🚨 TIENDUIZENDEN ontslagen & K-HERSTEL economie | #72 Madelon Praat | Madelon Vos


Deze week werd bekend dat er tienduizenden banen verdwijnen. De gevolgen hiervan zijn vooralsnog niet te overzien. Dat de economie hiervan een harde tik gaat krijgen is echter een ding wat zeker is. De nieuwe maatregelen helpen dan ook niet echt, of eigenlijk echt niet mee… Ook de banken zien zwaar weer aankomen en schieten in de verdediging evenals de beleggingsexperts, 80% van hen verwacht geen groene cijfers voor volgend jaar.

Wil je mee doen met het testen van de BOTS.? Check dan deze link 👉🏼 🤩

🙏🏻 Support dit kanaal via:
▪️Gratis cursussen & ebook:
▪️Uitgebreide cursussen: *10% korting met code MADELON10
▪️Koop veilig goud/zilver:
▪️Koop veilig Bitcoin/crypto: *€5 gratis bitcoin
▪️Handel veilig Bitcoin/crypto: *Geen handelskosten op eerste €1000
▪️Beleggen in aandelen via: *€200 gratis transactietegoed

Ik accepteer geen donaties. Gebruik het geld dat je zou willen doneren alsjeblieft om te investeren in jezelf of in Bitcoin! Als je me wilt supporten kun je de bovenste affiliate links gebruiken, abonneren op mijn kanaal, klikken op het belletje en een duimpje achter laten. Bedankt!

👉🏻 Volg mij via:
▪️Instagram:
▪️YouTube:
▪️Wekelijks nieuws & updates:
▪️Twitter:

📺 Kijk deze belangrijke video’s terug:
▪️Bescherm je vermogen:
▪️Bitcoin halving 2020:
▪️Inflatie / deflatie:

📕 Bij deze mijn faves en must reads:
▪️Geldmoord:
▪️The Bitcoin Standard:
▪️Als de dollar valt:
▪️Big Reset:
▪️Beleggen met TA:

📈 Tools voor Technische analyse:
▪️Charting tool:

💻 Hardware & Software
▪️Final Cut Pro X
▪️Adobe Photoshop
▪️Macbook Pro

📩 Contact
▪️contact@madelonvos.nl

______________________________

Lieve kijker,

Vond je deze video leuk en wil je geen enkele video meer missen? Doe dan je duimpje omhoog, abonneer op mijn kanaal en klik op het belletje zodat je geen video meer mist. Ieder van jullie telt! 👉🏻

Veel liefs,

Madelon Vos
______________________________

📃 Disclaimer:

Please be advised that I own a diverse portfolio of cryptocurrency assets, and anything written or discussed in connection to cryptocurrencies– regardless of the subject matter’s content– may represent a potential conflict of interest. I wish to remain transparent and impartial to the cryptocurrency community at all times, and therefore, the content of my media are intended FOR GENERAL INFORMATION PURPOSES ONLY. Nothing that I write or discuss should be construed, or relied upon, as investment, financial, legal, regulatory, accounting, tax or similar advice. Nothing should be interpreted as a solicitation to invest in any cryptocurrency, and nothing herein should be construed as a recommendation to engage in any investment strategy or transaction. Please be advised that is in your own best interests to consult with investment, legal, tax or similar professionals regarding any specific situations and any prospective transaction decisions.

#bitcoin #economie #cryptocurrencies

30 gedachten over “🚨 TIENDUIZENDEN ontslagen & K-HERSTEL economie | #72 Madelon Praat | Madelon Vos”

 1. Ben zeer blij dat ik dit kanaal heb ontdekt. Eindelijk een goede weergave van de economische realiteit van dit moment. Complimenten voor je overview! De realiteit is misschien hard om te horen, maar door jouw nieuws te volgen weet ik wel wat ik er aan kan doen. Je hebt me een zetje gegeven in de goede richting. Dankjewel!

 2. wanneer komt er weer een Navigeert video? Dat is super interessant!

 3. Bots. Als die developers zo goed zijn en een winnende strategie hebben met die bots, dan wil je het algoritme juist niet delen/verkopen met anderen. Get rich as I do, not as I say.

 4. Leuke sponsoring! Ik heb Bots al een tijdje. Nog niet heel veel succes behaald maar het is een systeem met veel potentie.

 5. Leuke video, ik laat nu ook twee bots het werk doen, gewoon voor de leuk.

 6. En zo krijgen langzaam maar zeker harde assets in bezitten die zij kopen met praktisch gratis geleend geld van centrale banken. Uiteindelijk zullen ook de banken failliet gaan en blijven alleen centrale banken over. Het doel is dan een wereld bank op te richten, waar iedereen aan vast zit met digitaal geld.

 7. Ik ben benieuwd naar jouw ervaringen met Bots. Ik zit er al enkele maanden in en alleen maar verlies tot nu toe.

 8. Banken lenen geen spaargeld uit. Banken verstrekken leningen uit het niets.

 9. Meisje geloof me geld maakt niet gelukkig ze zijn allemaal van ellende dood gegaan, het is je aan te zien ondanks je shirt.

 10. Ik spaar al btc. Wil nu ook gaan starten met Goud. Maar waar? @madelon of iemand anders tips?

 11. wat leuk zeg!! een knappe jongedame praat over economie. Moet U eerst niet naar school??

 12. Negatieve rente wil zeggen dat de bank jouw geld niet langer nodig heeft. Ze kunnen via de ECB veel goedkoper aan geld komen en in onbeperkte hoeveelheden. Verder heeft de Staat je verplicht een bankrekening te hebben dus dat geld komt toch wel dus waarom daar iets voor betalen. We zijn dus als burger op een zijspoor gezet. Er is niets echt in deze economie. Op het moment dat het geld drukken stop zakt deze fake economie als een pudding in elkaar. Als geld drukken de oplossing zou zijn geweest dan waren Italië met de Lire en Spanje met de Peseta de rijkste landen van de wereld geweest. Daar was zo'n beetje iedereen miljonair. Dat terwijl in 1890 5 pesetas nog een 22,5 gram zilveren munt was. Om in 1890 dezelfde miljonair te zijn had je 4500 kg zilver nodig dus 2.947.500 euro. Bij de omwisseling naar euros kreeg voor die miljoen ptas nog maar 6000 euros. Geld drukken maakt je arm.

  Verder kochten mensen nog niet zolang geleden alles contant en werd er pas gekocht als er genoeg in het potje zat.

 13. 22:41 haha inderdaad, heb al in meerdere van je video's gezien. Het is echt lachwekkend, er prima teken tools wat je als overlay kan gebruiken 😉

 14. Bedankt weer voor de info, bovenal de TA lezingen. Opmerking: de ondertiteling bevat veel fouten. Kan ik of jij dat uitzetten?

 15. verdien model van appel bestaat niet alleen uit verkoop van iPhones, en voor Disney niet alleen uitpretparken. dus terwijl deze twee het misschien minder doen, zijn andere diensten van deze bedrijven alleen maar meer gaan verdienen door het thuisblijven, zoals hun streamingsdiensten. het zijn ook twee bedrijven met veel cash, vooral apple. Dus het zijn best veilige lange termijn investeringen waarvan je zeker weet dat ze zo'n crisis zullen overleven. Ik vind het wel hele informatieve videos, maar bitcoin wordt af en toe wel heel erg opgehemeld en de Stockmarket naar beneden gepraat. beetje selectieve informatie soms met voorbeelden om bitcoin goud etc in een goed daglicht te zetten.

 16. Hi Madelon, je zegt hier dat je niet begrijpt dat de beurskoersen blijven stijgen terwijl bedrijfs resultaten achterblijven (Apple bijv).De reden is toch dat door QE geld bijdrukken er geld op de markt bij blijft komen en dat kan maar 1 kant op; naar de beurs. Zo heb ik het in ieder geval begrepen. Groet Marc

 17. Maybe Tyler Jenks was right. Multi year trendline rejected. Tyler's target was $1000 BTC.

 18. Ik heb ook alle Bots ooit gekocht maar na een maand de tactiek iets verandert, en ja hoor winst laat de Bots zo lang mogelijk staan, denk aan zeker twee maanden.

 19. Uniswap is veeeeel te ingewikkeld voor de gewone man/vrouw … indien dit niet verdwijnt zal dit negatieve gevolgen hebben voor btc prijs

 20. 'party oorsmeer arts uit' (23.15 minuut), whahahaha, geweldige auto-ondertiteling hoor, hahahaha xD

 21. Hi Madelon,

  Hoe is het met de gestarte Bots, heb je hier al een update over gegeven?
  Ben benieuwd, die van mij zijn gemiddeld 40 tot 60% gestegen in 3 maanden tijd! 🙂

Reacties zijn gesloten.