🚨 BITVAVO NIEUWS, PROBLEMEN & DCG 🚨 || Failliet of FUD?


Bitvavo update, nieuws, problemen & dcg situatie.

Hardware wallets:

Ellipal:
Ledger:

Ik waardeer een like & subscribe enorm!

ByBit $30.000 trade tegoed + zero fees + $100 dollar gratis trading positie:
Gratis crypto training:
Crypto signalen:
Cryptonite Pro Indicator:

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Connect met mij & the Wolfpack!
Join de gratis WolfPack Discord:
Voeg me toe op Instagram:
Voeg me toe op Twitter:
Voeg me toe op TikTok:
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Op zoek naar meer informatie omtrent cryptocurrencies & NFT’s? Check dan ook de artikelen op eens. Of ga naar voor alle tools die ik gebruik voor crypto & nft traden.
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Al mijn video’s zijn strikt persoonlijke meningen. Zorg ervoor dat jij je eigen onderzoek doet. Neem nooit de mening van één persoon voor financiële begeleiding aan. Er zijn meerdere strategieën en niet alle strategieën passen bij alle mensen. Mijn video’s ZIJN GEEN financieel advies.

Outro music copyright: OCTILARY – CHILL TRAP BEAT | No Copyright Trap

#bitvavo #dcg #nieuws

30 gedachten over “🚨 BITVAVO NIEUWS, PROBLEMEN & DCG 🚨 || Failliet of FUD?”

 1. Ik ben geen BITVAVO aanhanger maar ik voel me geroepen te reageren op je programma. Je bent volgens mij niet goed bezig wat dit betreft ik zal je uitleggen waarom. Jij hebt nieuws ergens vandaan gehaald en kan niet controleren of het waar is. Waarom ga jij Bitvavo mee confronteren als dit bericht niet door jou is gecontroleerd op juistheid. Door zo een ongecontroleerde bericht te behandelen in je programma help jij mee het bedrijf kapot te maken door ongeverifieerde info te behandelen in je programma. Wat jij wel goed doet is door de mensen aan te sporen hun crypto’s op een Ledger te zetten. Een Ledger Live heb ik al.

 2. Top video & zoals altijd. Not your keys, not your crypto.. lekker alles op mn cold wallet

 3. Hartelijk dank voor de info en wat Bitvavo betreft, de tijd zal het leren….

 4. Bedankt voor de update! Wat de situatie ook is, ik ben blij met m'n ledger, had ik heel lang uitgesteld maar na het FTX-verhaal eindelijk een aangeschaft, voelt gewoon goed.

 5. Bedankt voor je goede uitleg en de tijd die je hierin gestoken hebt. Erg belangrijke informatie.

 6. Je eerste indruk klopt. DB is negatief over crypto en bitvavo naar mijn persoonlijk idee. En inderdaad aandelen belegger. Haalt niet weg dat tuurlijk een risico is 280 miljoen weg is. De 100 miljoen komt vermoedelijk vandaan dividend wat de 3 eigenaren hebben genomen maar terug gingen storten

 7. Bitvavo heeft het goed op de rit en zal tegenslagen heel goed kunnen pareren,heb ze al heel moeilijke vragen gesteld als meervoudige Bitcoin houder en goede antwoorden gekregen

 8. Weet iemand hier hoe je waves op ledger krijgt.Ik doe token toevoegen aan ethreum maar bitvavo weiger het.En ja ik weet het is een erc20 token…..somebody help me please

 9. Waar kun je het beste een ledger kopen ? Is coolblue of zo'n soort winkel betrouwbaar genoeg??

 10. alsjeblieft, iemand zou me moeten helpen 🙏 en ik ben nieuw in cryptocurrency, hoe kan ik profiteren van cryptohandel/investeringen?

 11. Mooie uitleg. Heb een hardware wallet recent maar ook nog niet lang in crypto. En net zoals jij kan ik mijn lunc niet op mijn ledger zetten omwille van de trading onley. Ben er ook ingefomo'd in het begin. Hopelijk kunnen ze dit klaar krijgen om deze op mijn ledger te zetten. Want eigenlijk is de bitvavo een gemakkelijke en leuke plaats om in crypto te handelen. Als ik koop en verkoop is het steeds hier. Nog geen winsten gemaakt maar daar kunnen zij niets aan doen. En fud word gaarne gemaakt en gedeeld door veel mensen. Toch nogmaals bedankt voor de uitgebreide uitleg en werk dat je er hiervoor instopt.

 12. Welke exchange gebruik jy, België woonplaats. Ik heb wallet. Maar 60procent staat op bitvavo

 13. Niemand had ook problemen met FTX totdat ….. Precies….
  Wat als binnenkort uitkomt dat crypto begonnen is als piramide en uitgeroeid tot wat nu is maar het zal kapot gaan.

 14. Hoeveel betaald Bitvavo je hiervoor om dit te vertellen..en exchanges zijn ook niet veilig. Een vriendin is gehackt en alles kwijt

 15. lekker man vakantie ganger!!!!! bedankt voor deze video! toppperrrrrrr

 16. Zojuist geabonneerd op je kanaal vanwege je objectieve benadering en het verhaal duidelijk over te brengen van wat er nu echt aan de hand is.
  Thanks. Op Bitvavo staat de HNT munt ook al meer dan 5 maanden in trading mode only, ik snap ook niet waarom dat zo lang moet duren.

  Eric.

 17. Ik ben nieuw in de handel Ik ben al 3 maanden bezig met de cryptomarkt Ik leer van YouTube-video's die zijn begonnen met het aanhouden van wat cryptocurrencies Ik bestudeer daghandel Ik wil hier echt om hulp vragen Waar kan ik een legitieme makelaar vinden die mijn account zal beheren en me ook zal leren handelen

 18. Helder en hulpzaam, kben nieuw dus 20€ naar jouw lievelingsmunt, welke coin ziet je het meest potentiëel?

 19. ik behouw het vertrouwen in bitvavo voorlopig nog wel, maar het blijft een enorme dreun voor Bitvavo. bedankt voor je uitleg

 20. De Belegger is voor mij een goede bekende. Altijd negatief over crypto en hemelt aandeel beleggen op. Bouwde een portefeuille op van 40.000 naar net over de 400.000 euro in de Bull market. Na begin van de Bear market halveerde zijn portefeuille en trok hij de stekker eruit. Geen serieuze raadgever.

Reacties zijn gesloten.