🚨 Hier worden we erg zenuwachtig van… | Madelon Praat


❤️ Abonneer en klik op de bel voor meer:
👉🏻 Connect met mij op Instagram:

De PPI loopt fors op in Duitsland, resulterend in enorme zorgen. Deze Producenten Prijs Index is een voorloper van het CPI cijfer. Kort samengevat: de hogere inflatie is nog lang niet ten einde… Terwijl 30% van de winkelmedewerkers nu al niet rond kunnen komen, blijft de ECB op haar handen zitten. De huizenprijzen blijven ondertussen stijgen, maar door de hogere rente lijkt het tij te keren en komt er mogelijk een einde aan de langdurig hoge prijsstijgingen. Ook zijn er zorgen over de wereldvoedselvoorziening én maakt bitcoin opnieuw een opmars. De grote vraag: is dit de langverwachte trendomkeer? Of is het slechts een fake-out.

🎁 Claim 14 dagen moneytalks lidmaatschap voor 1 cent:

🎓 Up to date blijven over de cursus bescherm je vermogen:

📈 Bekijk het overzicht van diensten die ik zelf gebruik bij het investeren, beleggen en handelen in assets

🙏🏻 Wil je mij supporten zodat ik deze video’s kan blijven maken?
▪️Bekijk de tools die ik zelf gebruik bij het investeren & beleggen in assets:
▪️Gratis cursussen & ebook:
▪️MoneyTalks Community: [10% korting met code MADELON10]
▪️Uitgebreide cursussen: [10% korting met code MADELON10]
▪️Ons andere YouTube kanaal:
▪️Meer video’s zien?
▪️Connect mij op Instagram

Ik accepteer geen donaties. Als je me wilt supporten kun je de bovenste affiliate links gebruiken, abonneren op mijn kanaal, klikken op het belletje en een duimpje achter laten 👉🏻 Daarnaast help je me enorm door deze video te delen op Instagram, Twitter, Facebook en/of Whatsapp, telegram, etc. Tag mij even en ik deel het ook, alvast bedankt!!

👉🏻 Volg mij via deze platformen voor nog meer content:
▪️Instagram:
▪️YouTube:
▪️Twitter:
▪️Wekelijks nieuws & updates:
▪️Website:

📺 Nog meer video’s?
▪️Madelon Praat:
▪️Madelon Navigeert:

📩 Contact
▪️
▪️contact@madelonvos.nl

⏰ Timestamps
0:00 – Intro
0:50 – Stappen centrale bank
14:35 – Loonprijsspiraal
17:35 – Huizenmarkt
28:00 – Energieprijzen
31:16 – Monetaire beleid
46:35 – DCA portfolio
49:18 – Bitcoin analyse

______________________________

Lieve kijker,

Vond je deze video leuk en wil je geen enkele video meer missen? Doe dan je duimpje omhoog, abonneer op mijn kanaal en klik op het belletje zodat je geen video meer mist. Ieder van jullie telt! 👉🏻

Veel liefs,

Madelon Vos

______________________________

📃 Disclaimer:

Please be advised that I own a diverse portfolio of cryptocurrency assets, and anything written or discussed in connection to cryptocurrencies– regardless of the subject matter’s content– may represent a potential conflict of interest. I wish to remain transparent and impartial to the cryptocurrency community at all times, and therefore, the content of my media are intended FOR GENERAL INFORMATION PURPOSES ONLY. Nothing that I write or discuss should be construed, or relied upon, as investment, financial, legal, regulatory, accounting, tax or similar advice. Nothing should be interpreted as a solicitation to invest in any cryptocurrency, and nothing herein should be construed as a recommendation to engage in any investment strategy or transaction. Please be advised that is in your own best interests to consult with investment, legal, tax or similar professionals regarding any specific situations and any prospective transaction decisions.

#bitcoin #economie #cryptocurrencies

30 gedachten over “🚨 Hier worden we erg zenuwachtig van… | Madelon Praat”

 1. Hoi Madelon . Wil je weten hoe het banken systeem echt in elkaar zit ??? Kijk dan filmpjes van ex bankier Ronald Bernard.
  Hier volgt er één: https://youtu.be/vUL3a7N7Wfg
  Er zijn nog interessantere filmpjes over deze ex bankier.
  Deel 1 ……..enzv enzv enzv
  Kan deze zogauw niet vinden .

 2. Alles gebeurd met opzet, alles moet kapot zodat ze de gerat reset toe kunnen passen. Niets gebeurd met toeval,zelfs het weer kunnen ze manipuleren. Gezond verstand is er niet meer. Op naar een NEW WORDLD ORDER!

 3. Tof dat je deze video's maakt Madelon, heel leerzaam! Toch vraag ik me af of je de schuld/oplossing van de inflatie niet te makkelijk alleen bij de ECB=geldpers neerlegt. Ik ben geen deskundige, maar heb het gevoel dat als er voldoende computerchips, auto's, fietsen, grondstoffen en brandstoffen zouden zijn die inflatie wel mee zou vallen….

 4. Wederom een goede video Madelon, thanks!

 5. Hi, als ik het goed begrijp reageert de FED beter dan de ECB. Betekent dit dat de doller tov van de euro sterker wordt, waardoor beleggen in VS aandelen dus een valuta voordeel krijgen?

 6. alles moet kapot . dit voel ik steeds meer. hoe kunnen ze anders dit soort praktijken uithalen. makes no sense.

 7. Vraagje. je zegt de leen capaciteit hang samen met de lage rentes maar je kan tegenwoordig veel minder lenen dan jaren geleden met meer rente?

 8. Die 30% winkelpersoneel zijn de eerste mensen die niks ownen maar wel happy zijn dat ze door kunnen leven.. het moet allemaal stuk, daarom doen ze er niks aan.

 9. Hey Madelon! Wat is jouw reactie op Putin die voortaan Roebels of BTC voor gas vraagt en nu ook dreigt om dit voor graan, metaal en kunstmest te gaan doen? Tegelijkertijd wil India, olie in Roepies kopen en China is in gesprek om voortaan met Renminbi voor olie te betalen. Is dit het einde van de Petro Dollar? Wordt de roebel misschien in Europa de nieuwe reservemunt, of toch BTC? Daarnaast heeft Rusland de Roebel ook nog eens gekoppeld aan de goudprijs. Wow wat een tijd om in te leven!

 10. Kun je ook wat meer Nederlands praten ipv van elke keer die engelse woorden erdoorheen te gebruiken, zoals “transitory, yield etc.

 11. nog maar even niet instappen in de huizenmarkt en maar even blijven huren…🙃

 12. Jij bent brilliant ! =D Golden Oppertunity Putin and Bitcoin !

 13. Er is teveel politieke inmenging in het monetere beleid .bv bij 9/11 deed greenspan de rente omlaag. Met covid gingen centrale banken door met qe terwijl ze eigenlijk hadden moeten stoppen.Voor politici is moneter gerommel een makkelijke uitweg.

 14. Super interessant weer, Madelon! Leuke opmerking over het pendaal, ik kwam niet meer bij :)). Afnemende leen capaciteit en schaarste op de huizenmarkt, ik ben benieuwd wat zal winnen. Wat denk je dat de effecten op de (relatieve) sterkte van de dollar gaan worden van de creatie van de digitale “petromunt” en de roebel-eis van Putin. Zou dit het einde kunnen inluiden van de dollar hegemonie?

 15. De banken, ECB etc zijn bezig om iedereen voor de gek te houden, De wereld is failliet en de elites hebben het gestolen. Ze gebruiken hocus pocus woorden om te zorgen dat niemand het snapt. Maar ze zijn alles behalve bezig met hun taak maar ik denk dat er een andere dubbele agenda is, opgedragen door de WEF. Dus ook de inflatie is wat het WEF wil zodat de great reset van de economie er is.. Dat wil zeggen, WEF is in control of geld en dus de mensheid….denken ze dan. Door er dingen van het mandje uit te halen of erin te stoppen worden we voorgelogen. Zo lijkt het allemaal mooi aan de buitenkant en proberen ze de schuld af te schuiven maar eigenlijk laten ze ons gewoon crashen financieel. dat is het plan mede door WEF opgedragen.. Niemand heeft ze gekozen of wil invloed van deze idioten. Maar ze dringen zich wel ongevraagd op. Maar het volk zal in actie komen tegen deze gasten.. zoals je zegt, de mensen kunnen niet meer rondkomen en dan heeft de ECB, politiek en iedereen die ons bedondert hebben een groot probleem. de veenbrand is aan het ontbranden. Zowel Lagarde en aan Von Der Leyen is niks sovereins aan. Dus u kunt zich voorstellen dat ik des duivels ben over hoe die gasten mijn leven kapot maken stukje bij beetje met opzet. en met mij miljarden op de wereld die zich tegen deze bandieten gaan keren. de wereldvolk razernij komt op gang en het WEF en alles wat daarbij hoort is de traget denk ik zo.. neem een mens zijn levens geluk af en eten.. perfecte cocktail voor problemen.

 16. We zijn op een punt beland waar de inflatie elk jaar zal blijven stijgen.
  Elk jaar worden meer mensen wakker en beseffen dat de euro waardeloos word en gooien al hun spaargelden op de markt en kopen wat ze maar kunnen kopen. Zelf al zou de rente naar 5 procent stijgen zou dit niet veel uitmaken.
  Door de klimaatextremisme of klimaat dictatuur moet europa duizenden miljarden euros bijprinten
  Maar ook voor de europese leger, opbouw oekraine, ondersteuning van bedrijven enz…. Dit kan lijden tot hyperinflatie.

 17. Zoals altijd Madelon is u uiteenzetting van wat er gaande is een topper. Graag zou ik meer willen weten over u boek (leertraject).🙏

 18. De banken hebben te veel geld bij gedrukt zonder tegen waarde. Deze lucht bel is in geklapt. Wie heeft miljarden verdiend de bankiers . Bij wie komt dat op de schouders bij de bevolking .

 19. Ergo, Dht Omtzigt gaat gelijk krijgen? Een "bloedbad" op economisch financieel en sociaal gebied.

 20. Iets beters te doen dan bezig zijn met groen en een nieuwe currency ?
  Lijkt me duidelijk dat de euro en dollar opgegeven zijn. Wat ze nu doen is het volgende plan opbouwen ipv te proberen het zinkend schip te redden.

Reacties zijn gesloten.