14 april Coinbase aandelen | Bitcoin koers | BTC Nieuws vandaag | #371

laatste update: 05-2022


April wordt een fantastische maand voor bitcoin. Er staat namelijk veel te gebeuren. Overigens niet alleen voor BTC, maar ook voor Ethereum, XRP, Cardano, Chainlink, en veel andere altcoins. Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:59 Beursgang Coinbase komt dichtbij
04:20 BTC met 14% korting bij Grayscale
08:20 NFT platform haalt honderden miljoenen op
11:02 Ripple kan XRP vervangen
12:53 AEX breekt records
14:27 Koerrrsen koerrrsen!
20:00 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Hardware wallets:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertellen we je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency

16 gedachten over “14 april Coinbase aandelen | Bitcoin koers | BTC Nieuws vandaag | #371”

  1. Unlock Protocol (UDT) , COINBASE-VENTURES NFT unlockable content protocol already used by Forbes. UNDER THE RADAR POTENTIAL 100X SMALL CAP GEM

  2. That feels great man

    Ok, I want to say that this $PLOT is trully nice. I rarely see coins that are not verbal, but actually show day-to-day profit and provide guarantees not only in promises.

Reacties zijn gesloten.