🚨 Euro in vrije val: wat nu?! | Madelon Praat

laatste update: 08-2022


❤️
👍 Abonneer en klik op de bel voor meer:
👉🏻 Connect met mij op Instagram:
✅ Wordt lid van onze community met 2000+ leden en experts:

De prijzen van voedsel en energie stijgen nog steeds enorm. Terwijl de inflatie wat terug lijkt te lopen blijven de prijzen voor voedsel stijgen. Onze minster van financiën gaf aan dat we samen een beetje armer worden en deed haar zegje over de huidige economische omstandigheden. En dat terwijl de euro terecht kwam in iets wat economen nu ‘een vrije’ val noemen. De economie bungelt op het randje van een recessie, iets wat volgens analisten nog gevaarlijker is dan blijvende hoge inflatie en politici pleiten voor hervormingen. En Hugo de jonge, de minister van wonen lijkt er een potje van te maken. Waar de ECB nog wacht met het verhogen van de rente lijkt de Amerikaanse Centrale bank gas terug te willen nemen. De ING schreef ondertussen over een reserve munt e…

📈 Bekijk het overzicht van diensten die ik zelf gebruik bij het investeren, beleggen en handelen in assets inclusief gratis bonussen 👉

🙏🏻 Wil je mij supporten zodat ik deze video’s kan blijven maken?
▪️Bekijk de tools die ik zelf gebruik bij het investeren & beleggen in assets incl. gratis bonussen:
▪️Gratis cursus & DCAsheet:
▪️Join onze community: [10% korting met code MADELON10]
▪️Uitgebreide cursussen: [10% korting met code MADELON10]
▪️1 op 1 Coaching:
▪️Ons andere YouTube kanaal:
▪️Meer video’s zien?
▪️Connect mij op Instagram

Ik accepteer geen donaties. Als je me wilt supporten kun je de bovenste affiliate links gebruiken, abonneren op mijn kanaal, klikken op het belletje en een duimpje achter laten 👉🏻 Daarnaast help je me enorm door deze video te delen op Instagram, Twitter, Facebook en/of Whatsapp, telegram, etc. Tag mij even en ik deel het ook, alvast bedankt!!

👉🏻 Volg mij via deze platformen voor nog meer content:
▪️Instagram:
▪️YouTube:
▪️Twitter:
▪️Wekelijks nieuws & updates:
▪️Website:

📺 Nog meer video’s?
▪️Madelon Praat:
▪️Madelon Navigeert:

📩 Contact
▪️
▪️contact@madelonvos.nl

Timestamps:
0:00 – Intro
2:30 – Inflatie en prijsverandering
11:30 – Euro dollar pariteit
22:50 – Beleidsmaking EU en rente verhogingen
28:38 – Nederlandse economie
39:40 – Huizenmarkt en minister de Jonge
46:55 – Nieuwe digitale euro en marktverwachting
52:13 – Bitcoin
54:38 – Technische analyse
58:00 – Outro

______________________________

Lieve kijker,

Vond je deze video leuk en wil je geen enkele video meer missen? Doe dan je duimpje omhoog, abonneer op mijn kanaal en klik op het belletje zodat je geen video meer mist. Ieder van jullie telt! 👉🏻

Veel liefs,

Madelon Vos

______________________________

📃 Disclaimer:

Please be advised that I own a diverse portfolio of cryptocurrency assets, and anything written or discussed in connection to cryptocurrencies– regardless of the subject matter’s content– may represent a potential conflict of interest. I wish to remain transparent and impartial to the cryptocurrency community at all times, and therefore, the content of my media are intended FOR GENERAL INFORMATION PURPOSES ONLY. Nothing that I write or discuss should be construed, or relied upon, as investment, financial, legal, regulatory, accounting, tax or similar advice. Nothing should be interpreted as a solicitation to invest in any cryptocurrency, and nothing herein should be construed as a recommendation to engage in any investment strategy or transaction. Please be advised that is in your own best interests to consult with investment, legal, tax or similar professionals regarding any specific situations and any prospective transaction decisions.

In deze video wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Hier krijg ik een kleine vergoeding voor zodat ik mijn content gratis aan kan blijven bieden. Meer info vind je via:

#bitcoin #economie #cryptocurrencies

30 gedachten over “🚨 Euro in vrije val: wat nu?! | Madelon Praat”

 1. Madelon

  ik woon in japan .. kijk wat hier gebeurt met de yen
  wij in japan hebben niet ect last van een zwakke yen .. als je in Japan woont
  dus Japan export en dus de grootte bedrijven hebben hier heel veel geld en geven dat niet uit

  Dus japan is een uitzondering waar economen gek vcan worden ..

 2. @madelon waarom heb je het niet over the great reset? Iedereen ziet dat er gewerkt wordt aan een digitale munt. Het leven gaat veranderen, QR's alles wordt het nieuwe leven.

 3. Dit is precies wat de Amerikanen gepland had toen ze de oorlog in Oekraine stoken. Zwakke Euro, dure gas export naar Europa, wapen verkoop, sterkere Dollar, goedkope assets om op te kopen. En de Europeanen maar dom achter Uncle Sam lopen, te triest.

 4. Mijn grootste zorgpunt blijft de BTP-Bund spread. Ofwel het verschil tussen b.v italie en duitsland. Dat de ECB klimzit is duidelijk, dan weet zelfs ad.nl op dit moment. Ik maak me enorm zorgen over dat we in plaats van italie te helpen en versterken er besloten wordt de kracht van Duitsland af te zwakken (door de rentes niet verhogen). Daarnaast heeft Duitsland een mega crisis qua energie. Al sinds de koude oorlog afhankelijk van goedkoop russisch gas voor de machtige industrie. Dat is nu klaar.
  Zit Duitsland nog wel te wachten op het redden van italie. Wir schaffen das? Of gaat dat omslaan.

 5. Hey Madelon heb je niet een beetje het gevoel dat de instorting gepland staat?
  Dit past in de WEF agenda. Build back better
  Eerst alles laten instorten dan in de chaos en ellende die volgt een nieuwe structuur met nieuwe wetten instellen om de controle en de invloed op de bevolking groter te maken.
  Daarom zie je ook dat elke machthebber zich niet druk maakt om de instortende wereld.
  Het is gepland en ze maken deel uit van die planning via WEF

 6. Madelon, ik kijk wekelijks naar je video's om up to date te blijven van al het economisch nieuws. Persoonlijk denk ik dat we richting hyperinflatie zullen gaan. De overheid (wellicht in de vorm van een global governance) zal ons op dat moment introduceren aan de Central Bank Digital Currencies. Soms vraag ik me af of BTC niet puur ontwikkeld is zodat wij, als early adapters, kunnen wennen aan dit systeem en mensen om ons heen op een hele natuurlijke wjize hierin meenemen.

  Als laatste punt zou ik graag willen adviseren om een kijkje te nemen in het project QNT. Ik heb er zelf geen aandelen in, maar zij lijken een grote rol te gaan spelen in de toekomst van ons geldsysteem.

  Keep doing the good work!

 7. Echt super naïef ge..praat!
  Niet luisteren naar wat de Bilderberg groep of wat in Davos,en zo besproken wordt!! Niet kijken wie er nou precies achter deze overname/reset schuilt!!! Er Word alleen 'hun' nieuws opgelezen, IPV van alternatieve onderzoekers!
  Ga het wereld bekende boek 'de kronieken van de ouderen van sion' maar eens lezen!!
  Dan weet je precies wie er achter alle negatieve 'energie' zit!!! 🤢🤮 Kijk eens naar 'gesara' en het komende QFS (quantum financial system)!!!
  😉🤗

 8. Ik ervaar geen negatieve toon in je verhaal…. je zegt gewoon waar het opstaat, geen mooi weer verhalen👍🏽. Dankjewel!

 9. de mensen die zeggen dat Madelon niet zoveel negatiefs moet zeggen….whahahaha, het leven gaat niet over rozen mensen, ff uit je roze bubbel stappen!

 10. >>Buen video, por favor, cuál es la mejor manera de comenzar con el comercio porque he estado investigando personalmente durante un tiempo y todavía no sé cómo comenzar.

 11. Ik zie een hoop financieel nieuws voorbij komen op
  Internet. Zat laatst een documentaire te kijken over kinderen in landen waar er veel armoede is. Ze moeten voor zeer weinig geld waarmee ze amper kunnen overleven. Ik denk dat deze kinderen nooit gered gaan worden. Niet door bitcoin of welke hervorming ook. Als ik dan aan Michael Saylor denk met al de verhalen over hoe geweldig bitcoin is. Met al het geld wat er bij hem verdampt is de afgelopen periode hadden er heel wat kinderen geholpen kunnen worden. Het maakt mij triest. De rijken worden rijker. Bitcoin gaat het niet veranderen.

 12. Met de enorme personeelstekorten die we hebben, zou het helemaal niet zo gek zijn als de export wat afneemt door een sterkere munt. Dat zou er namelijk ook voor kunnen zorgen dat de personeelstekorten afnemen. De politiek wil altijd "banen creëren", maar banen laten verdwijnen zou nu juist goed zijn.

 13. Dank voor opnieuw deze realistische boodschap.
  Ik schreef maanden geleden al eerder in de comments: de ECB is aan het rekken en dralen om tijd te winnen tot onze verlossing klaar is: de CBDC.
  Ik koop zolang het kan edelmetalen en bitcoin.

 14. You can't taper a ponzi. Ons financiële systeem is een schuldensysteem. Al ons geld wordt gecreëerd als schuld. In dit systeem moeten schulden omhoog. Terugbetalen is niet mogelijk.

 15. Ik heb een vraag. Heeft de rente stijging van het ecb invloed op de huizenprijzen ? En als de euro valt betekent het dan dat je spaargeld niks meer waard is?

 16. Oekranie is gewoon heel simpel om de vinger op te leggen want het is nog niet beurs genoeg. Rusland is altijd het pispaaltje van Amerika geweest. Het probleem is gewoon dat dit allemaal is geschreven in een boek van Claus Swabb. De plannen voor 2030 is dat ze het liefst willen dat iedereen geen middelen heeft zodat iedereen afhankelijk wordt. Een belangrijke beslissing is bijvoorbeeld om de boeren buiten spel te zetten. Als je geen voedsel meer produceert kunnen ze monopoly spel hebben. Bill Gates is al massaal grond aan het inkopen om zijn eigen gemanipuleerde vlees en groente te verbouwen. Europa gaat hard op zijn bek vallen want ik zie niet het zuiden het pikken. Nederlanders zijn makke schapen dat hebben wij wel geleerd in Covid tijd. Schulden in Amerika steigt al jaren de pan uit. Afrika en Azie moeten een nieuwe continent munt creeren dat met goud of andere grondstoffen back-up krijgt. De wereld heeft een gezamenlijke vijand nodig zoals Ronald Reagan ooit heeft gezegd. Dan gaan wij met zijn allen weer samenwerken ipv en kunnen alle landen weer groeien.

 17. 600 euro betalen voor een cursus met informatie die gewoon te vinden is. Mensen, koop boeken, zoek op youtube en ga oefenen.

  Madelon Vos word lachend rijk van al deze simpele zielen.

 18. Hi Madelon. Kan jij misschien uitleggen wat het voor economieën gaat betekenen wanneer de ECB de rente opvoerd naar 25 of 50 punten ?

Reacties zijn gesloten.