🚨 Gevolgen rentebesluit zijn enorm… | Madelon Praat


👍 Halen we de 3000 duimpjes omhoog? Dank alvast!
❤️ Abonneer en klik op de bel voor meer:

Meld je aan voor de cursus 👉🏻

De rente in de verenigde staten begint te stijgen, afgelopen donderdag besloot Jerome Powell van de Fed de rente voor het eerst in 22 jaar tijd in deze mate te verhogen. De financiële markten zagen dit reeds aankomen, maar toch was de schokgolf groots. De dollar werd sterker en de euro verloor daardoor waarde. Ook op de beurs schoten de koersen fors onderuit én dit mede doordat de economische verwachtingen niet rooskleurig zijn. Om nog maar te zwijgen over de huizenmarkt, want ook daar ziet het er niet rooskleurig uit. Een ander ding wat begint op te spelen is het mogelijke voedsel tekort door schaarste. Kortom weer een bomvolle aflevering.

📈 Bekijk het overzicht van diensten die ik zelf gebruik bij het investeren, beleggen en handelen in assets

🙏🏻 Wil je mij supporten zodat ik deze video’s kan blijven maken?
▪️Bekijk de tools die ik zelf gebruik bij het investeren & beleggen in assets:
▪️Gratis cursussen & ebook:
▪️MoneyTalks Community: [10% korting met code MADELON10]
▪️Uitgebreide cursussen: [10% korting met code MADELON10]
▪️Ons andere YouTube kanaal:
▪️Meer video’s zien?
▪️Connect mij op Instagram

Ik accepteer geen donaties. Als je me wilt supporten kun je de bovenste affiliate links gebruiken, abonneren op mijn kanaal, klikken op het belletje en een duimpje achter laten 👉🏻 Daarnaast help je me enorm door deze video te delen op Instagram, Twitter, Facebook en/of Whatsapp, telegram, etc. Tag mij even en ik deel het ook, alvast bedankt!!

👉🏻 Volg mij via deze platformen voor nog meer content:
▪️Instagram:
▪️YouTube:
▪️Twitter:
▪️Wekelijks nieuws & updates:
▪️Website:

📺 Nog meer video’s?
▪️Madelon Praat:
▪️Madelon Navigeert:

📩 Contact
▪️
▪️contact@madelonvos.nl

⏰ Timestamps
0:00 – Intro
2:09 – Rente verhoging
11:02 – Opties ECB
31:33 – Afzetprijzen stijging
24:42 – Koopkracht
29:57 – Inflatie cijfer
31:25 – Dalende economie Amerika
33:40 – Dalende huizenmarkt
39:18 – Aandelen markt
43:27 – Voedsel schaarste
46:41 – Technische analyse bitcoin
50:51 – Outro

______________________________

Lieve kijker,

Vond je deze video leuk en wil je geen enkele video meer missen? Doe dan je duimpje omhoog, abonneer op mijn kanaal en klik op het belletje zodat je geen video meer mist. Ieder van jullie telt! 👉🏻

Veel liefs,

Madelon Vos

______________________________

📃 Disclaimer:

Please be advised that I own a diverse portfolio of cryptocurrency assets, and anything written or discussed in connection to cryptocurrencies– regardless of the subject matter’s content– may represent a potential conflict of interest. I wish to remain transparent and impartial to the cryptocurrency community at all times, and therefore, the content of my media are intended FOR GENERAL INFORMATION PURPOSES ONLY. Nothing that I write or discuss should be construed, or relied upon, as investment, financial, legal, regulatory, accounting, tax or similar advice. Nothing should be interpreted as a solicitation to invest in any cryptocurrency, and nothing herein should be construed as a recommendation to engage in any investment strategy or transaction. Please be advised that is in your own best interests to consult with investment, legal, tax or similar professionals regarding any specific situations and any prospective transaction decisions.

#bitcoin #economie #cryptocurrencies

30 gedachten over “🚨 Gevolgen rentebesluit zijn enorm… | Madelon Praat”

 1. wordt de continue neergang van crypto ook niet veroorzaakt doordat door de hoge inflatie mensen moeten gaan cashen om rond te komen en met de bijkomende FUD nu hun assets gaan cashen? En in hoeverre kunnen we dan verwachten dat deze daling snel ophoudt?

 2. Ik zou heel graag de Nano willen bemachtigen.. ben medio eerste lockdown naar jou gaan luisteren. Bij toeval kwam ik je tegen op YouTube en sindsdien verslaafd. Heb ongelooflijk veel geleerd, ook veel van de gasten die je gesproken hebt. Ben door jou in principe overal gaan investeren in wat je geadviseerd hebt en heb mede door mijn enthousiasme en heldere uitleg van jou in jip en Janneke taal. familie, vrienden, collega's en kennissen geadviseerd om naar je te kijken. Je wordt zelfs door Nederlanders woonachtig in Dubai, Frankrijk, Engeland door mij beluisterd . Heb door jou ren helder beeld van de economie, huizenmarkt, goud/zilver en grondstoffen en uiteraard bitcoins! . Verder vind ik het elke week weer een feestje om naar je te luisteren. Ook al is hetgeen je verteld de laatste paar maanden merendeel helaas niet positief ;( maar beter voorbereid dan ineens verrast worden. Dus voor mij is vooral dr heldere, duidelijke, goed volgbare ,waardevolle content vsn je filmpjes alsmede de vele tips die we krijgen. Zou graag mij crypto willen beschermen met een ledger!

 3. Beste Manon, Bitcoin stort in elkaar, kan je daar op in zoemen? Dit is wel bizar.

 4. Kun jij Kaag niet even voor een jaar of 4 gaan vervangen?

 5. Ik kijk al even dit kanaal sommige Timestamps skip ik maar door dit kanaal ben ik anders gaan kijken naar geld en geluk. Aan elk nadeel is een voordeel zoals rente is dan weer goed voor andere mensen.

 6. Zou het ook kunnen zijn dat er veel mensen met pensioen zijn gegaan en er minder wordt uitgegeven door deze groep die misschien een daling van inkomen heeft? Dan zou je dus verwachten dat de prijzen ook daardoor hoger zouden moeten worden.

 7. bitcoin in waardedaling -27.663,20 (-48,74%)afgelopen jaar
  over inflatie gesproken

 8. Ik vind dat de overheid al genoeg foute beslissingen heeft genomen de banen carrousel zou eens moeten stoppen daar

 9. Nee geef me huis niet aan de overheid nog niet 1 steen en de prijzen zijn zo duur nu omdat
  Een Engelstalige website van het ministerie van Binnenlandse Zaken (BZK)

  probeert buitenlandse beleggers te verleiden tot investeringen in de
  Nederlandse huurwoningsector en hypotheekmarkt. Een kwalijke zaak,
  vinden sommige politici en woningmarktexperts. Nou dat is aardig gelukt kijk maar op funda
  bron rtl
  20 augustus 2018 16:58

 10. Zoals steeds zeer leerrijk, Madelon, maar de ondertiteling is ronduit hilarisch!

 11. Beetje laat maarrr weer een helder en duidelijk verhaal. Ik haal hier altijd weer iets bruikbaar uit voor of mezelf of voor anderen. Zeker voor de mensen die niets zien!!! Of willen zien.
  Ow ja, de ledger zou ik gebruiken om m’n kids wat na te laten want dat het wat waard wordt is zeker!!

 12. Deze video’s zijn altijd de perfecte manier om een gefilterde samenvatting te krijgen van alles dat er op het moment speelt. Het is objectieve informatie in plaats van de mening (hoop) van de verteller. Daarnaast zou het me erg goed uit komen een hardware wallet te ontvangen in deze onzekere tijden.

 13. Erg bedankt voor dit filmpje Madelon! Veel meer mensen moeten goed luisteren naar wat er hier gezegd wordt, er speelt zo veel achter de schermen op dit moment. Er kan van alles gebeuren de komen de tijd. Ik had in January ervoor gekozen om al mijn crypto te verkopen, en nu was het tijd om te wachten! Ik ben blij dat mijn plan goed is verlopen, overal markets hebben het moeilijk en Bitcoin dus ook. Het wordt binnenkort weer tijd om flink wat Alt coins en Bitcoin te kopen en hierbij zou zo'n ledger echt handig zijn haha! Gaaf dat je er 3 weg geeft! Ik wens iedereen veel success!

 14. Hallo Manon..weet niet of je het al in de gaten had maar er zitten klaarblijkelijk Scammers die zich in de comments als jou voordoen.. (whatsap..) en mensen naar een vals kanaal proberen te lokken…. Verder een groot compliment voor je duidelijke videos.

 15. Hoi Madelon, bedankt weer voor je video, erg leerzaam om te weten hoe de verschillende trends in de wereld (FED, rente, QE en voedsel / grondstoffen) elkaar beïnvloeden. Ik zou graag de Nano Ledger winnen voor het opslaan van mijn Crypto's, gebruik nu nog veelal online exchanges (wat misschien wel makkelijk is maar wellicht niet veilig genoeg..). Alvast bedankt en groetjes 😉

 16. Wat op 28.00 gezegd word, is communisme.En daar moeten we niet naar terug….

 17. Wat ik van jou geleerd heb is om niet mee te gaan met de kudde! Te zorgen voor je eigen vermogen en goed na te denken over de toekomst. Financieel is het onzeker en jezelf indekken is essentieel, de overheid doet het zeker niet voor je.

  Blijf zo doorgaan!

 18. Iets meer dan één maand geleden kondigde je met groot enthousiasme aan dat El Salvador als eerste land ter wereld de bitcoin als wettig betaalmiddel ging gebruiken. Ben toch bang dat veel mensen in El Salvador hun vermogen zien verdampen: https://youtu.be/-QvFW0YYjo4

 19. De corona onzin maatregelen en de backfire van de rusland boycot maken ons kapot. Totaal te wijten aan de waanzin vd eu en hun rusland obsessie. We are just getting started. Strax slaat rusland terug met de sancties en we gaan helemaal onderuit. Bedankt kut Eu jullie duwen ons de afgrond in.

 20. Ik ben waarschijnlijk te laat om nog mee te doen. Ondanks dat wil ik even laten weten omdat je altijd veel moeite doet, dat jouw video’s voor mij een duidelijk maar niet te langdradige update en samenvatting van veel dingen betekent. Ik kijk met plezier en je hebt een stem die fijn klinkt en mijn interesse houdt! Bij sommige dwaalt mijn aandacht namelijk af als het te eentonig is bijvoorbeeld. Veel liefs stephanie

 21. Hoi Madelon,
  Het belangrijkste wat ik weer van jou geleerd heb, is wat de gevolgen zijn van de renteverhogingen, de waarde van de dollar en de verschillen tussen de usa en Europa. Graag zou ik ledger winnen, nu staan al mijn crypto op de exchanges. Weer bedankt voor de waardevolle info.👍

 22. Huizenmarkt blijft altijd het zelfde, al jaren. Op langer termijn, heb jij huizen ooit goedkoper zien worden? Ik namelijk niet. Hoe meer mensen, hoe meer de vraag.

 23. Leerzaam en leuke video's! Elke keer weer een must om up-to-date te blijven van de markt en haar ontwikkelingen, bedankt!

 24. Vroegtijdige planning is de beste manier om een ​​sterke basis te leggen voor grootsheid. Als je maar weet wat de toekomst zegt, weet je dat cryptocurrency inderdaad de toekomst is. Nu erin investeren is het verstandigste om te doen.

 25. Vraag:
  Waarom staan er zoveel vacatures open? Het is toch niet ineens dat we veel meer kopen?
  Alles wordt juist duurder dus je zou verwachten dat er minder besteed wordt dus dat dit in combinatie met de automatiseringr/robotisering en dat we steeds meer online doen dat er juist minder personeel nodig is. Maar OVERAL zoeken ze mensen. Snap er niets van

Reacties zijn gesloten.