🚨 Is jouw spaargeld veilig? Systeembank mogelijk op omvallen.. | Madelon Vos


❤️ Abonneer gratis en klik op de bel voor meer:
🏆 Claim hier je gratis gram goud (€59):
🧑‍🎓 Gratis Bitcoin & Technische Analyse trial opleiding:
💸 Updates over de nieuwe opleiding over vermogen ontvangen:

Afgelopen twee weken zijn de meest bijzondere bijzondere weken sinds de start van de kredietcrisis in 2008. De ene na de andere bank valt om en sterker nog: deze crisis lijkt zelfs met de dag steeds een beetje erger te worden. Momenteel lijkt er zelfs een nóg grotere bank dan Credit Suisse, één van de grootste banken wereldwijd, in de problemen te zijn komen. Er lijkt een domino effect te ontstaan en tot op heden is niet duidelijk waar dit stopt. Terwijl deze bancaire crisis doormoddert en we dat vandaag tot in de puntjes zullen uitzoeken, zet dit je natuurlijk aan het denken. Is Nederlands spaargeld veilig? Hoe zit het met ons garantiestelsel en de uitspraken van de politiek over de veiligheid van gelden, hoe hard zijn die? Wat ik je vandaag zal vertellen is hoogstwaarschijnlijk een schok, maar wél de waarheid. Ga er daarom goed voor zitten.

🙏🏻 Wil je mij supporten zodat ik deze video’s kan blijven maken?
▪️ Mijn favoriete tools/platformen & speciale acties:
▪️ Gratis cursus & DCA-sheet:
▪️ Wordt lid van de MoneyTalks community [2500+ leden]:
▪️ Uitgebreide cursus: [10% korting code: MADELON10]
▪️ Meer video’s zien?
▪️ Connect mij op Instagram:

❌ Ik accepteer geen donaties. Als je me wilt supporten kun je de bovenste links gebruiken, gratis abonneren op mijn kanaal, klikken op het belletje en een duimpje achter laten via:

Daarnaast help je me enorm door deze video te delen op Instagram, Twitter, Facebook en/of Whatsapp, telegram, etc. Dankjewel! 🤍

📲 Volg mij via deze platformen voor nog meer content:
▪️ Instagram:
▪️ YouTube:
▪️ Twitter:
▪️ Wekelijkse updates:
▪️ Website:
▪️ TikTok:

📺 Nog meer video’s bekijken?
▪️ Madelon Praat:
▪️ Madelon Navigeert [interviews]:
▪️ Madelon in El Salvador:

📩 Contact
▪️
▪️ contact@madelonvos.nl

⏰ Timestamps
0:00 – Intro
1:07 – Depositogarantiestelsel
24:49 – Deutsche bank
32:27 – Bankencrisis
49:21 – Goud
50:32 – Inflatie
57:55 – Huizenprijzen
1:02:08 – Technische analyse
1:05:00 – Outro
______________________________

Lieve kijker,

Vond je deze video leuk en wil je geen enkele video meer missen? Abonneer gratis op mijn kanaal, doe het duimpje omhoog en klik op het belletje zodat je geen video meer mist. Ieder van jullie telt! 👉🏻

Veel liefs,

Madelon Vos

______________________________

📃 Disclaimer:
Please be advised that I own a diverse portfolio of cryptocurrency assets, and anything written or discussed in connection to cryptocurrencies– regardless of the subject matter’s content– may represent a potential conflict of interest. I wish to remain transparent and impartial to the cryptocurrency community at all times, and therefore, the content of my media are intended FOR GENERAL INFORMATION PURPOSES ONLY. Nothing that I write or discuss should be construed, or relied upon, as investment, financial, legal, regulatory, accounting, tax or similar advice. Nothing should be interpreted as a solicitation to invest in any cryptocurrency, and nothing herein should be construed as a recommendation to engage in any investment strategy or transaction. Please be advised that is in your own best interests to consult with investment, legal, tax or similar professionals regarding any specific situations and any prospective transaction decisions.

In deze video wordt samengewerkt met mijn partner en gebruik gemaakt van affiliate links. Hier krijg ik een kleine vergoeding voor zodat ik mijn content gratis aan kan blijven bieden aan jou. Meer info vind je via:

#bitcoin #economie #banken

30 gedachten over “🚨 Is jouw spaargeld veilig? Systeembank mogelijk op omvallen.. | Madelon Vos”

 1. Graag deze duur aanhouden Madelon. Het zit vol met waardevolle informatie. Alsjeblieft niet inkorten. Waar zouden we zijn zonder deze informatie! Gedeeld door Helden zoals jij. Ga zo door! Reuze intressante materie.

 2. Gewoon lange videos blijven maken hoor meeste mensen luisteren het in de auto of als ze aan het werk zijn dus dan vlieg de tijd voorbij😊

  Wat ik me alleen wel afvraagt wat uiteindelijk wel de oplossing is met de crisis waar we nu ingaan/inzitten.
  Ik volg je vanaf het begin en zie dat steeds meer op zijn plaats valt en nu de bom echt barst is het niet zo dat straks de CBDC het gewoon "oplost"

  Dat is mijn persoonlijke mening wel weet alleen niet of het zo gedraaid kan worden.

  Zou je hier een keer dieper op in kunnen gaan?

 3. Moet je ook niet kijken hoeveel klanten er boven de 100k zitten? Immers als 1 klant 490 van de 500 miljard bij de rabobank heeft dan heb je wellicht wel genoeg aan die 3.3 miljard

 4. Ik zie best wat reacties over de 100k van het garantiestelsel. Jammer dat ze daar niet op reageert….

 5. Woow Madelon! Het leek wel een thriller. Ik was verbaasd, geïrriteerd en boos over hoe we door de overheden en banken worden voorgelogen. Ze doen alsof het volk uit sukkels bestaat. Niks nieuws natuurlijk maar wel een wake up call. Je video's zijn nooit te lang en ik geniet nu ook weer van je passie die er van af spoot en enorm aansteekt! Namasté voor jou en je team. Vandaar ook mijn bijdrage!

 6. Zou dit volgende bedrog van de politici genoeg zijn om echt tot verandering te komen??

 7. Geweldige video, snap ik het nog niet helemaal 🙁 maar ik vertrouw de banken niet en dat is wel genoeg denk ik. De vraag is wat kan/moet je hetbeste doen met je (spaar) geld? Als dat niet genoeg is om in vastgoed te investeren, wat zijn de beste alternatieven in dezs onzekere tijden?

 8. @madelon, zou je voortaan bij de video’s in het laatste stuk van Bitcoin de getallen kunnen benoemen? Ik luister vaak naar jouw video’s in de auto of bekijk ze buiten de auto op mijn mobiel. In beide gevallen kan ik de highs/lows en huidige koers niet aflezen. Mocht dat kunnen top, zo niet toch bedankt.

  Wat betreft de lengte van de video’s zou ik de voorkeur hebben voor meerdere korte video’s dan 1 lange video.

  Ga zo door!

 9. Zeer goede uitleg en info. Heel duidelijk! Gelijk geabonneerd.

 10. Bedankt fijne uitleg voor iemand die 0,0 verstand heeft van dit soort zaken.

 11. Sign of the times. Geldzucht, crisissen en leugenaars aan de top.

 12. De meeste banken die iin zwaar weer zitten zijn allang overgenomen door een Chinese entiteit (zie laatste podcast Peter Bierhof) en ze laten nu de banken langzaam imploden…………

 13. Nederlandse banken worden ondersteund door de Nederlandse regering? Deposito stelsel ?

 14. de meeste mensen in NL hebben schulden bij een bank gaan ze dat ook af pakken van je .dat heel fijn

 15. De vraag is hoeveel procent van de de klanten bij banken een deposito hebben staan van > 100k. Als 99.9% van die 470 miljard van 5% van de klanten is, dan zou het kunnen dat de depositogarantiestelsel wel voldoende zou kunnen zijn, of zie ik dat verkeerd?

 16. Hoi Madelon,

  Goede content! Lekker uitgebreid en de diepte in. Ik zou zeggen; vooral niet inkorten. Juist de diepgang in gaan is waardevol!

 17. Madelon…. Applaus voor U! 👏🏽👏🏽👏🏽…… Dit is DE Inside Info die we in deze tijden nodig hebben.. I will stay tuned 👌🏽

 18. Geweldige video! Het hele depositogarantiestelsel is gebakken lucht. Dank voor de waarschuwingen

 19. Hey Madelon, op Degiro wordt er vooral belegd via TDG.. Nu las ik dat deze ook het depositogarantiestelsel van Duitsland hanteert. Dus ik neem aan dat beleggen via TDG dus niet gewaarborgd én dus niet veilig is? Kan je mss hier misschien wat duidelijkheid rond scheppen? Want ik denk dat de meeste mensen die jouw wekelijkse update volgen actief zijn in de beleggerswereld. Alvast bedankt!!

 20. goede video,,investering is de sleutel voor iedereen die rijk wil worden, sparen zal je niet rijk maken, eerder een paar investeringen zullen je helpen meer geld te besparen, 🌟🌟🌟

 21. Het laat maar weer eens zien hoe gestoord we zijn om in zn regering te blijven geloven

 22. Je doet precies of ze zijn schuw om geld bij te printen.

  En spreekt over 500 miljard, Jah.. en als er 100 miljard van een persoon is heeft die ook maar 100 000.. je doet het klinken of er zijn 5 000 mensen die 100 000 hebben gespaard

 23. De Staat staat garant door middel van de Belastingbetaler….Altijd Let the Bankruns begin!!!😂😂😂

Reacties zijn gesloten.