(148) Bitcoin – Vechain – Akroma

laatste update: 06-2022


Bitcoin – en in diens spoor daarmee menig altcoin – staat op het punt zijn volgende grotere beweging te maken. Dit zou, vanuit de symmetrische driehoek zowel naar boven als beneden kunnen. Vanuit een measured move deel ik de door mij vermoede richting met jullie.
Daarnaast aandacht voor Vechain, die aan de vooravond van de lancering van het Vechain Thor netwerk staat.
En voor de masternode liefhebbers stip ik kort Akroma aan. Niet onomstotelijk de winnaar voor de toekomst, wel mogelijk een interessante masternode optie – met groeipotentie.

VeChain Partnerships and DApps – Leading Chinese and Global Companies

https://t.co/W9nXtZyVgD

Mijn video’s zijn ook te zien op:

Disclaimer: Niets in deze video is financieel advies. Ik ben geen financieel adviseur. Alles is louter voor educatie.

Wanneer je vragen hebt, of tips of gewoon zin om over cryptocurrency te praten, kom dan bij onze Discord CryptoClub:

Mocht je lid willen worden van een van onderstaande beurzen, gebruik dan a.u.b. onderstaande links. Hiermee ondersteun je dit kanaal, bij Coinbase krijg je bovendien zelf ook € 8,-, bij de andere beurzen kost het je zelf niets:

Coinbase:

Binance:

Kucoin:

Een donatie? O wat aardig, dank je wel 🙂
BTC adres: 3NbCjJACuha6tZ6GPhDjbKvLgYHvuJf5JE

Monero adres: 42ynuCkcHWB3JBHKBouYcygR2txLo7ssqWeTmKT4svn2fqSuWnxfpPtgGkuHeiNZSW7c8h8WbS5WX8MHV8TMom4iCkcWS4E

10 gedachten over “(148) Bitcoin – Vechain – Akroma”

  1. haha, je zal maar (later als je groot bent) de GDP van Nederland aan stomme crypto erven 😉

  2. t maakt inprincipe niet uit of je VEN koopt op $2.00 of $3.50 als VEN op de lange termijn
    minimaal boven de $25 gaat komen…weer een perfecte video..tnx

  3. Haha stomme crypto. Geweldig 🙂 hopenlijk hebben de Kids later wat aan die vooruitstrevende papa's.. (financieel dan) moon dan..

  4. Als je op de BTCEUR chart kijkt zie je dat we heel goed stand houden op de triple bottom. False breakout in April en 5 dagen geleden ook een false breakout (als je op de dag kijkt). Het zou dus heel goed kunnen dat we de komende dagen omhoog gaan. Is dit met veel volume dan is de bodem gezet, is dit niet zo dan is de kans groot dat we rond 7000-7400 afketsen aan de bovenkant van een descending triangle. Op de BTCUSD chart is dit niet het geval, maar dat kan aan manipulatie liggen. Als BTC de komende dagen onder de 5400 euro komt en het wordt de volgende dag niet omhoog geduwd dan is de bodem gebroken. Ik zou dit toch zeker open houden als mogelijkheid en niet zoals bijna iedereen nu verwachten dat we nog verder zakken. Daarnaast gaan de shorts weer hard omhoog.

  5. Dag meester Crypto. Dank voor je heldere uitleg van je filmpjes. Ben een beginnend crypto verzamelaar. Heb een paar munten via Litebit. Ben benieuwd waar ik het beste Vechain kan kopen.

  6. Ben inmiddels wat AKA aan t verzamelen, zag dat 5000 aka nodig was om een masternode te runnen. Heb je misschien een tip door wie ik zoiets zou kunnen laten installeren, ben zelf zeer a-technisch op dat gebied. En wat is het verwachte rendement op aka met een masternode?

  7. Akroma (AKA) kan nooit Chainlink (LINK) voorbij streven met Decentralized Oracles. Je hebt nog niet genoeg research naar Link gedaan.

Reacties zijn gesloten.