🚨 Let op met beleggen op de beurs (aandelenmarkt) | #47 Madelon Praat | Misss Bitcoin in 2022

laatste update: 01-2022


Is beleggen op de beurs (aandelenmarkt), is dat nu wel zo verstandig? De aandelenmarkt en de onderliggende economie lopen steeds verder uit een. Het is de wereld op z’n kop. Er zijn meerdere schuldenaren aan te wijzen….waaronder de Centrale Banken.

Ondertussen roept men “Buy the dip”, maar hoe weet men zo zeker dat dit dat de dip is..?! En hoe kunnen we hier het beste op inspelen? Dat en meer, vertel ik je in deze video.

🙏🏻 Support dit kanaal via:
▪️Gratis cursussen & ebook:
▪️Uitgebreide cursussen: *10% korting met code MADELON10
▪️Koop veilig goud/zilver:
▪️Koop veilig Bitcoin/crypto: *€5 gratis bitcoin
▪️Handel veilig Bitcoin/crypto: *Geen handelskosten op eerste €1000
▪️Beleggen in aandelen via: *€200 gratis transactietegoed

Ik accepteer geen donaties. Gebruik het geld dat je zou willen doneren alsjeblieft om te investeren in jezelf of in Bitcoin! Als je me wilt supporten kun je de bovenste affiliate links gebruiken, abonneren op mijn kanaal, klikken op het belletje en een duimpje achter laten. Bedankt!

👉🏻 Volg mij via:
▪️Instagram:
▪️YouTube:
▪️Wekelijks nieuws & updates:
▪️Twitter:

📺 Kijk deze belangrijke video’s terug:
▪️Bescherm je vermogen:
▪️Bitcoin halving 2020:
▪️Inflatie / deflatie:

📕 Bij deze mijn faves en must reads:
▪️Geldmoord:
▪️The Bitcoin Standard:
▪️Als de dollar valt:
▪️Big Reset:
▪️Beleggen met TA:

📈 Tools voor Technische analyse:
▪️Charting tool:

💻 Hardware & Software
▪️Final Cut Pro X
▪️Adobe Photoshop
▪️Macbook Pro

📩 Contact
▪️contact@madelonvos.nl

______________________________

Lieve kijker,

Vond je deze video leuk en wil je geen enkele video meer missen? Doe dan je duimpje omhoog, abonneer op mijn kanaal en klik op het belletje zodat je geen video meer mist. Ieder van jullie telt! 👉🏻

Veel liefs,

Madelon Vos
______________________________

📃 Disclaimer:

Please be advised that I own a diverse portfolio of cryptocurrency assets, and anything written or discussed in connection to cryptocurrencies– regardless of the subject matter’s content– may represent a potential conflict of interest. I wish to remain transparent and impartial to the cryptocurrency community at all times, and therefore, the content of my media are intended FOR GENERAL INFORMATION PURPOSES ONLY. Nothing that I write or discuss should be construed, or relied upon, as investment, financial, legal, regulatory, accounting, tax or similar advice. Nothing should be interpreted as a solicitation to invest in any cryptocurrency, and nothing herein should be construed as a recommendation to engage in any investment strategy or transaction. Please be advised that is in your own best interests to consult with investment, legal, tax or similar professionals regarding any specific situations and any prospective transaction decisions.

#bitcoin #economie #cryptocurrencies

30 gedachten over “🚨 Let op met beleggen op de beurs (aandelenmarkt) | #47 Madelon Praat | Misss Bitcoin in 2022”

 1. Elke keer weer de spijker op zijn kop wat mij betreft! Ook een slecht gevoel bij wat er economisch allemaal speelt en het geld printen als een idioot. Dit zal ergens de komende jaren op een bepaalde manier toch recht getrokken gaan worden.
  Dank je wel voor je verfrissende kijk elke week en je leuke specials, keep up the good work!

 2. Als je het vergelijkingsverkeer van Fisher toepast volgens de Monetaristen zou dit gaan leiden tot een grote stijging van de prijspeil in de toekomst

 3. het is toch niet te geloven dat mensen denken dat ze nu aandelen moeten kopen dat dit de dip is. Hoe dom zijn dit soort figuren typische suckers rally op een dead cat bounce.

 4. Naast goud en Bitcoin nog twee "tips"
  Hou de put opties markt in de gaten wanneer het lijkt dat nieuwe ATH neergezet worden. Short = Liquidatie boven prijs X | Put kent een bepaalde looptijd cq. afloopdatum.
  Daarnaast zijn er de perpetuals: Hoog aangeschreven bedrijven die een vast percentage geven over een nominale (coupon) waarde. Bijvoorbeeld 8% over 25 Dollar.
  In slechte tijden daalt de koers van zo'n perpetual maar blijft de rente: 8% over 25 dollar gewoon staan……………..tenzij het bedrijf failliet gaat.
  In het verleden kocht ik perpetuals ING voor 5 dollar en betaalde ze me 8.5% over 25 dollar. (kwartaalbetaling). Deze rente had zelfs voorrang op de betaling aan De Nederlandse Staat!
  Bovenstaande zijn tips en GEEN belegingsadviesen.

 5. Hai Madelon, mag ik eens een vraag stellen aangezien ik het niet snap. Stel dat de euro of dollar volledig onderuit gaan, en de bitcoin of goud als voorbeeld stijgen alleen maar. Op een gegeven moment wil je wellicht je posities verkopen. Maar dan krijg je er toch weer een ‘waardeloze’ euro of dollar voor terug 🤷🏼‍♂️🤔? Kun je me uitleggen hoe dat zit?

 6. Mensen, we gaan eerst deflatie krijgen. Wat daarna gebeurt valt moeilijk te zeggen. Voor veel mensen is het feestje over. En vergeet niet; de normale man krijgt geen bail-out.

 7. Meestal ben ik het met je eens, maar geen vaccin? Ben jij er ook zo 1 die zijn kinderen later niet in laat enten? En lekker de mazelen of polio gaat laten krijgen? Volgens mij ben je een beetje paranoia op dat gebied.

  Ja ik heb kinderen en die zijn ingeënt. Daarna zijn ze zich echt heel anders gaan gedragen, zijn ze nu al jaren ziek zwak misselijk. (Not)

 8. Een vaccin op korte termijn zou ik ook niet vertrouwen, zoiets moet uitvoerig getest worden en het duurt jaren voordat je een echt betrouwbaar vaccin hebt met minimale risico's. Maar goed ik geloof niet zo in een tweede grote coronagolf op korte termijn, Maurice de Hond heeft daar wel wat zinnige dingen over gezegd in dit filmpje bijvoorbeeld: https://youtu.be/yKqnvvJBb5c

  Wat betreft de aandelenmarkt, de centrale banken kunnen zoveel geld bijprinten dat aandelen gewoon lekker doorstijgen, alleen de vraag is of de inflatie je dan niet heel snel inhaalt op een gegeven moment…

 9. Een vaccin ontwikkelen kost jaren. Als het in 1 jaar wordt gerushed voel ik me daar niet prettig bij…en wat als t virus muteert?

 10. Hoi Madelon, zou je eens een video kunnen maken waarin je verschillende Nederlandse bedrijven vergelijkt waar je bitcoins kunt kopen met opslag bij hen? En dan ook vooral met nadruk op hoe veilig mijn bitcoins dan wel/niet zijn? Bedankt alvast!

 11. Beste Madelon, na het zien van de volgende video ( https://youtu.be/rinfnsFz6c8) bekroop mij het gevoel dat we collectief in een kunstmatig frame worden gemanufreerd. Covid wordt als een gezondheidsdrama van de mensheid neergezet dat met maatregelen die buiten alle proporties zijn. Als je buiten die box denkt, dan is Covid niet meer dan een stevige griepgolf die minder doden vraagt dan de griepgolf van twee jaar terug. Waarom de paniek ? En waarom de economische schade toebrengen ? Zou het een rookgordijn kunnen zijn om de economische orde flink op te schudden en verkeerde ontwikkelingen recht te trekken (op kosten van burgers all over the world) . Alles onder het mom van Covid die tot een economische crises leidt, terwijl het alleen de aanleiding is om economische ingrepen mogelijk te maken die anders onmogelijk zouden zijn ?

 12. Apple stock gaat omhoog omdat je met aandelen altijd naar de toekomst kijkt. Het maakt niet veel uit dat er nu weinig telefoons verkocht worden, als de komende jaren mensen maar weer telefoons gaan kopen

Reacties zijn gesloten.