🤑 CRYPTO TRADEN DOE JE ZO! Bepaal De Juiste Strategie 🧐 | Altcoin Analyse & Bitcoin Target Levels

laatste update: 05-2022


Welkom bij de Crypto Markt Analyse van 04-08-2021.
Lees zeker verder voor een schat aan informatie op jouw weg naar Financiële Vrijheid en Crypto Kennis!

De Whatsnext community is een groep gepassioneerde traders met jarenlange ervaring die hun ideeën graag delen en bespreken om mensen van informatie te voorzien.

Lager in de beschrijving kan je nog meer informatie terugvinden omtrent onze ervaring met Daytraden Crypto, Bitcoin Analyse en hoe te Investeren in Crypto maar eerst willen we jullie de kans geven om nog meer kennis te vergaren via onze Discord waar we al onze leden begeleiden op hun weg om geld verdienen met Bitcoin!

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden van de laatste Crypto ontwikkelingen? Schrijf je hier in voor onze Premium Discord!
➡️ ⬅️

Daarnaast kan je ook deel worden van onze Gratis Discord om samen met 5.000+ anderen op de hoogte te blijven van onze visie op de markt en een idee te krijgen wat onze Premium omgeving te bieden heeft!
➡️ ⬅️

Vind ons ook op Instagram voor de laatste updates!
➡️ ⬅️​
➡️ ⬅️

Timecodes
00:00 – Crypto Traden via Verschillende Strategieën
00:12 – Whatsnext Intro
00:22 – Hoe werkt de Crypto Markt?
02:20 – Hanteer de juiste tradingsstrategie!
06:21 – Bitcoin Target Levels
12:10 – Altcoin Dominance: Altcoins liggen er slecht voor!
14:20 – Samenvatting video
15:12 – Whatsnext Outro

Binnen Whatsnext Investment Community wordt de Crypto markt dagelijks geanalyseerd door professionele traders. Dankzij hun expertise kunnen wij de markt steeds een stap voor blijven en anticiperen op de Crypto patronen die zich voordoen tijdens de Bitcoin bull run 2021. Aan de hand van Crypto markt analyse en Bitcoin analyse, in combinatie met al het Crypto nieuws, gaan we geld investeren en onze winsten veiligstellen.
Al onze bevindingen bundelen we dan samen in onze DAGELIJKSE Crypto Markt Analyse hier op YouTube. Hierbij komt aan bod investeren in Crypto munten zoals Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Cardano (ADA), Stellar (XLM), Polkadot (DOT), Balancer (BAL), Chiliz (CHZ), Vechain (VET), Swipe (SXP), PanCakeSwap (CAKE), Thorchain (RUNE), Chainlink (LINK), Terra (LUNA), Cosmos (ATOM), Binance Coin (BNB), Fetch.AI (FET), Holochain (HOT), Ziliqa (ZIL) en nog vele andere Crypto projecten. Deze Crypto analyses gelden voor zowel de Bull markt als de Bear markt en alles wat ertussen in ligt.
Het Whatsnext Crypto YouTube kanaal is dan ook de ideale plek voor Crypto traden voor beginners en daytraden Crypto aan te leren. Daarnaast focussen we ons ook op investeren in Crypto en hoe rijk worden met Crypto. Verder zullen we je ook uitleggen hoe je je Crypto portfolio moet managen.
Eenmaal je weet hoe je moet daytraden Crypto en hoe je moet investeren in Crypto kan je meer geld verdienen online binnen de Crypto markt. Echter zal het zonder deze Crypto cursus leren heel lastig worden om op de JUISTE manier te investeren in de Cryptocurrency en Altcoin markt.

Credits voor thumbnails aan de volgende artiesten in Freepik:
pch.vector, vectorjuice en starline

Disclaimer:

Alle informatie vermeld in de video’s van Whatsnext Crypto en op andere sociale media kanalen van Whatsnext Investment Community is geen financieel advies. U bent zelf verantwoordelijk om onderzoek uit te voeren naar investeren en traden in de Crypto markt of andere financiële markten. Het investeren in Cryptocurrencies brengt financiële risico’s met zich en U moet zich er bewust van zijn dat de mogelijkheid bestaat om geld te verliezen. Investeer dan ook enkel met geld dat U kunt missen. Investeer dan ook nooit zonder eerst een goed financieel plan samen te stellen. Zorg ervoor dat je de Crypto markt altijd benaderd vanuit rationaliteit en niet vanuit emoties. Niemand binnen het Whatsnext Investment team kan dan ook verantwoordelijk gesteld voor geleden verliezen.

5 gedachten over “🤑 CRYPTO TRADEN DOE JE ZO! Bepaal De Juiste Strategie 🧐 | Altcoin Analyse & Bitcoin Target Levels”

  1. Hoi Patrick, complimenten voor je super heldere analyses, ik volg je sinds twee weken ( met de intentie om te gaan crypto beleggen maar nu met een betere en meer rationele strategie, heb 40% van mijn vermogen verloren in 2009😅) Begin de markt steeds beter te begrijpen door je videos, dank daarvoor!! Groet vanuit Valencia. Spanje!!💪

  2. Bedankt weer! Heel fijn! Op het einde laat je zien dat je inschaalt voor de pullback naar boven, maar dan heeft de markt toch nog geen richting naar boven gekozen? Kun je dan niet juist beter rechts van de V inschalen? iets minder winst, wel gewacht op bevestiging van de trend?

Reacties zijn gesloten.