🚨 Recessie is irrelevant: Stagflatie is hier! | Madelon Praat


❤️
👍🏻 Abonneer en klik op de bel voor meer:
👉🏻 Connect met mij op Instagram:
✅ Wordt lid van onze community met 2000+ leden en experts:

Wat als ik je zou vertellen dat we ons momenteel in een periode van stagflatie bevinden, die zich kenmerkt door afnemende groei en hoge inflatie. De nachtmerrie van iedere centraal bankier… Dan zou je kunnen denken: waarom hoor ik daar niks over? De centraal bankiers vallen momenteel nog steeds over het ‘begrip’ recessie. Maar met het begrip, verander je niet de realiteit. Wij kijken alvast vooruit. Hoe dat precies zit leg ik je vandaag uit in deze video. Mijn naam is Madelon Vos en welkom bij weer een nieuwe Aflevering van Madelon Praat. Vandaag duiken we dieper in het beleid van de ECB, de Fed en de gevolgen daaromtrent, want die zijn groots. Ook nemen we de toenemende inflatie en huizenprijzen mee. Aan het einde van deze video kijken we kort naar de cryptomarkt.

📈 Bekijk het overzicht van diensten die ik zelf gebruik bij het investeren, beleggen en handelen in assets inclusief gratis bonussen 👉🏻

🙏🏻 Wil je mij supporten zodat ik deze video’s kan blijven maken?
▪️Bekijk de tools die ik zelf gebruik bij het investeren & beleggen in assets incl. gratis bonussen:
▪️Gratis cursus & DCAsheet:
▪️Join onze community: [10% korting met code MADELON10]
▪️Uitgebreide cursussen: [10% korting met code MADELON10]
▪️1 op 1 Coaching:
▪️Ons andere YouTube kanaal:
▪️Meer video’s zien?
▪️Connect mij op Instagram

Ik accepteer geen donaties. Als je me wilt supporten kun je de bovenste affiliate links gebruiken, abonneren op mijn kanaal, klikken op het belletje en een duimpje achter laten 👉🏻 Daarnaast help je me enorm door deze video te delen op Instagram, Twitter, Facebook en/of Whatsapp, telegram, etc. Tag mij even en ik deel het ook, alvast bedankt!!

👉🏻 Volg mij via deze platformen voor nog meer content:
▪️Instagram:
▪️YouTube:
▪️Twitter:
▪️Wekelijks nieuws & updates:
▪️Website:

📺 Nog meer video’s?
▪️Madelon Praat:
▪️Madelon Navigeert:
▪️MoneyTalks YT kanaal:

📩 Contact
▪️
▪️contact@madelonvos.nl

Timestamps
0:00 – Intro
1:19 – ECB en het rentebeleid
17:13 – Geldgroei neemt af
23:50 – Huur vliegt omhoog en MKB omzet daalt
26:29 – Kans op een recessie
49:20 – Huizenmarkt
51:33 – Aandelenmarkt daalt
54:30 – Rusland wil goud standaard
56:35 – Bitcoin
59:20 – Outro

______________________________

Lieve kijker,

Vond je deze video leuk en wil je geen enkele video meer missen? Doe dan je duimpje omhoog, abonneer op mijn kanaal en klik op het belletje zodat je geen video meer mist. Ieder van jullie telt! 👉🏻

Veel liefs,

Madelon Vos

______________________________

📃 Disclaimer:

Please be advised that I own a diverse portfolio of cryptocurrency assets, and anything written or discussed in connection to cryptocurrencies– regardless of the subject matter’s content– may represent a potential conflict of interest. I wish to remain transparent and impartial to the cryptocurrency community at all times, and therefore, the content of my media are intended FOR GENERAL INFORMATION PURPOSES ONLY. Nothing that I write or discuss should be construed, or relied upon, as investment, financial, legal, regulatory, accounting, tax or similar advice. Nothing should be interpreted as a solicitation to invest in any cryptocurrency, and nothing herein should be construed as a recommendation to engage in any investment strategy or transaction. Please be advised that is in your own best interests to consult with investment, legal, tax or similar professionals regarding any specific situations and any prospective transaction decisions.

In deze video wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Hier krijg ik een kleine vergoeding voor zodat ik mijn content gratis aan kan blijven bieden. Meer info vind je via:

#bitcoin #economie #cryptocurrencies

21 gedachten over “🚨 Recessie is irrelevant: Stagflatie is hier! | Madelon Praat”

 1. Facking mooi als wanneer het bepalen van een recessie (in Amerika) alleen bepaald kan worden door de NBER en dat je dan een random definitie erbij pakt. De definitie van twee negatieve kwartalen achter elkaar is keer op keer steeds puur toeval geweest en omdat men het altijd zo heeft gebruikt is het een eigen leven gaan leiden. Maar goed, je doet niks anders anders dan 'normale' media, je spint het op een manier dat het mooi in je verhaal past.

 2. Hoi Madelon, even een vraagje. waren er mensen die de crash van 2008 voorspeld hadden en hier op YouTube verteld hadden? Want YouTube is er vanaf 2005(Wikipedia)..
  Ik ben geen geleerde/econoom maar dat het fout gaat is duidelijk.

 3. Madelon, ik las op Twitter ook dat het grote probleem in de "bond market" schuilt. Vindt jij dat ook? Misschien relevant om dat aspect in de komende tijd nader toe te lichten? (Ik begrijp dat in ieder niet)

 4. je zegt in je video 2 x dat september cruciaal wordt. Kan je toelichting geven waarom precies? Wat verwacht je dan?

 5. ja, all by design…. De OPZET van de great reset agenda. Uiteindelijk willen Claus en kornuiten dat de Euro omgezet wordt in een digitale euro. Want daar valt het grote geld te verdienen….Naar mijn gevoel zal de overdracht van de oude euro naar de digitale euro niet één op één zijn, maar ëén op een half. Dat is naar mijn mening de opzet van de great reset. Al je bezittingen worden gehalveerd in waarde, behalve je huis. Dus de kosten van je hypotheek verdubbelt over night… Om opstand te voorkomen wordt het ESG systeem ingevoerd. Loop je niet in het rijtje, dan wordt je inkomen bevroren. Bijzonder effectief… Vraag het de truckers in Canada….

 6. Lagarde heeft al lang het draaiboek rond van de overgang naar de digitale munt. Je wordt gewoon gemangeld en beduveld.

 7. Madelon, je hebt echt niet in de gaten wat er gaande is. De grotë diefstal is in "werk in uitvoering" Inflatie hoort bij het programma, dat door alle westerse regeringen wordt uitgevoerd. 25 jaar lang zijn er krachten bezig geweest om een klimaat crises te creëren. Met deze "crisis" is restrictie van fossiel mogelijk geworden, was het plan. Maar deze krachten kregen ook covid en Ukraine kadoo. Dat is de oorzaak van de inflatie… en de push van de great reset.

 8. 21:03 Ik denk dat het verhaal van de loon-prijs spiraal niet klopt. De economie neemt nieuw gecreëerde valuta op als een spons door de (uiteindelijk alle) prijzen te laten stijgen. Dit stopt als de geldcreatie stopt. Er lijkt slechts een loon-prijs spiraal te zijn omdat de geldcreatie nooit stopt, maar zo’n spiraal is in feite onmogelijk zonder continue aanwas van nieuw geld omdat op den duur altijd een evenwicht in de economie gaat ontstaan en prijzen niet meer verder stijgen. Tenzij de geldhoeveelheid dus blijft toenemen en zo zijn we weer terug bij af.

 9. Trump is in de VS natuurlijk de achterliggende reden. Biden moet het persé goed doen.

 10. Waar zijn we dat nog tegengekomen dat definities worden aangepast voor de uitrol van een zeker beleid? Enkel dat het nu dient om problemen onder de mat te vegen in plaats om ze te creëren…

 11. Jeden Tag, der vergeht, je mehr ich weiß, dass wir gerade am Anfang… Dank all der harten Arbeit und Hingabe, die in den Krypto-Markt gegangen ist.=>..

 12. In de Verenigde Staten weten ze ook niet meer wat een vrouw is, dus verwacht zeker niet dat ze weten wat een recessie is ….

 13. Natuurlijk betaalt de burger de rekening; lonen en belastingen worden doorberekend in de prijzen.

 14. Ik koop vanaf nu maandelijks 2 kilo zilver en heb een groot aandeel ingezet op lev wheat etf. Van meeste aandelen blijf ik effe af nu, want ziet er niet rooskleurig uit, ook niet groeistocks.

 15. Top video als altijd! Heb je toevallig ook ergens een lijst met interessante twitter accounts om te volgen? Probeer ze steeds uit je video's te halen, maar een lijstje is wel handig haha

 16. Je doet het weer goed. Wat ik ook mooi vind is jouw kledingstijl.

Reacties zijn gesloten.