14 SECTOREN om in te investeren in 2022 [ARK Invest]

laatste update: 05-2022


Elk jaar komt ARK Invest met grote ideeën om in te investeren. Dit jaar met een grote focus op crypto en blockchain. Nog geen subscriber? Geen probleem!

ARK Invest is op 25 januari 2022 uitgekomen met zijn ‘Big Ideas 2022’ report. Dit is een analyse rapport over belangrijke sectoren voor de toekomst. In deze video bespreek ik dit rapport en geef ik suggesties over aandelen en cryptomunten waar je in kunt investeren, aan de hand van de benoemde sectoren. Alle sectoren die in het rapport benoemd worden vallen onder zogenaamde ‘disruptive innovation’. Deze vorm van innovatie zorgt ervoor dat traditionele bedrijven plaats moeten maken voor nieuwe bedrijven. Deze nieuwe bedrijven maken vaak nog weinig tot geen winst, dus wees ervan bewust dat het investeren in deze bedrijven daardoor risico met zich meebrengt.

ARK Invest is een grote naam op het gebied van beleggen. Het is een institutionele belegger met meer dan $20 miljard aan assets die ze beheren voor hun klanten. Ze zijn al lange tijd erg bullish op Tesla. Elk jaar komt ARK Invest met een lijst met ‘grote ideeën’ waarvan ze denken dat die het erg goed gaan doen de komende tijd.

In deze video bespreek ik kort de verschillende sectoren en geef ik aan in welke aandelen en crypto’s je mogelijk zou kunnen investeren als je geïnteresseerd bent in die sectoren. Wat mij dit jaar opviel, was dat ARK Invest veel focus plaatst op de wereld van blockchain en crypto. Het lijkt erop dat ze erg bullish zijn over bitcoin, ethereum en DeFi.

Houd er rekening mee dat het beleggen in innovatieve bedrijven vaak gepaard gaat met veel risico. Groeibedrijven en crypto fluctueren vaak enorm in waarde, waardoor je veel geld kunt verliezen in korte tijd. Maar op lange termijn zou dat wel kunnen leiden tot hogere winsten. Zeker geen garantie en zeker geen financieel advies!

Bronnen:

👉 Benieuwd hoe ik jou verder kan helpen? Ga dan naar

🎯 Wil je meer weten over mijn missie en wil je erachter komen hoe jij een bijdrage kunt leveren? Ga dan naar

📓 Beginnen met beleggen? Download mijn gratis e-book om meteen te beginnen, via

📈 Wil je een hoger rendement behalen? Neem dan eens een kijkje bij mijn gratis online masterclass via

👑 Als je onze gratis Discord-community wilt joinen, ga dan naar

💱 Op zoek naar een platform waar je aandelen kunt kopen? Dan ben je bij DEGIRO aan het juiste adres! Houd er wel rekening mee: met beleggen kun je je inleg verliezen.

💲 Wil je rente krijgen op je crypto EN een bonus van maximaal $250 via BlockFi? Dan heb ik een referral link voor je. Als je een account maakt met deze link, krijg ik 0,5% van de hoeveelheid geld die je aan je account toevoegt in de eerste 30 dagen nadat je een account hebt gemaakt.

DISCLAIMER
Nesami maakt deze video alleen voor informatieve doeleinden. De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of ander advies. De informatie is van algemene aard en houdt geen rekening met jouw specifieke omstandigheden. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afwegen van de voor- en nadelen van het gebruik van de informatie in deze video. Nesami kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade door een beslissing die je hebt gemaakt op basis van de informatie in deze video.

Tags: ARK Invest, big ideas 2022, sectoren beleggen, sectoren investeren, beste sectoren, beste aandelen, beste crypto, beleggen voor beginners, ARK Invest crypto, ARK Invest bitcoin, Cathie Wood, investeren blockchain

Hashtags: #ARKInvest #bigideas #beleggen #aandelen #crypto #blockchain

Timestamps:
00:00 Wat is ARK Invest en wat is ‘disruptive innovation’?
02:00 Kunstmatige intelligentie
03:40 E-commerce en ‘digitale consumenten’
04:55 Digitale wallets
05:35 Blockchain
06:35 Bitcoin
08:15 Ethereum & DeFi
10:00 Web 3.0
11:35 Gene editing
12:10 Multi-omics
13:00 Elektrische voertuigen
14:25 Autonome voertuigen
16:35 Autonome logistiek
16:25 3D-printen en robotica
17:00 Ruimtevaart
19:10 Welke sector vind jij het meest belangrijk?

❤️ PS: vind je deze content leuk? Vergeet dan niet om je te abonneren!
1

2 gedachten over “14 SECTOREN om in te investeren in 2022 [ARK Invest]”

  1. Ik heb BTC, maar vooral ETH op dit moment. Daar valt volgens mij een goed rendement uit te halen. En als "gokje" XRP. Voor de rest trade ik met mijn vaste budget in altcoins. Ook spreiding in portfolio: vastgoed en aandelen. Om klappen te kunnen opvangen.😅

Reacties zijn gesloten.