🚨 ECB President waarschuwt: Risico op abrupte correctie huizenmarkt is hoog…


❤️ Abonneer en klik op de bel voor meer:
👉🏻 Connect met mij op Instagram:
✅ Wordt lid van onze community met 2000+ leden en experts:

De hypotheekrente blijft maar stijgen en dat maakt dat de huizenprijzen wankelen. Nog nooit eerder was het zo moeilijk om een huis te kopen. Dat weet ook Christine Lagarde die waarschuwt voor de hoge huizenprijzen tezamen met risico’s op de financiële markten. De Duitse minister waarschuwt ondertussen voor een energie crisis terwijl MarK Rutte aangeeft dat Italië haar eigen schuld probleem moet oplossen en Nederland daar onlangs het grote renteverschil, niet bij wil helpen.

🏆 Gratis 1 gram goud á EU55 👉🏻

📈 Bekijk het overzicht van diensten die ik zelf gebruik bij het investeren, beleggen en handelen in assets inclusief gratis bonussen 👉

🙏🏻 Wil je mij supporten zodat ik deze video’s kan blijven maken?
▪️Bekijk de tools die ik zelf gebruik bij het investeren & beleggen in assets incl. gratis bonussen:
▪️Gratis cursus & DCAsheet:
▪️Join onze community: [10% korting met code MADELON10]
▪️Uitgebreide cursussen: [10% korting met code MADELON10]
▪️1 op 1 Coaching:
▪️Ons andere YouTube kanaal:
▪️Meer video’s zien?
▪️Connect mij op Instagram

Ik accepteer geen donaties. Als je me wilt supporten kun je de bovenste affiliate links gebruiken, abonneren op mijn kanaal, klikken op het belletje en een duimpje achter laten 👉🏻 Daarnaast help je me enorm door deze video te delen op Instagram, Twitter, Facebook en/of Whatsapp, telegram, etc. Tag mij even en ik deel het ook, alvast bedankt!!

👉🏻 Volg mij via deze platformen voor nog meer content:
▪️Instagram:
▪️YouTube:
▪️Twitter:
▪️Wekelijks nieuws & updates:
▪️Website:

📺 Nog meer video’s?
▪️Madelon Praat:
▪️Madelon Navigeert:

📩 Contact
▪️
▪️contact@madelonvos.nl

⏰ Timestamps
0:00 – Intro
0:45 – Consument bespaart
4:13 – Producten worden duurder
8:36 – Loonsverhoging
10:09 – Consumenten besteden minder
12:52 – Verwachting ECB
18:43 – Balance sheet neemt nog steeds toe…
21:59 – Huizenmarkt
39:45 – Dreigend gastekort
42:51 – Euro op instorten…
44:33 – Bitcoin
46:50 – Goud
52:15 – Technische analyse bitcoin
54:44 – Outro

______________________________

Lieve kijker,

Vond je deze video leuk en wil je geen enkele video meer missen? Doe dan je duimpje omhoog, abonneer op mijn kanaal en klik op het belletje zodat je geen video meer mist. Ieder van jullie telt! 👉🏻

Veel liefs,

Madelon Vos

______________________________

📃 Disclaimer:

Please be advised that I own a diverse portfolio of cryptocurrency assets, and anything written or discussed in connection to cryptocurrencies– regardless of the subject matter’s content– may represent a potential conflict of interest. I wish to remain transparent and impartial to the cryptocurrency community at all times, and therefore, the content of my media are intended FOR GENERAL INFORMATION PURPOSES ONLY. Nothing that I write or discuss should be construed, or relied upon, as investment, financial, legal, regulatory, accounting, tax or similar advice. Nothing should be interpreted as a solicitation to invest in any cryptocurrency, and nothing herein should be construed as a recommendation to engage in any investment strategy or transaction. Please be advised that is in your own best interests to consult with investment, legal, tax or similar professionals regarding any specific situations and any prospective transaction decisions.

In deze video wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Hier krijg ik een kleine vergoeding voor zodat ik mijn content gratis aan kan blijven bieden. Meer info vind je via:

#bitcoin #economie #cryptocurrencies

30 gedachten over “🚨 ECB President waarschuwt: Risico op abrupte correctie huizenmarkt is hoog…”

 1. mijn grootste les uit jouw superinformative Marlon Praat? De breedheid van elementen die gevolgen hebben voor de brede economie, maar…. hoe slecht juist de toezichthoudende instanties; aansturende instanties er zelf eigenlijk geen grip op hebben of krijgen en ook geen duidelijk inzicht hebben. Of… ze hebben hun eigen agenda.

 2. BTC stort in en iedereen geeft maar lovende commentaren aan Madelon.

  Madelon, schrijf jij al die comments zelf, of heb je een Chinees / Indisch leger die jouw bewieroken ? Heel de crypto gaat nu door de put, en jij blijft maar pumpen.

 3. Rente stijgt, alles wordt duurder.
  Straks zal de belastingdienst beginnen met innen.

  Energie prijzen.

  Brandstof prijzen.

  Belasting schulden.

  Voedsel prijzen.

  En als je 1 jaar geleden, duur woning
  Heb gekocht, plus overbieden.

  En je moet het verkopen, of er gebeurt wat. Sta je onder water met je huis.

  Ik zie het ook in ons omgeving vrienden en, familie, meest zijn wel depressief.
  Al het spaargeld in huis stoppen….🙄🙄🙄

  Veel succes er komt een klapper aan.

  Ga zuinig met je geld om!!!

  Ik zou zeggen kijk nu om je heen.
  Je ziet nu stiekem angst cultuur.

 4. Super uitzending! Hoelang zou zo een herstel van de markt ongeveer duren

 5. Beste Madelon, weer een top aflevering. Het enige wat ik de laatste afleveringen mis is de waarde van de bitcoin portefeuille. Het item zat er altijd in . Je bent altijd helder en analytisch dan ook naar de waarde van de portefeuille. Ook al doet het nu even pijn .

 6. RSI 14-period op Heikin Ashi candles??
  RSI is gebaseerd op ''closing prices'' en is eigenlijk niets meer dan een momentum filter.
  Probeer eens een 3-period RSI op een linechart… Serieus Madelon, het zal je verbazen dat de structuur van een asset ineens heel overzichtelijk word.
  Voor de rest, zeer informatief en leerzaam thanks!

  Goed weekend topper!

 7. Ja ja mark rutte zegt zoveel stoere taal vooraf….uiteindelijk het excuus dat je toch tot een compromis moet komen dus glijdt nl er zo weer in mee….:)

 8. Meld je aan als minister van financiën en laten ze ook direct de rest van de ministers veranderen

 9. Kijk maar eens keurings dienst van waarde, wij zijn in Nederland te duur MET ALLES. Bij de " buren" is het gras echt veel groener…echt…jerrycans mee….2 vliegen in een klap !!!

 10. Een plus een gratis ?? Bij onze oosterburen doen ze daar niet aan maar zijn daar standaard veeeeeel goedkoper. De producenten van producten zijn de lachende derde en winkels gaan hierin mee. Ff op reis en groot inslaan.

 11. You will own nothing and you will be happy
  Volgens mij is de elite heel duidelijk geweest dat we gedegradeerd zullen worden tot slaven. De verkiezingsfraude in Amerika en het verslaan daarvan in de fake-stream media was verhelderend. De gedwongen injecties en lockdowns lagen in het verlengde daarvan. Kennelijk vinden mensen het fijn om voorgelogen te worden.

 12. Van mijn crypto investeringen begin '21 is niets meer over.
  Wat koop ik voor wijze praatjes met een knap koppie?!
  €40.000,- zo door de plee getrokken
  Ja want cash houden was wel het meest domme wat je kan doen hé..
  Fucking influencers.

 13. Niet vreemd dat de modellen van de ECB niet werken. Ze hebben hier zelf erg hun best voor gedaan met negatieve rente en opkoopbeleid. Ze hebben als taak het stabiliseren van de euro, maar hebben precies het tegenovergestelde bereikt.

  Politici lijken zo weinig inhoudelijke kennis te hebben dat ze niet weten naar wie ze moeten luisteren en wat ze moeten vragen. Dansjes op de tafel. Dat kunnen ze dan weer wel…

 14. Je lijkt het raar te vinden dat de "regels tijdens het spel veranderen". Vreemd argument. Moeten we het "spel" eerst stoppen dan?

  Investeren in een illiquide markt met winsten die afhangen van lage rentes en vreemde belastingregels is niet zonder risico. Als het te mooi lijkt om waar te zijn…

  Als boeren klagen over veranderende regelgeving, ga ik er in mee. Maar voor "huisjesmelkers" heb ik daar wat meer moeite mee.

  Wel een mooie aflevering verder!

 15. Kan een Nederlandse minister van Financiën eigenlijk wel iets doen?
  Wordt niet alles bepaald door de ECB?

 16. Dag Madelon Vos. Mijn grootste les is het macro-economische nieuws. Het is schokkend om te beseffen hoe knullig het op het hoogste niveau eraan toe gaat.

 17. Niet alleen minister Kaag kan enige irritatie veroorzaken. Hetgeen jij stelt geldt zeker ook voor minister de Jonge🤨

 18. Het is meer regel dan uitzondering dat overheden/instantie of liegen of de waarheid niet vertellen of dingen mooier maken dan het is. Leer van het verleden; er komt geen lockdown, toch wel; er komt geen vaccinatieplicht, toch wel; er komt geen inflatie, toch wel enz.

 19. ik zal je voor altijd in het krijt staan ​​bij Scott Chayton en dit kanaal❤je hebt mijn hele leven veranderd Ik zal blijven prediken over je naam voor de wereld om te horen dat je me hebt gered van een enorme financiële schuld met slechts een kleine investering bedankt zoveel Scott

 20. Goeie aflevering Madelon!
  Alle ISO20022 interledger protocol Crypto munten blijven over na toekomstige Crypto regulatie te weten; XRP, XLM, XDC, ALGO, MIOTA en waarschijnlijk een handjevol anderen die door de WEF World Economic Forum zijn aangewezen als "winnaars" in blockchain technologie ADA, SOL en CELO als je investeert in 'alts' zijn deze aan te raden en al het andere zou ik voorzichtig mee zijn.

  Wat Bitcoin betreft het is een 'proof of work' blockchain en het minen ervan kost meer dan 90.000 maal de energie als een 'proof of stake' systeem als bv XRP pre"mined"

  Met de milieu manie heden ten dage
  en de annonimiteit van crypto

  Is Bitcoin toch niet echt een ideaal
  systeem en voor een investeerder veel minder interessant als bovengenoemde 'alts'

  (Dit gezien de waarde multiply factor)

 21. Is het slim om nu alsnog een huis te kopen, als je de middelen hebt? Ondanks de hoge vaste lasten?

 22. Beste Madelon, ik ben sinds kort jou video’s begonnen kijken en er is een wereld van waardevolle informatie bij mij te binnen geschoten. Ik kijk er heel graag naar en ondertussen hoop ik dat je het nooit mee ophoud met het delen van deze waardevolle informatie/tips. Zelf ben ik mijn naasten geen adviseren dat zij ook naar je video’s gaan kijken. Ik wil je hierbij heel erg bedanken!! En kijk er naar uit voor de volgende video. Dankjewel!

 23. Je verhaal over de woningmarkt klopt alleen niet.
  Huizen worden nog steeds ver boven de vraagprijs verkocht en dat gaat echt niet snel veranderen, want er is simpelweg nog steeds een groot tekort

 24. Hij waarschuwt niet. Hij geeft aan dat de dnb deze daling in gang zal zetten door de te nemen maatregelen.

Reacties zijn gesloten.