gebaseerd op een verdienmodel. Kortom de toekomst is niet te voorspellen mijn inziens is het en het verleden een tool het verleden te analyseren en niet de toekomst.

  6. Lekker relaxed in een warm land wachten tot het allemaal weer beter word. Tijd genoeg in het leven.

  7. Hallo Ik hoorde iets wat mij verbaasde. Dat de institutionele beleggers investeren CQ kopen op de weg omhoog? Kunt u dat nader toelichten?

  8. Dat was weer super interesant roelf. Ik ben totaal nieuw hierin. Ik heb niet eens een computer omdat ik die niet mee kon nemen naar t buitenland. Dus blijf dit volgen en volg alle oude en nieuwe videoos en podcasts en dan ga ik eens rustig op mijn gemak elke dag leren en op den duur ergens dit jaar beginnen met een klein bedrag wat ik niet mis en dan alles in btc laten staan de eerste 5 jaar en dan kijken hoe de vlag ervoor staat.

Reacties zijn gesloten.